KirándulásSzállás

3 erdélyi szállás, ahonnan nem akarsz majd hazajönni

Tudtátok, hogy a világszerte ismert útikalauz, a Lonely Planet 2016-ban a világ legjobb régiójának Erdélyt választotta olyan úti célokat sorolva mögé, mint Nyugat-Izland, a kubai Viñales-völgy vagy Bajorország? Amint átlépjük az országhatárt, s felfedezzük Erdély tájait és látnivalóit, nem is kérdés, miért került ez a régió a ranglista élére. Sokan rajongunk érte; az ottani hegyekért, erdőkért, völgyekért, házakért, vendéglátásért, ételekért. Most következzék 3 olyan szálláshely, ahol garantáltan megtapasztalhatjátok az erdélyi életérzést, s ahonnan (talán) egyáltalán nem is szeretnétek majd hazaindulni. Csodaszép tájakon, csodaszép házak.

Güdüci Kulcsosház

Mi kellhet még a felejthetetlen nyaraláshoz, ha adott a gyönyörű székelyföldi táj, a jó levegő, egy maximálisan felszerelt kulcsosház egy a hegyek lábánál elterülő kis településen, kedves házigazda, szauna, quad, grill és egy a szálláshely közvetlen közelében??? Szerintünk semmi! A ház népszerűsége is ezt mutatja, de azért még akadnak szabad helyek – főleg azoknak, akik kora vagy késő nyári utazást terveznek. 😉

További információk, árak »

 

Kilián Kulcsosház

A festői környezetben épült  vendégházat Gyergyószentmiklóstól mindösszesen 4 km-re, a Békás-szoros és Gyilkos-tó irányában találjátok. Érkezhettek egyedül, párban, kis és nagy családdal, a 2-3 fős szobákban kényelmesen elfértek. A jó pihenéshez adott a konyha nagy nappalival, szuper kinti sütés-főzési lehetőségek, és nem utolsó sorban a saját kis játszótér a kertben, ahol a gyerekek is kellemesen levezethetik a feles energiájukat. Télen-nyáron, tavasszal-ősszel jó választás, használjátok ki!

További információk, árak »

Matyi Vendégház

Ha olyan szálláshelyet kerestek, ahol egyszerre szeretnétek megtapasztalni a hagyományos erdélyi vendégszeretetet, felfedezni a környék természeti és kulturális látnivalóit, nagyokat túrázni a lenyűgöző, szinte érintetlen tájakon, elmélyülni az erdélyi tradíciókban és élvezni a gasztronómiai utazást, akkor ne keressetek tovább, a Madarasi-Hargita lábánál csakis Titeket vár a Matyi Vendégház. Még annyit javaslunk, hogy ide ne egy-két napra tervezzetek, mert utólag biztos megbánjátok.

További információk, árak »