Hirdesd meg kiadó szállásod!

Pizsi Vendégház Galyatető

3234 Galyatető, Gyopár utca 14.[térképen]
SZÉP Kártya: OTPK&HMKB
Magánszállás
Max. 4

A közelben

 • Galya-kilátó 1 km
 • Országos Kék-túra útvonal 1 km
 • Mátraszentistván Sípark 5 km
 • Galya-tető 390 méter

A szálláshely

Hegyvidéki
Erdei
Családias

Az ország második legmagasabb pontján, erdei környezetben, teljes ház. A legjobb Pizsiben aludni.

Legjobb PIZSI-ben aludni.

Ha nem akar osztozni másokkal a szálláson, válasszon minket!

Nálunk az egész ház az Öné, még házigazda sem zavarja a pihenésüket!

Ha többen jönnek, jobban járnak. 3-4 fő esetén sokkal kedvezőbb fejenkénti árakat tudunk ajánlani. Vendégházunk a legtöbb egyben foglalható vendégházzal szemben nem fixáras.

A Pizsi kellemes hegyvidéki klímájú - nálunk a 30 fokos kánikula esetén sincs 20-22 foknál melegebb - árnyas erdőben lévő, teljes egészében lefoglalható, komplett 2 szobás (egyik szobában franciaágy, a másikban kétszemélyes kanapéágy) nyaralóval várja Galyatető településén a szállást kereső vendégeket. Tehát ha nálunk foglalnak egyedül használhatják az egész házat már akkor is, ha csupán ketten jönnek!

A parkolás a ház mellett kialakított szilárd burkolaton egy autó, és a ház előtt még egy autó számára lehetséges.

Tágas fedett terasszal rendelkezünk, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a kertben lévő erdőre, így a vendégházból kilépve az ember egyből egy vadregényes tájba csöppen. Igyekszünk a vendégház környezetét a természetes mivoltában megőrizni, így még otthonosabban érezhetik magukat a kertben található erdőben a mókusok :)

A kertben mindemellett kerti sütő is ki van építve, így bográcsozási, grillezési, szalonnasütési lehetőséget is biztosítunk vendégeink számára, és természetesen ehhez rendelkezésre áll nyárs, bogrács, hússütő tepsi, fa, faszén.

A házban két szoba található, az egyikben egy franciaágy, másikban egy kihúzható, kétszemélyes kanapé szolgál fekhelyül.

Vendégeink számára természetesen törülközőt is biztosítunk.

A konyha jól felszerelt, kávéfőző, mikrohullámú sütő, melegszendvicssütő, kenyérpirító, vízforraló áll rendelkezésre, az edények és evőeszközök mellett.

Téli tudnivalók: Havazás, és jeges időjárás esetén nem tudjuk a teljes ott-tartózkodásuk idején biztosítani a csúszásmentesítést, mert a vendégház önálló jellege miatt nem tartózkodunk ott. Ebből kifolyólag a csúszásmentesítést, ha arra a vendég részéről igény van, a vendégnek saját magának kell megoldania, amihez az eszközök a vendégházban rendelkezésre állnak (szóróhomok, só). A vendégház megközelítése meredek úton lehetséges, ami havazás esetén, ha nem takarítják el rögtön a havat, hólánc használatát igényli.

Étkezés

A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. A legközelebbi étterem 50 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt gyalog 300 méterre, autóval 950 méterre fekszik.

Fizetés

Foglalását készpénzzel, bármilyen SZÉP-kártyával, átutalással fizetheti ki.

Érkezés, nyitva tartás

Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00. Lehetőség van ennél későbbi érkezési időpontra is (késő esti időpont sem probléma), amit legyenek szívesek előre jelezni.

Szeretnénk felhívni kedves leendő vendégeink figyelmét arra, hogy hűvös időjárás esetén az alagsor nem használható, mert nem lehet kifűteni. Ez egy külön helység, teljesen el van szeparálva a ház többi részétől, de természetesen a földszinten található két szoba, konyha, fürdőszoba fűtése teljesen megoldott légkondicionálókkal vagy fatüzeléssel (a fatüzelés a vendég feladata)! Télre ágymelegítőt biztosítunk!

Fűtés felár fűtésszükséglettől függően.

HÁZIREND

A HÁZIREND a szálláson tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik!

Azért, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel.

A szálláshely lefoglalásával magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

A házirend be nem tartása a foglalás lemondását és az egész összeg megfizettetését vonja magával, tekintet nélkül a szállás korábbi elhagyására.

• Érkezéskor a vendég köteles a tulajdonosnak átadni az adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (személyi igazolvány, lakcímkártya), és a helyszínen fizetendő fennmaradó összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el. Abban az esetben, ha úgy döntenek, hogy az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.

Ha a járványügyi szabályok megkövetelik, a vendégek kötelesek megmutatni a védettségi igazolványukat vagy az erre kifejlesztett mobilapplikációban az oltásról szóló igazolást.

• A Vendégházba háziállat nem hozható!

• A vendégek a tisztaságot kötelesek megőrizni.

• Kérjük a szálláshely épületeit, eszközeit rendeltetésszerűen használni, a tűz- és balesetvédelmi szabályokat betartani.

• A szálláshelyen este 22.00 órától, reggel 8.00-ig hangoskodni a szomszédok nyugalmát megzavarni szigorúan tilos.

• A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

• A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer) felelősséget nem vállalunk.

A vendég köteles vigyázni a személyes holmijára és értékeire, amennyiben a szálláshelyen hagyja őket, vállalja a felelősséget az esetleges eltűnésükért. Ez a felelősség a tulajdonost nem terheli. Amennyiben elhagyja a szállást, kötelező bezárni az ajtót és az ablakokat.

• Megkérjük, hogy őrizzék a bérelt szálláshelyet és finoman viszonyuljanak a bútorokhoz, a szállás belterében és külterében található berendezéshez.

Nem megengedett kivinni a beltéri bútorokat, berendezési tárgyakat.

• A szálláshely belső és külső részébe szigorúan tilos beengedni olyan személyeket, akik nem használói annak a szállásegységnek. Amennyiben a személyzet észrevesz olyan személyeket, akik nincsenek regisztrálva vagy nincsenek bejelentve a foglalás során, akkor a nem regisztrált személyeknek is ki kell fizetniük a szállás díját.

• Dohányozni csak kültéren szabad!

• A szálláshelyen, 18 éven aluli vendégek szeszes italt nem fogyaszthatnak, nem dohányozhatnak!

• A talált tárgyakat kérjük leadni a szálláshely vezetőjének.

• Balesetről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a szállás vezetőjét azonnal tájékoztatni kell.

A vendégházban (beleértve a hozzá tartozó kertet is) bármilyen okból előforduló balesetért minden vendég saját maga vállalja a felelősséget, a vendégházat minden vendég saját felelősségére használja.

• A távozás napján kötelesek a szálláshelyet elhagyni 11:00-ig azért, hogy ki tudjunk takarítani és megfelelően előkészíteni a házat az Önök után érkező vendégeknek. A szállást, amelyet lefoglaltak, olyan állapotban kell elhagyniuk, amilyenben az érkezésükkor volt – rendben és sértetlenül.

• Havas és jeges időben a vendégház külterületi részei csúszóssá válnak, ezért csak saját felelősségre vehetőek igénybe.

• Amennyiben a foglaláshoz tartozó távozási időpont előtt hagyja el a vendég a szállást, ebben az esetben is a teljes lefoglalt időtartamra vonatkozó díjat kell megfizetnie. Továbbá ha a foglaláshoz tartozó legkorábbi érkezési időpont után érkezik a vendég, ebben az esetben is a teljes foglaláshoz tartozó szállásdíjat kell megfizetni.

• A szállásról kizárható az a személy, aki:

o bűncselekményt vagy szándékos rongálást követ el;

o saját vagy más testi épségét veszélyezteti;

o 22.00 és 8.00 óra között a pihenni vágyó szomszédok nyugalmat zavarja.

A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet, és ha megbontja a békét.

Havazás, és jeges időjárás esetén nem tudjuk a teljes ott-tartózkodásuk idején biztosítani a csúszásmentesítést, mert a vendégház önálló jellege miatt nem tartózkodunk ott. Ebből kifolyólag a csúszásmentesítést, ha arra a vendég részéről igény van, a vendégnek saját magának kell megoldania, amihez az eszközök a vendégházban rendelkezésre állnak.

A vendégház bejáratai kamerával megfigyelt területek. Az elektronikus megfigyelőrendszerek üzemeltetésének célja a vagyonvédelem, a vagyon elleni jogsértések megelőzése és felderítése, továbbá annak ellenőrzése, hogy valóban az arra jogosult vendégek veszik igénybe a vendégház szolgáltatásait.

A házirend által nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó jogszabályai az irányadók.

Minden reklamációt akkor veszünk figyelembe, ha azok a tartózkodás ideje alatt vannak jelentve.

Kérjük, hogy javaslataival, kéréseivel forduljon a szálláshely vezetőjéhez.

Kellemes pihenést kívánok!

A Pizsi Vendégház üzemeltetője:

Szabóné Juhász Bernadett


Pizsi Vendégház

24 000 - 44 000 Ft/ház/éj
Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
  Max. 4
  2 hálótér
  Ház
  77 m2

  Fürdőszobák: 1 db  •  Légkondicionált  •  Televízió  •  Felszerelt konyha  •  Hűtő

  Tágas terasz gyönyörű kilátással az erdőre

  Kerti sütő, ahol bográcsolni, szalonnát sütni, grillezni lehet. Ehhez minden segédanyagot (fát, faszenet, begyújtáshoz segédanyagokat), eszközt biztosítunk (bográcsot, hússütőt, nyársat)!

  Sütögetés közben fejük fölött néha megpillanthatják az éppen mogyorót rágcsáló mókusokat :)

  Két szoba: egyikben egy franciaágy, másikban kétszemélyes kanapéágy.

  Jól felszerelt konyha: kávéfőző, mikrohullámú sütő, indukciós főzőlap, vízforraló, kenyérpirító, melegszendvicssütő, edények, evőeszközök, konyhai eszközök.

  Nagyméretű hűtőszekrény fagyasztóval.

  Ágymelegítő.

  Cipőszárító.

  Törülközőt és ágyneműt biztosítunk.

  Ha esősre fordulna az idő, társasjáték, sakk, DVD lejátszó szórakoztatja kedves vendégeinket amíg ismét ki nem süt a nap :)

  A fűtést légkondícionálók, vagy egy fa tüzelésű kályha biztosítja attól függően, hogy ki melyiket szeretné használni, de akár mindkét rendszer együttesen is használható.

  Pizsi VendégházFoglaltsági naptár

  Jellemzők

  • Füves udvar, kert
  • Tűzrakó, grillező hely
  • Szállásadó nem lakik ott
  • Ellátás: önellátó
  • NTAK regisztrációs szám: MA19005001
  • Bejelentkezés 14:00 -tól
  • Kijelentkezés 11:00 -ig
  • OTP SZÉP Kártya elfogadóhely
  • K&H SZÉP Kártya elfogadóhely
  • MKB SZÉP Kártya elfogadóhely

  Minimum foglalás

  • január 1 - december 31. között minimum 2 éj foglalható

  Előrefizetés

  Jellemzően a teljes szállásdíj 50%-ának megfizetése szükséges a foglalás biztosításához.


  Térkép


  Hasonló szállások

  akár 24 000 Ft/éj
  Válaszd ki, hogy melyik szobát, apartmant, házat szeretnéd foglalni!

  Pizsi Vendégház foglalása

  Személyes adatok

  Lehetséges fizetési módok (válassz akár többet is)

   OTP SZÉP Kártya  K&H SZÉP Kártya  MKB SZÉP Kártya  Készpénz  Átutalás

  Jelöld meg hogyan tervezel fizetni!

  Foglalás adatai

   Házi kedvencet (kutya, macska) viszek magammal.

  Ez a szálláshely sajnos nem tud fogadni házi kedvenceket.

   Elfogadom a SzállásKérés.hu felhasználási feltételeit.

  Hopp, ezt el kell fogadnod!

  Előző szállások
  Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
  Rendben