Szállás

Vízparti nyaralók a Balatonnál – foglald le most!

Közvetlen vízparti nyaralók a Balatonnál elérhető árakon? Igen, léteznek ilyenek. Sőt, mondunk még jobbat: a többségükben még vannak szabad helyek a nyári szezonra. És igen, ha nem szeretnétek lemaradni ezekről, akkor most kell lépnetek, mivel Ti is pontosan tudjátok, hogy a szállásfoglalásnál – bizony van, hogy – minden perc számít. Íme néhány tippünk csak Nektek kedves Olvasók, csak most!

Horváth Apartmanház (Balatonboglár)

A Horváth Apartmanház három apartmant  kínál a vendégeknek (5, 4 és 3 fős eloasztásban). Az apartmanok teljesen felszereltek, mindegyikhez saját panorámás terasz tartozik…és ami a lényeg: a szabadstrand a kert tövében, s minden található a közelben, ami a balatoni feelinghez kell. Kisgyermekes családoknak és a horgászat szerelmeseinek is ajánljuk a partszakaszt, az utóbbiaknak külön program lehet a vitorlásról való süllőzés.

További információk, foglalás »

Panoráma Apartmanház úszómedencével (Zamárdi)

A strand mellett álló családi ház apartmanjai mindent megadnak, ami az ideális családi nyaraláshoz kell: rendezett, tiszta környezet, igényesen berendezett helyiségek, kedves házigazdák. Kisgyerekesek figyelmébe kifejezetten ajánljuk, hiszen az úszómedence mellett gyerekmedencét is találunk, s a gyerekek örömére hinta és homokozó is helyet kapott az udvaron. A hangulatos grillezésért sem kell a szomszédba mennünk, a kerti pavilon pedig kiváló helyszíne lehet az esti borozgatásnak.

További információk, foglalás »

Villa Gabriella (Balatonboglár)

Mi kell a nyugodt pihenéshez? Kellemes hangulatú apartmanok…fedett teraszcsodálatos kilátás a Balatonra, a kertben napozó ágyak, grillezési lehetőség? Csendes, családias strand, a közelben büfék, pizzéria, fagyizó, játszótér? Ha mindezeket szeretnétek, akkor a balatonboglári Villa Gabriellában a helyetek. S azt se feledjétek, hogy ha a vízibiciklizést már meguntátok, akkor  szálláshely saját csónakját is kibérelhetitek egy-egy körre.

További információk, foglalás »

Dorka Nyaraló (Balatonmáriafürdő)

Akár fürödnétek egész nap, akár horgászni vagy biciklizni szeretnétek, akár mindhármat egyszerre, érdemes számításba vennetek a Dorka Nyaralót. A szálláshely egy ikerház önálló fele. A telekhez saját stég tartozik, így mondjuk ki bátran: ha itt tennétek le a voksotokat, akkor saját kis strandotok lenne. A környezet csendes és kifejezetten családbarát. Amit pedig biztos, hogy örökre bevéstek majd az emlékezetetekbe: a lenyűgöző panoráma az északi part hegyeire.

További információk, foglalás »

Riviéra Kemping (Alsóörs)

Kempingezni életérzés. Valaki nagyon szereti, valaki éppen csak kibírja, s van, akinél szóba sem jöhet. De talán épp Te vagy az, aki régóta arra vágyik, hogy a Balaton mellett, lehetőleg közvetlenül vízpartnál kempingezzen. Ha ez így van, akkor a Riviéra Kempingben megtaláltad az „igazit”, ahol 5 személyes, teljesen felszerelt, zárt elősátras, klímás lakókocsik közül válogathatsz.  A strand karnyújtásnyira, ahová a kemping vendégeinek nem kell jegyet váltaniuk.

További információk, foglalás »