Hirdesd meg kiadó szállásod!

Pisztráng Kemping Gárdony

2483 Gárdony, Pisztráng u. 21-23[térképen]
SZÉP Kártya: OTPMKB
Kemping
Max. 28

A szálláshely

Gyógyfürdő közeli
Közvetlen vízparti
Családias
Horgász
Faház
Állatbarát

A megújult Pisztráng Kemping 2016. tavaszától újra várja egykori és leendő vendégeit Gárdonyban közvetlen vízparti környezetben.

A megújult Pisztráng Kemping 2016. tavaszától újra várja egykori és leendő vendégeit Gárdonyban közvetlen vízparti környezetben. Faházaink korszerűsítésben részesültek, klímával, televízióval felszereltek..Töltsön nálunk egy hetet vagy akár csak egy hétvégét és tapasztalja meg a megújult faházaink adta lehetőségeket! Ossza meg ismerőseivel a világhálón, hogy nálunk járt, ettől az évtől FREE WIFI szolgáltatásunkkal ezt is könnyedén megteheti! Faházaink foglalásakor 2 éjszaka után 15 % kedvezményt biztosítunk! A kemping a Velencei-tó partján, kellemes vízparti környezetben, Budapesttől 40 km-re, Székesfehérvártól 20 km-re található, kedvező megközelíthetőséggel a 70-es közlekedési út felől vagy az M7-es autópályáról, illetve 5 percre a Gárdonyi vasúti megállótól. A Velencei-tó vízi sportolásra és horgászatra kiválóan alkalmas. A környező velencei hegyvonulat gyalogtúrára, kirándulásra, a tavat körülvevő úthálózat kerékpártúrákra ajánlott. A kemping rendelkezik hideg-melegvizes külön női és férfi vizes blokkal. Területén kosárlabdázásra, futballozásra és kézilabdázásra alkalmas terület található. A recepción sporteszközök kölcsönzésére is van lehetőség. A beálló sátor és parkolóhelyeken elektromos csatlakozás van. Az étkezés önellátó alapon, főzőkonyhában történik. Mosási lehetőség biztosítva van. Férőhelyek: A kempingben 3 db 4 ágyas faház, és 2 db 6 ágyas faház, valamint 24 sátorhely/lakókocsihely található. Ágyneműt és törölközőt biztosítunk, melyet a szállásdíj tartalmaz a faházak esetében. A szálláshelyen 5 darab faház áll vendégeink rendelkezésére. A faházakban ingyenes WIFI csatlakozási lehetőséget biztosítunk. A faházakban korszerű fürdőszoba található masszázskabinnal felszerelve. A faházak befogadóképessége 4-4-4, illetve 6-6 fő. A szálláshely bútorozott, a szobákban ágy, asztal, szék, falipolc és ruhásszekrény a berendezés tárgy. A szálláshelyen kedvező áron biztosítunk kempingezési lehetőséget.

A szálláshelyen 5 darab faház áll vendégeink rendelkezésére. A faházakban ingyenes WIFI csatlakozási lehetőséget biztosítunk. A faházakban korszerű fürdőszoba található. A faházak befogadóképessége 4-4-4, illetve 6-6 fő. A szálláshely bútorozott, hűtőszekrénnyel felszerelt, a szobákban ágy, asztal, szék, falipolc és ruhásszekrény a berendezés tárgy.

A szálláshelyen kedvező áron biztosítunk kempingezési lehetőséget.

Pisztráng Kemping árak:

szállásdíj

felnőtt 2.700,-Ft/fő/éj

gyermek 2.200,-Ft/fő/éj

területhasználat

lakóautó 2.900,-Ft/db/éj

autó+lakókocsi 2.900,-Ft/db/éj

sátor 2-3 fős 1.100,-Ft/db/éj

sátor 4-6 fős 1.700,-Ft/db/éj

sátor 7 főtől 2.300,-Ft/db/éj

autó, motorkerékpár 1.100,-Ft/db/éj


egyéb

kutya 850,-Ft/db/éj

áram 1.050,-Ft/éj

faház

négy ágyas 40.000,-Ft/ faház/ éj

hat ágyas 60.000,- Ft/ faház/ éj

klímahasználat 1.500,-Ft/ éj


Négyfős faház (3 db)

40 000 Ft/ház/éj
Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
  Max. 4
  2 hálótér
  Ház

  Fürdőszobák: 1 db  •  Wi-Fi  •  Hűtő

  A szálláshelyen 5 darab faház áll vendégeink rendelkezésére. A faházakban ingyenes WIFI csatlakozási lehetőséget biztosítunk. A faházakban korszerű, 2018-ban felújított fürdőszoba található A faházak befogadóképessége 4-4-4, illetve 6-6 fő. A szálláshely bútorozott, hűtőszekrénnyel felszerelt, a szobákban ágy, asztal, szék, falipolc és ruhásszekrény a berendezés tárgy.

  A szálláshelyen nagyon kedvező áron biztosítunk kempingezési lehetőséget, illetve lehetőséget biztosítunk lakókocsik/lakóautók egész szezonra történő elhelyezését.

  Pisztráng Kemping szállás GárdonyFoglaltsági naptár

  Hatfős faház (2 db)

  60 000 Ft/ház/éj
  Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
   Max. 6
   2 hálótér
   Ház

   Fürdőszobák: 1 db  •  Wi-Fi  •  Hűtő

   A megújult Pisztráng Kemping 2016. tavaszától újra várja egykori és leendő vendégeit Gárdonyban közvetlen vízparti környezetben. Faházaink korszerűsítésben részesültek, melyet csak személyesen lehet igazán megtapasztalni. Töltsön nálunk egy hetet vagy akár csak egy hétvégét és tapasztalja meg a megújult faházaink adta lehetőségeket! Ossza meg ismerőseivel a világhálón, hogy nálunk járt, ettől az évtől FREE WIFI szolgáltatásunkkal ezt is könnyedén megteheti! Faházaink foglalásakor 2 éjszaka után 15 % kedvezményt biztosítunk! A kemping a Velencei-tó partján, kellemes vízparti környezetben, Budapesttől 40 km-re, Székesfehérvártól 20 km-re található, kedvező megközelíthetőséggel a 70-es közlekedési út felől vagy az M7-es autópályáról, illetve 5 percre a Gárdonyi vasúti megállótól. A Velencei-tó vízi sportolásra és horgászatra kiválóan alkalmas. A környező velencei hegyvonulat gyalogtúrára, kirándulásra, a tavat körülvevő úthálózat kerékpártúrákra ajánlott. A kemping rendelkezik hideg-melegvizes külön női és férfi vizes blokkal. Területén kosárlabdázásra, futballozásra és kézilabdázásra alkalmas terület található. A recepción sporteszközök kölcsönzésére is van lehetőség. A beálló sátor és parkolóhelyeken elektromos csatlakozás van. Az étkezés önellátó alapon, főzőkonyhában történik. Mosási lehetőség biztosítva van. Férőhelyek: A kempingben 3 db 4 ágyas faház, és 2 db 6 ágyas faház, valamint 24 sátorhely/lakókocsihely található. Ágyneműt és törölközőt biztosítunk, melyet a szállásdíj tartalmaz a faházak esetében. A szálláshelyen 5 darab faház áll vendégeink rendelkezésére. A faházakban ingyenes WIFI csatlakozási lehetőséget biztosítunk. A faházakban korszerű fürdőszoba található masszázskabinnal felszerelve. A faházak befogadóképessége 4-4-4, illetve 6-6 fő. A szálláshely bútorozott, a szobákban ágy, asztal, szék, falipolc és ruhásszekrény a berendezés tárgy. A szálláshelyen nagyon kedvező áron biztosítunk kempingezési lehetőséget, illetve lehetőséget biztosítunk lakókocsik/lakóautók egész szezonra történő elhelyezésére.

   Pisztráng Kemping szállás GárdonyFoglaltsági naptár

   Jellemzők

   • Kutya, macska bevihető
   • Tűzrakó, grillező hely
   • Játszótér az udvaron
   • Szállásadó nem lakik ott
   • Ellátás: önellátó
   • NTAK regisztrációs szám: KE19008956
   • OTP SZÉP Kártya elfogadóhely
   • MKB SZÉP Kártya elfogadóhely
   • Bankkártyás fizetési lehetőség
   • Zárt parkoló
   • Füves udvar, kert
   • Élelmiszerbolt a közelben
   • Étterem a közelben

   Minimum foglalás

   • május 1 - szeptember 30. között minimum 10 éj foglalható

   Előrefizetés

   Jellemzően a teljes szállásdíj 50%-ának megfizetése szükséges a foglalás biztosításához.


   Térkép


   Vendégek véleménye

   10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
   "Mindennel meg voltunk elégedve! Nagyon kedvesen fogadtak, segítőkész volt mindenki! A szállás és az egész kemping tiszta volt és nagyon szép! A szarvasi kávéfőző szuper! :) A strand közel van! Jól éreztük magunkat! Köszönjük! :)"
   Szállásadó válasza: Köszönjük kedves szavait :-)
   2018. július - 5 nap alapján - 3 fő

   9.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
   "A fürdőből csatorna szag jött."
   Szállásadó válasza: Megvizsgáltuk a problémát, de nem találtunk semmit. Az Önök után érkező vendégek már nem tapasztalták.
   2018. július - 6 nap alapján - 2 fő

   10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
   "Nagyon kedves rugalmas Szállás adó,és rá adásul kutya barát,tiszta ház,kulturált emberek,főzési sütési lehetőség, a házban felszerelt konyha fürdő wc,jól éreztük magunkat!minden évben ide fogunk jönni!"
   Szállásadó válasza: Szeretettel várjuk Önöket :-)
   "a házakban van klima viszont 1500 ft/ éj a használata nagyon meleg volt,de a meleg levegőn kivül nem jött ki belőle semmi,ezen kivül minden rendben,"
   Szállásadó válasza: Kedves Vendégünk, vélhetően a klíma beállításánál nem megfelelő módot választottak, mert ez a készülék fűtésre is alkalmas. legközelebb forduljanak hozzánk bizalommal, szívesen segítünk !
   2018. június - 3 nap alapján - 2 fő

   9.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 6 - ár/érték arány 10 ]
   2017. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

   10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
   2017. július - 3 nap alapján - 4 fő

   10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
   2017. július - 3 nap alapján - 11 fő

   9.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
   2016. augusztus - 3 nap alapján - 4 fő

   10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
   2016. június - 3 nap alapján - 12 fő


   Hasonló szállások

   akár 40 000 Ft/éj
   Add meg,
   hogy mikorra szeretnél árat látni, szállást foglalni!
   Válassz, hogy melyik szobát, apartmant, házat szeretnéd foglalni és milyen létszámmal!

   Pisztráng Kemping foglalása

   Személyes adatok

   Lehetséges fizetési módok (válassz akár többet is)

    OTP SZÉP Kártya  MKB SZÉP Kártya  Bankkártya  Készpénz  Átutalás

   Jelöld meg hogyan tervezel fizetni!

   Foglalás adatai

    Házi kedvencet (kutya, macska) viszek magammal.

   Kutya Macska 

    Elfogadom a SzállásKérés.hu felhasználási feltételeit.

   Hopp, ezt el kell fogadnod!

   Előző szállások
   Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
   Rendben