SzállásKérés.hu logo

Palkonyai ajánlat - Parázs Vendégház

Hirdesd meg kiadó szállásod!


Parázs Vendégház


7771 Palkonya[térképen]
Szép Kártya elfogadás: nincs
Átlagos válaszidő: 18 óra
egész évben nyitva

Foglaltsági naptár

Felszerelt konyha  •  Hűtő

Szálláshely jellemzői

  • Zárt parkoló
  • Füves udvar, kert
  • Élelmiszerbolt a közelben
  • Kutya, macska bevihető
  • Tűzrakó, grillező hely

Szállás, környék bemutatása

Villányi borvidék legszebb falujában eredeti sváb ház autentikus környezetben kiadó

Ez a különleges egyedülálló régi sváb parasztházból átalakított Vendégház Palkonyán a műemlék pincesor mellett (Borvirág vendégházunktól 50 méterre) található. Három különálló apartmannal, külön-külön fürdőszobával és egy nagy társalgó/konyhával, amelyet egy istállóból alakítottunk ki. A berendezésnél törekedtünk a minőségre, hogy kényelmes és komfortos (és vidám)legyen a ház. A legnagyobb apartman az étkező felett található melyben két szoba és egy fürdőszoba van, összesen 6 fő tud aludni ott aludni. A másik két apartmanban 4-4 főnek tudunk szállást biztosítani. Így, összesen 14 személy fér el nálunk (Borvirág Vendégházzal együtt 21fő). A vendégeknek törölközőt biztosítunk.

Az étkező teljesen és igényesen felszerelt, melyben egy bortrezor is található, ahol egy nagyobb készletet kínálunk a Hárságyi pince boraiból, saját-fogyasztásra.

A ház udvarán egy óriási tapasztott búbos kemence található, melyben kérésre (vagy önállóan is) finom ételkülönlegességeket készítünk. Az udvar még felújítás alatt áll, már nagyon várjuk a tavaszt, hogy ültethessünk. A régi disznóólat felújítottuk ott most fatároló található, illetve a padlásán, gyerekkuckó. Az udvaron található lesz egy kisebb játszótér is és egy élhető kert (virágokkal és gyógy-, és fűszernövényekkel). Három autónak biztosítunk parkolót a kertben.

Gyerekbarát szállás!

Ajánlatkérés

Előző szállások
Blogajánló