Hirdesd meg kiadó szállásod!

Oxigén Family Hotel Noszvaj****Superior Noszvaj

3325 Noszvaj, Szomolyai út[térképen]
SZÉP Kártya: OTPK&HMKB
Hotel
Max. 106

A közelben

 • Magtár-Értéktár 90 méter
 • De la Motte-kastély 260 méter

A szálláshely

Erdei
Családias
Wellness
Falusi
Bababarát

2012ben nyílt családbarát, ezoterikus wellness szállodánk a kristálytiszta levegőjéről híres bükkaljai településen, Noszvajon-Falusi nosztalgia négycsillagos minőségben.

Noszvaj az ország egyik legtisztább levegőjű települése, kedvelt a gasztro-kalandorok körében, hatalmas idegenforgalmi jelentőséggel bír. Az Eger mellett fekvő Noszvajt eredetileg olasz telepesek alapították. Neve is innen ered, hiszen latinul azt jelenti: A mi falunk.


Hogy miben rejlik Noszvaj hangulata? Sokan a híres kaptárköveknek tulajdonítják a falu varázsát, úgy gondolják, a Föld energiája tükröződik bennük. Mi hiszünk benne, hogy az ország egyik legtisztább levegőjű településén a különleges klíma vagy a számos természeti kincs mellett az Oxigén élmény és vendégszeretetünk vonzza hozzánk a vendégeinket évről évre.


Bababarát wellness hotelünk története az 1900-as évek előtt kezdődött, amikor Steinhauser Berta összeházasodott Galassy Gyula hadvezérrel. Korábbi lakhelyük, a noszvaji De la Motte kastély közelében, feltehetően 1901-1904. között építették meg a Berta-majort (Galassy kúriát), az akkori korszerű gazdaságuk központját, amely ma szállodánk épülete.

Folyamatosan nagy gondot fordítottak a kastély környezetének rendezésére. Galassy gróf szívesen utazgatott a világ távoli helyein, kelet-ázsiai körútjairól magával hozta a fürdőzés, a meditáció és a különleges japán wellness - ZEN Spa - élményt is. A birtokon egy tavat hozott létre kis hidakkal és fürdőházzal, mely feltehetően a hotel jelenlegi ZEN Spa-jának területén állt.

A XX. század második felében vállalati üdülő, majd szálló működött az épületben. Az átalakítások után, 2012 júniusától a mai kor igényeinek megfelelő négycsillagos gyermek- és bababarát wellness hotel várja a pihenni vágyó családokat számos felejthetetlen élménnyel, kültéri és beltéri programokkal.


A településen már nagyon régóta kiemelkedő szerep jutott a szőlőtermesztésnek és a borászatnak. A szálloda épületének szomszédságában található az egykori uradalmi pince, a mai Thummerer Pince. Történetét több, mint négyezer négyzetméternyi területen vésték kőbe. A járatok falát sajátos mikroklímát teremtő nemespenész vastag bársonya borítja.

Ha szeretne kipróbálni egy valóban történelmi jelentőségű bort, szállodánk De la Motte éttermében vagy Family Bárunkban megteheti.


Családi legenda

Egy titkos legenda szerint Berta Asszony, a Galassy kúria egykori névadója esténként körbesétálta az épületet, beszélgetett a fákkal és bokrokkal, megszedte kedvenc virágait. Ettől a gondoskodástól a növények szinte megteltek élettel és a természet zöldellően megfiatalodott.

Sétáljanak végig Önök is az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa erdei wellness hotel kertjében azon az úton, ahol egykor Berta asszony is tette, és tapasztalják meg, ahogy a természet viszonozza a figyelmüket.


Oxigén Family Hotel Noszvaj****Superior

 

  Légkondicionált  •  Televízió  •  Wi-Fi

  Oxigén Family Hotel Noszvaj****SuperiorFoglaltsági naptár

  Jellemzők

  • Teljesen akadálymentesített
  • Étterem a közelben
  • Wellness szolgáltatások
  • Bababarát szállás
  • Ellátás: önellátó
  • NTAK regisztrációs szám: SZ20008324
  • OTP SZÉP Kártya elfogadóhely
  • K&H SZÉP Kártya elfogadóhely
  • MKB SZÉP Kártya elfogadóhely
  • Bár, étterem a szálláson
  • Bankkártyás fizetési lehetőség
  • Zárt parkoló
  • Füves udvar, kert

  Előrefizetés

  Jellemzően a teljes szállásdíj 30%-ának megfizetése szükséges a foglalás biztosításához.


  Térkép


  Hasonló szállások

  Ajánlatkérés

  Oxigén Family Hotel Noszvaj****Superior foglalása

  Személyes adatok

  Lehetséges fizetési módok (válassz akár többet is)

   OTP SZÉP Kártya  K&H SZÉP Kártya  MKB SZÉP Kártya  Bankkártya  Készpénz  Átutalás

  Jelöld meg hogyan tervezel fizetni!

  Foglalás adatai

   Házi kedvencet (kutya, macska) viszek magammal.

  Ez a szálláshely sajnos nem tud fogadni házi kedvenceket.

   Elfogadom a SzállásKérés.hu felhasználási feltételeit.

  Hopp, ezt el kell fogadnod!

  Előző szállások
  Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
  Rendben