Szállás

3 krétai szállás, amelytől leesik az állad

Nem véletlen, hogy Kréta évről évre sok (nagyon-nagyon-nagyon sok) turistát vonz magához. A sziget az élő történelem színtere, gyönyörű tengerpartokkal, sokszínű tájakkal, finom ízeivel, zamatos boraival mindenkit magával ragad. Találtunk Nektek három olyan krétai szállást, amelytől garantáltan leesik az állatok. Ha épp a szigetre készültök és valami nagyon különlegesre vágytok szállás tekintetében is, ezek közül válasszatok.

1. Egy ház az erdőben gyönyörű lagúnával: Villa Myloi (Rethymnon)

Igen, igen…létezik az a szállás, amit álmodban képzelsz el, az erdő közepén, saját, méghozzá természet formálta medencével. Ebben a kőházban nem végtelen luxust kaptok, hanem ízig-vérig részesei lehettek a krétai kultúrának. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik végtelen nyugalomra, a természet közelségére vagy épp romantikára vágynak, s akiket az sem zavar, hogy a legközelebbi strand 6 km-re van a szállástól.

További információért, több képért kattintsatok erre a fülre.

2. A tengerparti álomszállás: Espera (Rethymnon)

Végtelenül elegáns szállás, nagy terekkel, saját medencével a tengerpart közvetlen közelében. Az Espera apartman a várostól karnyújtásnyira található, mégis csendes pihenést ígér, nyugodt estéket (az espera egyébként is estét jelent). Itt egy hely, ahol bizony a napnyugtát a medencéből, a tengerpartról vagy a nappaliból nézheted végig. Minden áldott nap. Egész évben gürcöltök az álomnyaralásért? Nos, ha valami, akkor ez tényleg megéri.

További információért, képekért kattintsatok erre a fülre.

3. Ahol az ég és a föld összeér: Villa Blue key (Heraklion)

Hosszú ideje keresgélsz Európában olyan szállás után, amit eddig csak a hollywoodi filmekben láttál? Tudod, amikor a medence széle szinte beleolvad a tengerbe és a kék égbe, amikor eltűnik a határ ég-tenger-föld között. Megtaláltuk Neked, méghozzá Heraklionban. Van itt jakuzzi, gyerekmedence, grill és minden más, ami egy luxusnyaraláshoz kell. A szállás és a környezete modern és lenyűgöző egyszerre. Ha megnyernénk az ötöslottót, biztos kipróbálnánk.

További információért, több képért kattintsatok erre a fülre.

Ha még több krétai szállás között böngésznétek kattintsatok: ide.

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél még több hasonlót olvasni, csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, hogy elsők között értesülhess a legújabb posztokról. Köszönjük, ha megosztod másokkal is!