Szállás

Forradalmi ajánlatok húsvétra

Hogyan is lehetne elfelejteni, hogy ettől az évtől kezdve négy napos lesz a húsvéti hosszú hétvége??? Mit terveztek erre a négy napra: otthoni pihenést, kirándulást, utazást, wellnesst? Sorra jönnek a szálláshelyek jobbnál jobb húsvéti ajánlatai, az ember csak ide-oda kapkodja a fejét. Azért, hogy segítsünk nektek a választásban, most három szenzációs húsvéti csomagot ajánlunk figyelmetekbe. Gyorsan fogynak a szobák, figyeljetek, nehogy lemaradjatok!

Joó Fogadó Wellness Panzió, Sárvár

Igazán családias, barátságos szálláshely vár Titeket Sárváron, kellemes hangulatú szobákkal és kitűnő étteremmel. Az már csak az i-re a pont, hogy a panziónak saját wellness-részleggel bír. A húsvéti akció keretében félpanziós ellátást kaptok, húsvét reggelén ünnepi asztalt (házi sonka, torma, piros tojás) terítenek, továbbá korlátlanul élvezhetitek a pezsgőfürdőt, szaunákat, fényterápiát.

3 éjszaka ára: 1 fő / 28000 Ft

További információk, foglalás »

Húsvéti örömök a tavaszi Börzsönyben

Csodálatos természeti környezetben várja húsvétra (is) vendégeit a nagybörzsönyi Malomkert Panzió és Étterem. A húsvéti csomag tartalma: félpanziós ellátás, pinceprogram borkóstoltatással és idegenvezetéssel, egy órás szaunahasználat, gyerekeknek tojáskeresés és nyuszisimogatás. A csomagot kifejezetten ajánljuk azoknak a családoknak, akik nagy kirándulások után igényes és figyelmes szálláshelyre szeretnének visszatérni, ahol a pihenésen kívül semmi másra nem kell figyelniük.

3 éjszaka ára: 1 fő/ 21 596 Ft

További információk, foglalás »

Húsvét Harkányban

Az Ametiszt Hotel harkányi viszonylatban kiemelkedően jó árakon kínálja szobáit, nincs ez máshogy a húsvéti csomagjával sem. Amit kapsz az ízléses, tágas szobák, a magas színvonalú családias vendéglátás mellett: üdvözlőital, félpanziós ellátás, fejenként 1 db egész napos belépő a Harkányi Gyógyfürdőbe és a wellness-részleg használata (szauna, gőzkabin, pezsgőfürdő). Akik már jártak itt tudják, hogy ez amolyan „visszatérős hely”, sosem kerül le a listáról.

3 éjszaka ára: 1 fő / 30760 Ft

További információk, foglalás »