Szállás

Szenzációs Valentin-napi ajánlatok

Csak nem azon töröd épp a fejed, hogy Valentin-nap alkalmából megleped párodat egy utazással? Szeretnél kedveseddel néhány romantikus napot eltölteni – csakis édes kettesben – gyertyafényes vacsorákkal, nagy sétákkal, wellnessel és apró meglepetésekkel? Ha még nincs ötleted, hova menjetek vagy csak hezitálsz, jó helyen jársz. Íme három szuper csomagajánlat, csak most, csak Neked!

Szerelmes andalgás Pécsett

Aki már járt Pécsett, jól tudja, hogy mennyire találó a Kálvária-Rácz Hotel*** csomagajánlatának fenti elnevezése. Pécs hangulatos tereivel, utcáival télen-nyáron időtlen andalgásra hívja az odaérkezőket. A családias Kálvária-Rácz Hotel közvetlenül a történelmi belváros mellett, a várfal tövében található. Valentin-napi ajánlata nem csak kényelmes szobát kínál gyertyafényes vacsorával, ennél sokkal többet: köszöntésképp „szerelmi bájital” vár majd Titeket,  kaptok egy névre szóló lakatot is ajándékba, amelyet a híres pécsi lakatfalon Ti is elhelyezhettek, s mindezek mellett részt vehettek egy romantikus lovaskocsikázáson a Rácz Lovasfarmon, a Mecsek szívében. Az pedig meg már a szálláshely külön figyelmessége, hogy szobátokat az érkezés napján korán elfoglalhatjátok, távozáskor viszont egyáltalán nem kell kapkodnotok.

További információk, árak »

Valentin napok Hajdúszoboszlón, a Hotel Rudolfban***-ban

Ha Nektek az jelenti az igazi kikapcsolódást, hogy nem kell kitenni a lábatokat a hotel falai közül, a reggelit az ágyba is kérhetitek és akár egész nap wellnesselhettek, akkor a vendéglátásáról méltán dicsért Hotel Rudolf *** Valentin-napi ajánlata a Rátok szabott csomag. Mire számíthat még az, aki ezt a csomagot választja? Meglepetés ajándékokra a szobában (vörös rózsa és pezsgő), romantikus fürdőzésre, amely magában foglalja a jacuzzi 20 perces privát használatát, továbbá kipróbálhatjátok a gyógymedencéket, a finn szaunát és a gőzkabint is.

További információk, árak »

Szerelem a négyzeten a Bakonyban

„A Hotel Szépalma különleges búvóhely a Bakonyban. Nem csillog, és nem hivalkodik. Falain belül és kívül visszafogott elegancia, nemes egyszerűség jellemzi. Luxus helyett békességet és felüdülést kínál. Nem tör babérokra, nem kíván divatos lenni… az erdő, a virágok, és a friss széna illatával a „zöld wellness” különleges élményét kínálja.” A Hotel Szépalma már a bemutatkozójával megnyeri sokunk szívét, Valentin-napi csomagajánlata pedig szinte azonnali csomagolásra ösztönöz: gyümölcstál és francia pezsgő a szobában, gyertyafényes vacsorák, erdei kincskereső túra ajándékokkal, frissítő hátmasszázs, 30 perces lovashintózás a vadregényes bakonyi erdőkben, a wellness-részleg korlátlan használata és még sorolhatnánk… Ha olyan élménnyel szeretnéd meglepni kedvesedet, amivel kiszakadtok a a rohanós hétköznapokból és hamisítatlan csendben, nyugalomban tudtok együtt feltöltődni, ez a ti helyetek!

További információk, árak »