SzállásKérés.hu logo

Bándi vendégház - Rakattya-parti Vendégház

Hirdesd meg kiadó szállásod!


Rakattya-parti Vendégház


8443 Bánd, Rákóczi 7.[térképen]
Szép Kártya elfogadás: nincs
Vendégek értékelése: 9.4
Átlagos válaszidő: 16 óra
április 1 - december 31.
Tiszafás természetvédelmi terület 600 méter

Árak - Foglalás

Foglalásodat közvetlenül a szállásadó igazolja vissza néhány órán belül!
Lefoglalom:

Hétfős apartman

apartman (4 hálótér) 7
3 000 - 21 000 Ft/apartman/éj

Foglaltsági naptár

Típus: apartman  •  Ágyak: 7 fő  •  Hálóterek: 4 db  •  Fürdőszoba: közös  •  Televízió  •  Wi-Fi  •  Felszerelt konyha  •  Hűtő

Vendégek értékelése

  • Megéri az árát 9.8
  • Tiszta 9.1
  • Hirdetésnek megfelel 10.0
  • Komfort 9.0
  • Ajánlaná barátjának 9.0
(13 értékelés alapján)

Szálláshely jellemzői

  • Füves udvar, kert
  • Élelmiszerbolt a közelben
  • Étterem a közelben
  • Tűzrakó, grillező hely
  • Előleg: 50%

Szállás, környék bemutatása

Családi üdülés tóparton, egy idilli bakonyi völgyben, panorámával a Tiszafás Természetvédelmi Területre.

A vendégház a Balatontól 20 percnyire, Veszprém és Herend között Bándon a falutól elkülönülten található, az ún. Neustift (újszeg)-en.

Csodálatos panoráma tárul elénk a kertből és a vendégház ablakaiból és erkélyéről a Miklós-Pál hegyre (489) a szentgáli tiszafás természetvédelmi területre. A telek 4000 négyzetmétert meghaladó parkos kert, melyben egy önálló szigettel is rendelkező 500 négyzetmétert meghaladó, csónakázásra, fürdésre is alkalmas tó található, A patakpart több mint 150 méter hosszan határolja. A csónak, a bográcsozóhely a kerti filagória, bútorok. hangulatos, árnyas fák, mind a kikapcsolódást szolgálják. A helyet különösen családoknak ajánljuk, azok minden tagja nagyon kellemesen töltheti itt a szabadidejét. A vendégház alapvetően 6-7 személyes, de akár két teljes család elhelyezésére is van lehetőség. A szállás alapdíja főidényben (május elejétől szeptember végéig) 3000 Ft/fő, de a teljes ház min. 10000 Ft/ éj (pl.: 2 felnőtt és két 14 év alatti gyermekkel), (Pótágyas elhelyezéssel /nappali kanapéja/ 9 főre bővíthető.) 1 éjszakás felár 1 e Ft 2 éjszakás felár 500 Ft /nap Ünnepnapi, illetve hétvégi (péntek, szombat) felár 500, illetve 250 Ft/fő/éj, de csak akkor, ha kizárólag a hétvégére veszik ki a lakást. Tehát pl. 1 hetes folyamatos foglalásnál 3300 Ft az adóval növelt felnőttenkénti szállásdíj, míg a 3-14 éves gyermekek utáni 1500 Ft. Igény szerint idényen kívül is kiadó. Idényen kívül csak 2-5 fő fogadására alkalmas a szállás. Ilyenkor októbertől április végéig a fűtés és a nagyobb hely miatt (80 nm-es lakosztály) minimum 2 főre adjuk ki a szállást (10.000 Ft/éj) a gyermekek (max. 3 főig) ilyenkor is féláron számítanak.Szeretettel várunk minden jóakaratú pihenni vágyó embert!!! üdvözlettel. Schlacker Károly és párja Erika.

Vendégek véleménye

"Mesébe illő táj, csendes, tiszta környezet, elszigetelve a világ zajátol. Mégis közel mindenhez, számtalan látnivalóval és lehetőséggel."
Szállásadó válasza: Örülünk, ha tetszett, mi is ezt szeretjük benne.
2017. augusztus - 5 nap alapján
"Nagyon szép hely, gyönyörű a kert, a patak, a kis tó, és a környék is. Gyerekes családoknak ideális, ha nem zavaró, hogy a háziak is jelen vannak."
Szállásadó válasza: Igyekszünk csak annyira "jelen lenni" amennyi elkerülhetetlen...
2017. július - 7 nap alapján
"Csodálatos kert, patak, tó, függőágyak, nyuszik, cicák! Igazi paradicsom, kisgyermekeseknek és pihenni vágyóknak. Nagyszerű kirándulóhelyek a közelben."
Szállásadó válasza: Tényleg!!!
"Egy fürdőszoba van, nincs külön WC, ez egy nagyobb társaságnál gondot okozhat, bár a mi 4 tagú családunknak nem volt probléma."
Szállásadó válasza: A szállás valóban 4-6 főre ideális.
2016. augusztus - 4 nap alapján
"Szép, nyugodt környezetben tölthettünk el pár napot. A hangulatos kert a szép növényeivel, tóval, három cicával és két nyuszival nem mindennapi. Ideális hely pihenésre. Jól érezttük magunkat, köszönjük!"
Szállásadó válasza: Köszönjük.
2016. augusztus - 9 nap alapján
"Kedvessek, segítő készek. Szép környezet. Mindennel elláttak minket, bogrács, játékszerek, stb. Mindenképpen jól éreztük magunkat náluk."
Szállásadó válasza: Már van sárga kuka is ami a műanyag papír és fémdoboz elhelyezésre szolgál
"Szelektív gyűjtést kellene megoldani több kuka elhelyezésével. Mást nem találtunk"
Szállásadó válasza: A szelektív hulladék gyűjtés megoldott, ugyanis van egy 200 l-es zöld kuka, amit kifejezetten arra tartok, hogy abba gyűjtsék a szelektív hulladékot, ahonnan én már továbbítom a hivatalos gyűjtőpontra
2016. július - 7 nap alapján
"Köszönjük Szépen Nagyon Jól éreztük Magunkat!
Gyönyörű Hely !Csak Ajánlani tudom!Jól lehet pihenni !
Környéken nagyon sok látnivalóval,fel kell kicsit készülni ha valaki a pihenésen kívül meg akar nézni ezt-azt...van mit!!!
Sajnos kutyafuttában tudtunk kommunikálni,ezért pár dolog elmaradt,de ez a rövid idő miatt történt (két napot töltöttünk el itt)
Ezt egyébként nem tudom negatívumnak tekinteni!!!!
Úgy éreztem a szállásadó mindenben segítőkész és nyitott!
"
Szállásadó válasza: Igyekszem mindenben megfelelni...
2015. augusztus - 3 nap alapján
"A szállásadó mindenben készséges és segítőkész volt - eszközökért vagy a programszervezés kérdéseiben nyugodtan fordulhattunk hozzájuk.
Szállásunk a ház teljes beépített tetőtere volt, három kétfős hálószoba, nappali, étkező és teljes infrastruktúra: kényelmes, mindenben megfelelő volt - talán az egyben WC-s fürdőszoba volt csak a szűk keresztmetszet. A szállásadók a ház földszintjén laknak, bejáratuk a ház másik oldalán van, így egészen szeparált az apartman.
Az ápolt kert egyszerűen fantasztikus! Nincsenek kerítések, a növényektől alig látszanak a szomszédok: kényelmes házban a természetben érezhettük magunkat. Az évtizedes munkával kialakított házi tó kis szigeteivel, rengeteg zölddel, tűzrakó hellyel, filagóriával nagyon kedves hely volt számunkra. Jól éreztük magunkat, köszönjük!"
Szállásadó válasza: Én is köszönöm a pontosításokat, jó tanács másoknak is.
"Inkább csak jótanács: a helyszínen nincs bolt, beszerzési lehetőség - "feltankolva" kell érkezni."
Szállásadó válasza: A helybeli kisbolt a kocsmáros kezelésében van azt bármikor- hétvégén is - kinyitja, igaz kicsit drága...
2015. július - 4 nap alapján
"Kedves házigazda,csönd,közelben minden megtalálható!"
Szállásadó válasza: Köszönöm.
"A nappali kanapéja nekem túl puha volt"
Szállásadó válasza: Mar masik kanapet allitottunk be
2014. augusztus - 4 nap alapján
"Nagyon szép, csendes, gyönyörű vidék! Mi már másodszor töltöttünk el pár napot itt."
Szállásadó válasza: Szívesen látjuk a visszatérő vendégeket.
2014. augusztus - 4 nap alapján
"Gyönyörű a kilátás, a táj, a kert. A kertben van csónak, pihenőhelyek.
Tágas a fürdőszoba, vannak szúnyoghálók. Jó a kis erkély.
Ágynemű volt.
A házigazda segítőkész."
Szállásadó válasza: Ez csak természetes...
"A ház alsó részében, amikor megérkeztünk és még egy napon át nagyon sokan tartózkodtak, a szállásadó rokonai,több kisebb gyerekkel, akik a kertet is aktívan használták. Később a szállásadó vendégei jöttek, véletlenül hozzánk csöngettek be, aztán a kertben kerti partit rendeztek. Kedves emberek, csak annak idején, amikor lefoglaltam a szállást, külön kitértem arra, hogy mi magunkban szeretünk lenni, és csöndre vágyunk, azért is megyünk ide, a csönd miatt. (A szállásadó megnyugtatott akkor levélben, hogy csak ő lakik ott, és nem szokott gond lenni ez.) A lenti teraszról minden nagyon felhallatszik. A szállás a szép kerttel lett meghirdetve, de nagyon kényelmetlen úgy lemenni, hogy közben a szállásadó rokonsága, barátai is ott vannak.
A Wi-FI hol működött, hol nem. Ez köztem és a férjem között erős feszültséget eredményezett, tehát pihenés helyett stresszt.
A megérkezésünkkor mogyoródarabok voltak a nappaliban a földön, a konyhában koszos volt a hűtő, a kuka teteje, a szekrényekben sok lim-lom, kosz. Takarítanom kellett.
A szobákban a szekrényekben a család ruhái lógtak, ami szekrény üres volt, abban meg nem volt fogas. (Igaz, a végén mondtam ezt, és a szállásadó úr mondta, hogy miért nem szóltam, adott volna.)
Kérte a szelektív hulladékgyűjtést, (és ez nagyon környezettudatos dolog), de erre a pici konyhában nincs lehetőség. Egyetlen kis kuka van a konyhában, de végül nyitottunk egy zsákot a tejes dobozoknak, egyet a flakonoknak, egyet a sörösdobozoknak, kupacban álltak az üvegek, egyet az egyebeknek és egyet a szervesnek Végül rengeteg kukászsák között éltünk, hogy tudjunk szelektíve szemetet kidobni.
A fenti erkélyen a kinyitható székek leszakadás előtti állapotban vannak, mi nem mertük őket használni.
Aki ide megy, törülközőt vigyen magával, mert az nem volt.
És az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy mi mégis jól éreztük magunkat itt, úgy mindent egybevéve."
Szállásadó válasza: A konyha iden majusban kifestve.
2014. augusztus - 8 nap alapján
"Gyönyörű, rendezett kert, szép kilátás a teraszról, csend, úgy a szállásnál, mint az egész faluban."
Szállásadó válasza: A konyha kifestése megtörtént.
"Vasalatlan ágynemű. A tisztaságot illetően csak a konyha volt kifogásolható."
Szállásadó válasza: Pamutkrepp agynemut hasznalunk.
2014. június - 3 nap alapján

Ajánlatkérés

Előző szállások
Blogajánló