Szállás

Csodás vízparti szállások: 7 + 1 tipp a nyárra

Egyáltalán nem reménytelen a nyárra vízparti szállást találni, főleg, ha belátjuk, hogy nem csak a Balaton létezik. Most nyolc szálláshelyet mutatunk Nektek az ország különböző pontjairól: az Őrségtől kezdve egészen Sárospatakig. (Természetesen, azért lesz köztük balatoni is 😉 ).

1. Anna Beach Villa – Siófok

Kezdjük nyomban is egy Balaton parti szálláshellyel Siófokról, ami a nagy baráti társaságok és a nagycsaládos nyaralások híveinek álma, hiszen 20 fő tud itt megszállni. Amit kaptok: saját strand és napozóstég, az udvaron kovácsoltvas bútorok, kerti grill és számos játék (homokozó, pin-pong asztal, lengőteke). A ház klimatizált, a konyha jól felszerelt, az étkező-nappali pedig hatalmas, hogy mindenki bőven elférjen.

Árak, foglalás, további információ »

2. Panoráma Villa – Balatonboglár

A vízparton található házban 3 modern, jól felszerelt, klimatizált apartman közül lehet választani (földszinten: 2+1 fős , 4 fős, az emeleten: 4+1 fős). Ezek közül a két nagyobb teraszáról gyönyörű balatoni panoráma tárul a szemünk elé. A ház előtti sövénnyel határolt kis kertben lehet napozni és grillezni is. Ez a kert biztosítja a vendégek számára a privát szférát, a túloldalán már a szabadstrand kezdődik játszótérrel és büfékkel.  A 2 nagyobb apartman teraszáról csodálatos panoráma nyílik a Balatonra.

Árak, foglalás és további információ »

3. Melis Nyaralóház – Szarvas

Festői környezetben, a Körös partján áll a Melis Nyaralóház – pont az arborétummal szemben, mégsem messze az arborétumtól. Az igényes berendezés, a klimatizált szobák, a tágas konyha, az elektromos árnyékolóval fedett terasz, a vízibicikli, a hintaágy, a napozóágy és még sorolhatnánk mi minden szolgálja azt, hogy a vendégek a lehető legnagyobb kényelemben töltsenek el pár napot a vízparton. No és azt se hagyjuk figyelmen kívül, milyen idilli is az, mikor a család napozik, az apa/nagyapa pedig épp a vacsorára valóért horgászik a parton.

Árak, foglalás, további információ »

4. Holt-Körösi Nyaraló – Békésszentandrás

Nem messze az előző szálláshelytől Békésszentandráson, a Kákafoki-holtág mellett vár Rátok egy családbarát nyaraló, saját kültéri medencével. A saját medencén túl saját kis játszótere is van (csúszdával, hintával, homokozóval, hintával), amelynek kialakításánál külön figyeltek arra, hogy a vízparttól kerítéssel elválasszák. A ház földszintjén található egy nagy amerikai konyha, ahonnan az udvar és a csodás part is jól látható. Tárcsázni és bográcsozni is tudtok a teraszon, ha van engedélyetek, akkor pedig még horgászni is lehet.

Árak, foglalás, további információ »

5. Rakattya-parti Vendégház, Bánd

Idill a Bakonyban! Egy ház, ahonnan meseszép panoráma tárul elénk a Miklós-Pál hegyre és a szentgáli tiszafás természetvédelmi területre. A telek maga egy hatalmas parkos kert (több mint 4000 négyzetméter), amelynek része a csónakázásra és fürdőzésre is kiváló tó.  A patakpart több mint 150 méter hosszan határolja. Az árnyas fák, a bográcsozó, a filagória, a kinti bútorok, a csónak mind-mind a vendég önfeledt kikapcsolódását szolgálják. Ezt a helyet különösen azon családoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy a minőségi időt minőségi helyen töltsék el.

Árak, foglalás, további információ »

6. Klára Apartman – Sárospatak

Következzen egy kedves, hangulatos apartman a Bodrog partjáról, a csodaszép Sárospatakról. A Klára Apartman elég közel van a városközponthoz, hogy minden gyalog bejárható legyen a városban, de elég messze ahhoz, hogy az égvilágon semmi ne zavarja a pihenést. A szabadstrand csak pár perc sétára van (a várral szemben). Bográcsozzatok, grillezzetek a kertben, majd fogyasszátok el a finomságokat a hátsó teraszról, ahonnét közvetlenül ráláttok a csendes folyóra.

Árak, foglalás, további információ »

7. Bolla Nyaralóház – Hegyhátszentjakab

Az Őrség egyik legkedveltebb turisztikai célpontja, a Vadása-tó közvetlen közelében található a Bolla Nyaralóház, amely egész évben várja a vendégeit. Mivel 8-10 fő fér el kényelmesen a házban, nagyobb baráti társaságok és nagyszülős családi nyaralások számára ideális helyszín. Minden olyan eszköz és felszerelés adott ahhoz, hogy gondtalanul teljen a pihenés. A ház kiváló kiindulópontja az Őrséget felfedező kirándulásoknak, de a legjobb választás a fürdős-napozós kikapcsolódáshoz is.

Árak, foglalás, további információ »

+1 Neszmély Gőzhajó

Ráadásként jöjjön mind közül a legvagányabb szálláshely. :)Tudtátok, hogy Neszmélyen van egy hajóskanzen a Szent Ilona-öböl csendes vízén? No és azt, hogy a Neszmély Gőzhajó kabinjaiban, bizony, meg is lehet szállni?! Nagyon izgalmas éjszakákat tölthettek ott, garantáltan élvezni fogják kicsik és nagyok is.

Árak, foglalás, további információ »

 

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél még több hasonlót olvasni, csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, hogy elsők között értesülhess a legújabb posztokról. Köszönjük, ha megosztod másokkal is!