A legjobb erdei szállások belföldön

Nem kell ahhoz az országhatárt átlépnetek, hogy hamisítatlan erdei környezetben pihenjetek. Bár Ausztria, Erdély vagy a szlovák hegyek valóban (és méltán) vonzzák, elvarázsolják a turistákat, nézzetek körbe itthon is. Fedezzétek fel mennyi szépséget, különlegességet rejt Magyarország szálláshelyek tekintetében is. Most öt kihagyhatatlan erdei szállást mutatunk nektek, amelyeket az ország különböző pontjáról választottunk többszáz „versenyző” közül.

Csikójárás Vendégház

A Mátra lábánál, közel a siroki várhoz finn jellegű összkomfortos faház várja vendégeit. A vendégház 10 főt tud fogadni, felszereltsége minden igényt kielégít. Ha kedvetek van, akkor bográcsozhattok a kertben, kipróbálhátjok a kemencében sütést, szaunázhattok vagy épp részt vehettek (passzívan) vadászaton is. A gyerekek sem fognak itt unatkozni, a külön kis játszótér garantáltan mosolyt csal az arcukra.

További információk, foglalás »

Akácos Vendégház

Kőszeg közelében a Pogányok szőlőhegynél az erdő tövében található három különálló vendégház, amelyek mindegyikéhez terasz és kert tartozik. Csodálatos és nyugodt hely, a szőlőhely felső részéről az Alpokalja panorámájában gyönyörködhetünk. Ha kirándulni szeretnétek, ha családotokkal egy kis nyugalomra vágytok, vegyétek számításba az Akácos Vendégházat, nem fogtok csalódni!

További információk, foglalás »

Bükk Vendégház

A Bükk egyik gyöngyszemének, Cserépfalunak csendes utcájában bukkanunk a Bükk Vendégházra. Ez az a ház, amely tökéletes harmóniában van a környezetével, ahogy mondják, hozzá simul a hegyhez. Vadregényes, romantikus pihenésre vágyók tökéletes választása, de családoknak, baráti társaságoknak is bátran ajánljuk (összesen 12 fő fér el). A közelben gyógyfürdők, kirándulóhelyek…no és természetesen, borospincék.

További információk, foglalás »

Hársbérc Vendégház

Ha a Zemplén szívében pihennétek olyan helyen, ahol gyönyörű kilátásotok van a hegyekre, a Fűzéri várra és egy kis falura, akkor a vágáshutai Hársbérc Vendégház a ti helyetek. Itt nem csak a természeti környezet páratlan, a ház szép belső tereivel, berendezésével is elvarázsol, nem beszélve a teakonyháról és a három erkélyről…Ha nyár közepén érkeznétek, nem kell tartanotok a forróságtól, hiszen minden szoba légkondicionált. Nagyobb családdal vagy  baráti társasággal tervezitek a pihenést? Ne hezitáljatok tovább, hova utazzatok!

További információk, foglalás »

Pipacs Vendégház

A Pipacs Vendégház nem pusztán erdei szálláshely, hanem szinte vízparti is: mindössze 100 méterre áll a Dunától. Az apartmant kifejezetten pároknak ajánljuk, akik a nagybetűs pihenésre vágynak, édes kettesben. A környéken nagyokat sétálhattok, kerékpározhattok, ha úgy tartja kedvetek, akkor akár kajakozhattok és horgászhattok is.

További információk, foglalás »

Mint minden gyűjtemény, ez is szubjektív. Szívesen várjuk a Ti erdei szálláshely-tippjeiteket is a facebook-oldalunkon. Ha fentiek közül jártatok már / járni fogtok valamelyikben, mindenképp számoljatok be élményeitekről nekünk is.