Szállás

Ellenállhatatlan karácsonyi szálláscsomagok

Kedves Olvasó, aki a karácsonyt csakis valódi pihenéssel egybekötve tudod elképzelni, és szívesen hagyod magad mögött a készülődéssel járó feszültséget, stresszet, rohangálást, ez a poszt elsősorban most Neked szól. És Neked is, aki most azon töröd a fejed, hogy egy karácsonyi utazással, egy kis luxussal leped meg a családodat, kedvesedet. Három ellenállhatatlan csomagajánlat következik… de hát miért is akarnál ellenállni?!

Varázslatos Karácsony – Hotel Residence**** superior Balaton

Mikor? december 23-27. között (4 nap/ 3 éj)

Mennyiért? 69 900 Ft/ fő

Mit? Biztos tipp azoknak, akik szeretik a figyelmességet, a törődést, a kényeztetést. Amit a hotel kínál nektek: félpanziós ellátás, délutáni karácsonyi süteménybár, kedvezményes masszázs, az élményfürdő, a szaunavilág és a Wellness Oázis használata, beltéri pezsgőmedence, gyerekeket tárt karokkal várják a gyermekjátszón és az animációs foglalkozásokon. Természetesen szenteste ünnepi vacsorán vehettek részt.

További infók, csomag lefoglalása: itt.

Szenteste Miskolctapolcán – Kikelet Club Hotel

 

Mikor? december 22-26. között (4 nap/ 3 éj)

Mennyiért? 33 756 – 38 490 Ft/ fő

Mit? A Kikelet Club Hotel a karácsonyi időszakban nagy alapterületű apartmanokat kínál vendégeinek ünnepi gyertyafényes vacsorákkal, hangulatos teadélutánokkal, ahol minden nap más és más finomságot kínálnak a tea vagy forralt bor mellé (kenyérlángos, amerikai palacsinta és fahéjas sült alma is szerepel az étlapon). Ajándékként 1500 Ft értékű kedvezményt kaptok a masszázshoz, bármelyiket is választjátok. Szenteste napján díszvacsorán ünnepelhettek, a szent misére igazán különleges helyszínen, a miskolctapolcai Sziklakápolnában kerül sor.

További infó, csomag lefoglalása: itt.

Karácsony Hévízen a Hotel Erzsébet***-ben

Mikor? december 22-26. között (4 nap/ 3 éj)

Mennyiért? 41 900 – 54 470 Ft/fő

Mit? A hotel félpanziós ellátással, kimagaslóan jó büféreggelivel vár Titeket karácsonykor, délutánonként aprósüteményeket, sült gesztenyét, forralt bort és teát kínálnak. Érkezéskor karácsonyi koktéllal koccinthattok. Szenteste ünnepi zenés gálavacsorát rendeznek, de az ünnep következő két napjára is különleges tányérszervizes vacsorával készülnek Nektek. A wellness-részleget itt is korlátlanul használhatjátok.

További infó, csomag foglalása: itt.

***

Ha további karácsonyi ajánlatokra is kíváncsi vagy, látogass el honlapunkra, és böngéssz új ajánlataink között!