Szállás

Igen, ezek a szálláshelyek Magyarországon vannak

Nem, nem „csalunk”. Három olyan szálláshelyet mutatunk Nektek, amelyekről talán sokaknak az lenne az első gondolata, hogy valahol messzi hegyek lankái között bujkálnak. Pedig nem. Sőt, olyannyira leszűkítettük a kört, hogy mindhármat az Őrségből mutatjuk nektek. Különlegesek, szépek; nem hétköznapi szálláshelyekről van szó. Ha megnézitek a képeket, megértitek, miért is mondjuk ezt.

Boronaház Fogadó – Tóka Apartman

A Tóka Apartman „csak” egy apartman a Boronaház Fogadónál, amely utánozhatatlan hangulatával rögtön belopja magát az ember szívébe. Aki a felkelő napot az ágyából szeretné köszönteni, itt megteheti.

További információk, foglalás »

KercaBioFarm – La Cabana lombház

Az erdő madárcsicsergéstől hangos zugában, a lombok között bújik meg a KercaBioFarm különleges faháza. Páratlan élmény reggel a természettel együtt ébredni, kiülni a teraszra vagy a kávéddal végiglépdelni a „sétányon”, amelynek végéről beláthatjátok az egész farmot. Mesés hely, mi már megtapasztaltuk. 😉

További információk, foglalás »

Rigó Vendégház – Kástu

Az országban egyedül itt, az őriszentpéteri Rigó Vendégháznál próbálhatjátok ki, milyen is egy kástuban megszállni. (A kástu emeletén egykor élelmiszert tároltak, alul pedig szerszámokat, gabonát stb.) A Kástu azonban nem csak ez miatt páratlan, a berendezése is egyedi. Nézzétek csak a dézsás zuhanyzót, az egyedi kályhát vagy az emeletre vezető lépcsőt…

További információk, foglalás »

Ha több ilyen gyűjteményt szeretnél látni, megismernéd a legjobb belföldi szálláshelyeket vagy gyorsan értesülnél a legújabb szállásajánlatokról és programokról, akkor csatlakozz Te is a facebook-oldalunk követőihez!