Programajánló

Valentin-nap??? 4 last-last-last minute tipp a mai napra

Még semmi nem késő… Ez a poszt azoknak szól, akik totálisan megfeledkeztek arról, hogy ma Valentin-nap van és az ég világon semmi, de semmi ötletük nincs, mégis szeretnének párjuknak kedveskedni valamivel, valahogyan. Néha sokkal jobb élményt ajándékozni; szerintünk ez a nap pont az ilyen alkalmakhoz tartozik. Ha nem is szereted a felhajtást, egy kis romantikát mindenki megérdemel. Négy ötlet következik, most Budapestiek előnyben!

Valentin-nap

Séta a múltba

Nincs is annál kézenfekvőbb meglepetés, mint megfogni a párunk kezét és elmenni oda, ahol minden elkezdődött. A helyszínen aztán előkerülhet egy üveg bor vagy pezsgő, egy doboz bonbon és más apró meglepetés, és kezdődhet a múltidézés. Talán kicsit elcsépelt, talán kicsit kiszámítható, de az ilyen programok – amikor minden utca, fal, fa a MIvé válás csöndes tanúja –  előhívják az első közös élmények apró mozzanatait.

Romantikus vacsora a Dunán

Abban sokan egyetértünk, hogy Budapest este lenyügöző. Legyen tél, nyár, ősz vagy tavasz, ahogy sötétetedni kezd és felgyulladnak a város fényei, az embert valamilyen mámoros érzés tölti el. Nos, mindezt a Dunán hajókázva is átélhetitek nagyszerű zenés vacsora kíséretében. Gyertyafény, az éjszakában pompázó Budapest és Ti. Jegyeket itt tudtok még vásárolni.

Valentin-nap
Sétahajózás a Dunán.

Kirándulás és piknik

Egyáltalán nem kell sokat utaznotok, sőt el sem kell hagynotok Budapestet ahhoz, hogy kettesben egy szikla tetején, gyöngyörű budapesti panorámát szemlélve piknikezzetek. Csak szálljatok fel a 11-es buszra (a Batthyány térről indul) és menjetek egészen a végállomásig. Onnan a Nagybányai utat követve néhány perces sétával már meg is érkeztek az Apáthy-szikláig. Itt aztán vegyétek elő a termoszt, a süteményt vagy bármit, ami kedvesednek örömet okoz. S bár ma közel sincs olyan szép idő, mint az elmúlt napokban, ez ne tántorítson el senkit, a szándék és a közös élmény mindennél többet ér.

Valentin-napi csőrözés avagy irány az állatkert

„Egy forró csók vagy egy cuki puszi a téli hidegben nemcsak a lelket melengeti, de ajándék belépést is jelent a Budapesti Állatkertben!” – szól az állatkert frappáns hivogatója. Ma van az utolsó nap, hogy ezt az akciót kihasználhatjátok, úgyhogy, ha párod állatbolond vagy már amúgy is nagyon régen jártatok az állatkertben, nincs is miről beszélnünk, ott a helyetek.

További részleteket itt találtok.

Valentin-nap