KirándulásSzállás

3 tökéletes téli szálláshely a Mátrában

Valljuk be őszintén: lehet, hogy nagyon hideg van, lehet, hogy a hó, a csúszós utak csak nyűgöt okoznak nekünk, de nincs jobb feltöltődés annál, mikor reggel felébredve a legnagyobb csönd és a hófedte hegyek, dombok nyugodtsága fogad minket. Igen, ezekért a reggelekért érdemes felkelni. A következő napok időjárása pedig sok havat ígér, s ezzel együtt a legjobb családi programokat is: hóban süppedős téli túrát, hógolyózást, szánkózást, síelést, hóemberépítést, teázást vagy forrócsokizást a kandalló mellett és még sorolhatnánk. A téli Mátra tökéletes úti cél lehet egy ilyen családi hétvégére. A tökéletes úti célhoz pedig tökéletes szállás is dukál; következzen három mátrai szálláshely, amelyekhez garantáltan vissza fog térni még idén télen, tavasszal, nyáron, ősszel…

Havasi Gyopár Vendégház

Magyarország legmagasabban fekvő falujában, Mátraszentimrén található a Havasi Gyopár Vendégház, mely első ránézésre belopja magát a vendégek szívébe. A ház a falu közepén áll, mégis csöndes, szépen berendezett, jól felszerelt és – családosok figyelem! – külön gyerekszoba van. A kicsiktől egészen a nagyokig mindenki jól érezheti magát itt. Akár aktív pihenésre vágyik, akár hosszú olvasgatásra a kandalló mellett, ideje foglalnia.

További információk, pontos árak »

Erdőszéli Vendégház

Még mindig Mátraszentimrén vagyunk, de már a falu szélén tölgyerdő és rét közvetlen szomszédságában, ahol a nyugalomban szinte megáll az idő. Itt minden megvan, amit egy tökéletes szálláshely adhat: ízléses berendezés, kandalló a nappaliban, az erkélyről pazar naplementés kilátás. Kinek ajánljuk? Mindenkinek, hiszen ugyanúgy megfelelő kisebb baráti társaságoknak, családoknak, mint elbújni vágyó pároknak. A képek pedig magukért beszélnek. Mi nyomban indulnánk, és Ön?

További információk, pontos árak »

Sirocave Barlang Apartmanok

A név magért beszél: aludt már Ön 300 éves barlangokban? Nem érdemes kihagyni azt az egyedülálló, különleges élményt, amit ez a siroki szálláshely kínál páratlan nyugalommal és madárcsicsergéssel fűszerezve. A hidegtől nem kell tartania, hiszen mindegyik apartman klimatizált, nem mellesleg igen hangulatosan berendezettek és jól felszereltek. A csodálatos kilátásért sem kell hegyet másznia, hiszen akár a szobánk ablakából láthatjuk Sirokot és a Mátrát. Ha mindenáron mászni szeretne, a siroki várhoz innen akár 15 perc alatt felér. Ne hezitáljon, útra fel!

További információk, pontos árak »