Szállás

5 romantikus szálláshely nem csak Valentin-napra

Milyen egy romantikus szálláshely? Kinek ilyen, kinek olyan: egy kis ház az erdőben, a hegyekben, a tó parton vagy épp egy szoba valamelyik szuper wellness hotelben, kastélyszállóban. Van, aki mindentől távol szeretne kedvesével lenni, s van, aki a nyüzsgésben is megtalálja a pillanatot, a romantika helyét. Egyikünk minden tekintetben az egyszerűségre vágyik, másikunk luxust, gasztronómiai csodát vár. Valaki pedig mindent szeretne egyszerre… Hogy Valentin-nap közeledtével megkönnyítsük az ideális szállás  keresését vagy kiválasztását, összegyűjtöttünk néhány  különböző romantikus szállást, amelyek biztos nem okoznak csalódást – sem Valentin-napkor, sem máskor.

Lenyűgöző hegyvidéki panoráma a Mátra északi lábánál

A Hanga Vendégházban járunk Parád és Parádsasvár között. A ház erdővel határos telken áll, csenddel és gyönyörű panorámával vár minket. S nem csak a természeti környezet lenyűgöző, a szálláshely maga is: a szobák rusztikus stílusúak, egyedei fabútorokkal vannak berendezve és mindegyikhez saját balkon tartozik. A vendéglátás híresen jó, nem beszélve a házias, éttermeket meghazudtoló konyháról. Igazán jó választás elbújós kikapcsolódáshoz.

További információk, árak, foglalás »

Borvidéki hangulat Villányban

Azoknak a pároknak, akik kedvenc időtöltése közé tartozik az utazás és borkóstolás, nem is tudnánk jobb szálláshelyet ajánlani a villányi Diófa Panzió és Borozónál.  Gere Tamás és Zsolt Pincészetére és vendéglátóhelyére Villány szívében, mégis csendes részen bukkanunk. Mit kaphatnak itt azok, akik romantikus napokra vágynak? Hamisítatlan vidéki nyugalmat, sok pihenést, gyertyafényes vacsorát és persze zamatos borokat.

További információk, árak, foglalás »

Időfeledtető pihenés Tihany ófalujában gyönyörű kilátással

A tihanyi Csátó Vendégház megadja mindazt, amire a romantikus lélek vágyik. Az apartmanok kialakításában elválaszthatatlanul összefonódik a múlt a jelennel, így azok hűen tükrözik a népi építészeti hagyományokat, berendezésük letisztult, s a modern igényeket teljes mértékben kielégítő. Mindezekhez pedig gyönyörű panoráma társul a „Tihanyi Apátságtól a magyar tenger csücskéig”. Ha kedvesednek fontosak a hagyományok, lenyűgözik a régi épületek és nem mellesleg szereti a Balatont, ne hezitálj, ez a vendégház a tökéletes meglepetés-szállás!

További információk, árak foglalás »

Uppsz, próbáld meg frissíteni az odlalt!

Wellness és bor … kell ennél több?

Nem hinném. Hova kell értük utaznunk? Egerbe, a Hotel Villa Völgy**** Wellness és Konferencia szállodába. A hotel minőségi pihenést biztosít a vendégeknek: csendes, hangulatos környék (mégiscsak a Szépasszonyvölgy közelében található), elegáns környezet, szép tágas szobák, kiváló és kiadós ételek és remek wellness-részleg (pl. élménymedencével, jakuzzival, finn szaunával, sókamrával, jég-gőz-aromakabinnal.) Ha a romantikus napokat szívesen kötnéd össze testi-lelki regenerálódással, már csak a szobát kell kiválasztanod, az élmény garantált!

További információk, foglalás »

Királyi kényeztetés nem hétköznapi helyen

Kulcsszavak: távol a várostól, mesébe illő miliő, 300 éves őspark, extra figyelmesség, makulátlan tisztaság, kényelem, minőség, elegancia. Mindezeket együtt nyújtja vendégeinek az apró zalai település, Zalacsány szélén található Batthány Wellness Kastélyszálló. Valódi kényeztetés egy valódi kastélyban, ahol felejthetetlen napokat tölthet el párjával. Aki egyszer ide betér, mindig visszavágyik… érthető módon.

További információk, foglalás »

Batthyány Kastély
Batthyány Wellness Kastélyszálló

Ti hová jártok a párotokkal kikapcsolódni? Melyik szálláshely áll a fentiek közül a legközelebb hozzátok? Ha szívesen megosztanátok velünk az élményeiteket vagy van olyan romantikus szálláshely, amit az olvasók figyelmébe ajánlotok, osszátok meg velünk Facebook-oldalunkon.