SzállásKérés.hu logo

Palkonyai ajánlat - Parázs Vendégház

Hirdesd meg kiadó szállásod!


Parázs Vendégház

7771 Palkonya[térképen]
SZÉP Kártya: nem
Vendégház
Max. 14
Válaszidő: 1 nap

A szálláshely

Villányi borvidék legszebb falujában eredeti sváb ház autentikus környezetben kiadó

Ez a különleges egyedülálló régi sváb parasztházból átalakított Vendégház Palkonyán a műemlék pincesor mellett (Borvirág vendégházunktól 50 méterre) található. Három különálló apartmannal, külön-külön fürdőszobával és egy nagy társalgó/konyhával, amelyet egy istállóból alakítottunk ki. A berendezésnél törekedtünk a minőségre, hogy kényelmes és komfortos (és vidám)legyen a ház. A legnagyobb apartman az étkező felett található melyben két szoba és egy fürdőszoba van, összesen 6 fő tud aludni ott aludni. A másik két apartmanban 4-4 főnek tudunk szállást biztosítani. Így, összesen 14 személy fér el nálunk (Borvirág Vendégházzal együtt 21fő). A vendégeknek törölközőt biztosítunk.

Az étkező teljesen és igényesen felszerelt, melyben egy bortrezor is található, ahol egy nagyobb készletet kínálunk a Hárságyi pince boraiból, saját-fogyasztásra.

A ház udvarán egy óriási tapasztott búbos kemence található, melyben kérésre (vagy önállóan is) finom ételkülönlegességeket készítünk. Az udvar még felújítás alatt áll, már nagyon várjuk a tavaszt, hogy ültethessünk. A régi disznóólat felújítottuk ott most fatároló található, illetve a padlásán, gyerekkuckó. Az udvaron található lesz egy kisebb játszótér is és egy élhető kert (virágokkal és gyógy-, és fűszernövényekkel). Három autónak biztosítunk parkolót a kertben.

Gyerekbarát szállás!


  Felszerelt konyha  •  Hűtő

  Parázs Vendégház szállás PalkonyaFoglaltsági naptár

  Jellemzők

  • Kutya, macska bevihető
  • Tűzrakó, grillező hely
  • Zárt parkoló
  • Füves udvar, kert
  • Élelmiszerbolt a közelben

  Térkép


  Hasonló szállások

  Ajánlatkérés

  Parázs Vendégház

  Személyes adatok

  Tervezett fizetési mód (többet is megjelölhetsz)

   Készpénz

  Jelöld meg hogyan tervezel fizetni!

  Foglalás adatai

   Elfogadom a felhasználási feltételeket.

  Hopp, ezt el kell fogadnod!

  Előző szállások
  Blogajánló