SzállásKérés.hu logo

Gödöllői ajánlat - Mater Salvatoris Konferenciaközpont és Lelkigyakorlatos Ház

Hirdesd meg kiadó szállásod!


Mater Salvatoris Konferenciaközpont és Lelkigyakorlatos Ház

Nagyon jó 8.2
2100 Gödöllő, Kapucinusok tere 3.[térképen]
SZÉP Kártya: nem
Apartman
Max. 168
Válaszidő: 10 óra

A szálláshely

Egész évben várjuk pihenni, lelkiekben feltöltődni vágyó vendégeinket.

A Mater Ház csendesen bújik meg a besnyői dombok között, és helyet ad számos egyházi és világi csoport rendezvényének. Ezen rendezvények nagyon szerteágazóak, mindenki talál maga és közössége számára olyan programot, amely által lelke gazdagodik. 2008-ban XVI. Benedek pápa a Lelkigyakorlatos Ház melletti Kegytemplomot Bazilika rangra emelte. Az ide érkező zarándokok számára tudunk szállást, étkezést biztosítani.

A Ház jól megközelíthető helyen, a 30-as főút mentén, az M3-as autópálya és a hatvani vasút vonalán, Budapesttől 30 km-re zöldövezeti környezetben helyezkedik el.

Szerencsés adottságaihoz tartozik, hogy zárt területen akár 40 gépkocsi parkolása is lehetséges, és így az autóval érkezők is nyugodtak lehetnek.

Az épületet hatalmas zöldövezet veszi körül, mely egyaránt helyet ad a csendes, elvonult sétának, pihenésnek és játékos, sportos csoportprogramoknak is.

Vendégeit 1-5 ágyas szobákkal és 12-19ágyas ifjúsági szállással várja teljes ellátással, egy 180 fős nagy előadóval (kápolna) és két kisebb (30, ill. 60 fős) előadóval. Egyszerre összesen 155 szállóvendég befogadására alkalmas, de több kisebb csoport párhuzamosan, egymástól függetlenül is igénybe veheti.

A Ház örömmel fogad egyéni kezdeményezéseket, újszerű megoldásokat, segít különféle –nem csak egyházi– rendezvények lebonyolításában.

A Lelkigyakorlatos Ház saját szervezésű programjai mellett helyet biztosít külső szervezésű programoknak is. A továbbképzéseknek, kongresszusoknak, találkozóknak méltó helye a Lelkigyakorlatos Ház, mely jellegénél fogva is szem előtt tarja az emberi értékeket. Ez a környezet kiváló az elmélyült szakmai munkához és a személyes kikapcsolódáshoz egyaránt.

A Ház a 2010-es évre saját szervezésű lelkigyakorlatokat is szervez, melyekre sok szeretettel várja a kikapcsolódásra, lelki feltöltődésre vágyó híveket.

Saját lelkigyakorlatait a katolikus sajtón keresztül hirdeti meg a különféle érdeklődésű, korosztályú és családi állapotú csoportok számára (idősek, házaspárok, elváltak, fiatalok, értelmiségiek, egyházközösségi munkatársak, stb.). Külső szervezés esetén, ha a csoport (10-160 fő) a Ház adottságait kihasználva saját magának szervez akár lelkigyakorlatot, akár továbbképzést, erre a Ház –amennyiben szabad kapacitása van– készséggel felkínálja szolgáltatásait. Árait próbálja minimálisra szorítani, hiszen célja a szolgálat, de kénytelen a mindenkori gazdasági helyzetnek megfelelő árat elkérni, mivel az intézmény önfenntartó.

Mikorra érdekelne a szállás?


Egyágyas szoba (10 db)

8 825 Ft/szoba/éj
Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
  Max. 1
  Szoba

  Fürdőszoba: saját  •  Wi-Fi

  Egyágyas szoba saját fürdőszobával.

  Mater Salvatoris Konferenciaközpont és Lelkigyakorlatos Ház szállás GödöllőFoglaltsági naptár

  Jellemzők

  • Füves udvar, kert
  • Élelmiszerbolt a közelben
  • Étterem a közelben
  • Bár, étterem a szálláson
  • Bankkártyás fizetési lehetőség
  • Zárt parkoló


  Térkép


  Hasonló szállások

  akár 8 825 Ft/éj
  Válaszd ki, hogy melyik szobát, apartmant, házat szeretnéd foglalni!

  Mater Salvatoris Konferenciaközpont és Lelkigyakorlatos Ház

  Személyes adatok

  Tervezett fizetési mód (többet is megjelölhetsz)

   Bankkártya  Készpénz

  Jelöld meg hogyan tervezel fizetni!

  Foglalás adatai

   Elfogadom a felhasználási feltételeket.

  Hopp, ezt el kell fogadnod!

  Blogajánló
  Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
  Rendben