Hirdesd meg kiadó szállásod!

Kerka Vendégház-Autentikus Parasztház Kerkaújfalu

Kiváló 9.9Makulátlan tisztaság
8973 Kerkaújfalu, Fő út 12.[térképen]
SZÉP Kártya: OTPK&HMKB
Vendégház
Max. 6
Visszaigazolás: 4 óra

A közelben

 • turázás,turautvonalak 5 perc gyalog
 • strandok,gyógyfürdők,halastavak 1 km
 • Csesztregi- tó 1 km
 • kakukkvirág tanösvény 1 km
 • Csesztregi szabadidő központ,strand,büfé,wc,zuhanyzó,játszótér 2 perc autóval
 • Baksai tó 5 km
 • Őrségi nemzeti park 15 km
 • JAKUZZI ÉS SZAUNA 0 méter
 • skanzenek,templomok,fazekasok 10 km
 • Ingyen horgászat 1 km
 • gombászás,vadlekelódés 5 perc gyalog
 • Kéthatár-tó Kerkafalva 5 km
 • szarvasbőgés,szeptember 5 perc gyalog

A szálláshely

Romantikus
Erdei
Gyógyfürdő közeli
Vízközeli (max. 1 km)
Családias
Wellness
Falusi
Horgász
Állatbarát
Bababarát

Őrségi Jakuzzis-Szaunás Kerka Vendégház Csesztreg-Kerkaújfalu-Mézeskalács Házikó

SZERETETTEL VÁRJUK MÉZESKALÁCS HÁZIKÓNKBAN

Távol mindentől,az ŐRSÉGI erdők közelében,dombok ölelésében áll a mi kis Mézeskalács házikónk,füst száll fel a szauna kéményéből,izzó fa illata derengi be a házikó udvarát,az éjszakák csillagfényesek,a nappalok madárcsicsergéstől hangosak,mókusok ugrándoznak az udvarban,a diófákon,a háztetőn.

A kis ház mögötti réteken szarvasok,őzikék legelésznek csendesen,vadnyulak pofozgatják egymást,és közben róka figyeli őket.

Szürkületben hangoskodó fácánok gallyaznak feL a közeli gyepűben.


Minden kedves vendégűnknek Saját Termelésű ŐRSÉGI Tökmagolaj kóstolóval kedveskedünk!

Kedves Érdeklődők! Egy éjszakára is fogadunk vendéget ha a foglalási nap előtt 5 nappal foglal,vagy ha kifizeti a kettő nap árát,úgy bármikor fogadjuk az 1 éjszakás foglalást. Megértésüket köszönjük


Csend és a nyugalom szigete Csesztreg- Kerkaújfalú talán az ország egyik legkisebb falva. Zala megyében, a Göcsej, Hetés, és az Őrség hármas érintésében található.

Sok szeretettel ajánljuk az Őrségben,Csesztreg-Kerkaújfaluban található önalló,szomszédok nelkűli 110 eves Autentikus, romantikus eredeti paraszt házikónkat

"A hagyomány az embernek visszaadja önmagát." (Hamvas Béla)

Minden kedves vendégünknek itt tartózkodása alatt , lesz lehetősége megtapasztalni a régmultat,apáink,nagyapáink mindennapi életét.A paraszt emberek állatainak.óllait,istállóit,hatalmas pajtáit,amiket többre becsültek abban az időben mint a saját kis házikójukat,mivel hogy, abból éltek.Különböző eszközöket,amiket abban az időben használtak,ezt, azt, amazt,hogy mire is használták ezeket, és, hogy nevezték,erről kedves vendégeinket kérdezzük, és aki pontos választ tud adni az ajándékot kap.(tájszólás, megbeszélés ) Ez persze igény szerint..

Nem hirdetjük külön külön szobáinkat a nagyobb bevétel reményében, igy soha nem kell idegenekkel osztoznotok semmin,csak ti vagytok és akit ti akartok.

A 20 főből álló barátságos ember által lakott apró falu valóban csendes, hiszen átmenő forgalom nincs, lévén, hogy a közút a település mellett halad el, a Kerka folyón túl.

Ebbe az idilli képbe illő helyen várjuk, hogy megpihenjen, a tájegység egyik legszebb parasztházában, amely az igényes felújítás ellenére megőrizte az 1900- as évek elejének hangulatát, hiszen abban az időben épült.

A frissen felújított parasztház alkalmas családok, baráti társaságok pihenésére, kisebb rendezvényekre, leány és legény búcsúkra, belföldi nászutakra, találkákra, nyugdíjas találkozókra, horgászok, vadászok megpihenésére,hosszú hétvégékre,karácsonyra,szilveszterre húsvétra,pünkösdre,mindenszentekre,stb.

A ház egyedül álló,szomszédok nincsenek,a házikó ezért is kiválóan alkalmas kívül belül, csendre és nyugalomra vágyóknak, de bulizni szerető társaságoknak is mivel nem zavarnak senkit.

Az udvarban a diófák alatt, van egy 40 m2-méteres be pergolázott kiülő amiben aludni is lehet a nyári forró éjszakákon,és van bent kemence(A kemence nem tanuló kemence,csak rutinos kemencézőknek ajánjluk), tv,házi mozi,bőr sarokülő,kerti bútor,hűtő,konyha szekrény,tűzhely,6 személyes Jakuzzi,(masszás medence),kültéri 8 személyes szauna kivűl a kiülő mellett.

(A kiülő és a bent lévő plusz berendezések,(hűtő,konyha,tv,stb.) nem tartoznak bele az árba,ezeket kedves vendégeink ingyen használhatják,persze csak ha szeretnék.)

Csend,nyugalom,frisslevegő tollasébresztőóra,rigófütty,tücsökciripelés,vad leskelődés,kirándulások,gombászás,horgászás,kerékpározás,Árpád kori templomok,túra útvonalak,stb.

Augusztus végétől október elejéig lehetőség van szarvasbőgést hallgatni az udvarból,a szobából,esetleg meg is lehet lesni a vadakat.

Önellátáshoz a vendégek 1,5 km-re éttermet, kávézót és élelmiszerboltot is találnak. 1 km-re található csesztregi- tó a vendégek kikapcsolódásához járul hozzá. A következő érdekességek találhatóak a tó környékén: drótkötélpálya, a jogszabályi előírásoknak megfelelő szabadtéri kondipark, játszótér homokozóval, szabadtéri asztal - padokkal, a tavat körbesétálva elénk tárul a "kakukkvirág tanösvény" vizuális ismertető a környék élővilágáról, nyáron szabad strand üzemel.

A környéken több termálfürdő (Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark, Terme Lendava SLO, Moravske Toplice SLO Alsómarác) és horgásztó is található (Sárberki tó, Baksa-Tó, Kéthatár-tó Kerkafalva, Csesztregi tó). Pityerszer-Szalafő regionális szabadtéri múzeuma autóval alig 20 perc alatt elérhető.

És ha kedves vendégeink haza érnek este fáradtan,nyuzottan az aznapi kirándulásbol akkor irány a 8 személyes kültéri szauna,csak a család vagy csak a barátok és senki más idegen mint a közösségi wellness részlegekben.

Ezt követően pedig csobbanjanak bele 6 személyes 37c-fokos(télen)jakuzzinkba(masszázsmedence) és masziroztassák magukat tetőtől talpig vagy ahogy jól esik.

A jakuzzizás talán épp a téli hónapokban a legüdítőbb. Képzeljük csak el, mennyire csodálatos a havas, jeges tájban egy 37 °C-os meleg vízben ellazulni, és pezsgőt kortyolgatni!

A szaunából csodálatos kilátás nyílik a természetre,ha szerencséjük van kedves vendégeinknek akkor láthatják az elköszönő napot és az üdvözlő teli holdat ami csodálatos ragyogásával jó éjszakát kíván nekünk.

Legelésző őzikéket,kergetőző nyulacskákat,egerészö rókákat,fácánokat és különböző madárkákat a madár etetőben.

Ha kedves vendégeink naplemente után szeretnének szaunázni,akkor igényük szerint kapcsolhatnak kinti térvilágítást,ami bevilágitja az egész szauna előtti panorámát,amibe bármilyen állat bele sétálhat szaunázás közben.


EGY JÓTANÁCS MINDENKINEK!!!!

Ha jakuzzis szállást szeretnének választani,akkor mindig minden esetben érdeklődjenek a jakuzzi méretéről,nehogy meglepetés érjen bárkit,hogy egy 700-L-es, 160 x 160 -as belméretű kínai jakuzzival találják szembe magukat,,amibe nemhogy 6 felnőtt,de 6 kiscsoportos óvodás sem fér bele.

A mi medencénk kanadai gyártmányú 2000 l-es, 2 x 2 m-es belvilággal rendelkező jakuzzi!

És soha nem fogadunk és zárunk össze idegeneket.

Kedves Érdeklődők!

Kérjük ne keverjék össze a mi Kerka Vendégházunkat a ZAJOS főút melletti Ókerkavendégházzal.Sajnos amióta a falunkba 1 betű híján ugyanazt a nevet adták 1 újonnan megnyílt vendégháznak,azóta naponta több téves telefont kapok,mert össze keverik a mi vendégházunkal.Már téves Szépkártyás átutalás is történt,és a tulaj 2 hónapig eltitkolta,nem akarta vissza utalni,meg még nagyon sok bosszantó dolog,de sajnos nem hajlandók megváltoztatni a nevét,igy muszáj valahogy tudatnom. A mi vendégházunk simán KERKAVENDÉGHÁZ,távol a főút zajától a Csend és a nyugalom szigetén,az Őrségben egy 20 fős,szomszédok nélkűli falucskában van.. És a Jakuzzink sem 160x160-as belméretű kinai pancsoló,,ahogy a telefonálók kérdezgetik.A miénk 2x2-m-es 2000 l-es kanadai jakuzzi.A hitetlenkedők kedvéért leírom hogy a 2 ház ugyan abba a faluban van,csak én 16 éve adtam a nevet neki ,nem 6 hónapja.Nagyon sok hívást kapok az miatt is hogy a házikónk udvara egy betonrengeteg e,itt megint kevernek az Ókerkavendégházzal, ott beton az egész udvar,a mi udvarunk pázsitos,hűvös, vendégeink szeretnek a meleg napokon a diófák alatt pihenni,szunyókálni,és nem a forró betonon megsülni.Én kérek elnézést mindenkitől aki félre informálódik,új honlapunkon már ezt is részletesen feltüntetjük a félreértések elkerülése érdekében..Üdv:Kerkavendeghaz ŐRSÉG

A falucskát körbe övező patakok,rétek,erdők és halban gazdag tavak várják kedves vendégeinket..Dél felé indulva 10 km-re Lenti városában, külföldiek által is szívesen látogatott termálfürdő, lovaglási lehetőség, és a fürdőtől induló erdei kisvasút várja a vendégeket. A kisvasút szezonálisan menetrendszerűen közlekedik, mintegy 25 km-en át, egészen Kistolmácsig. A közeli Szlovénia 5 perc autóútra van. Észak felé indulva hamar elérhető az Őrség, mely országunk egyik gyöngyszeme.

Csend,nyugalom,friss levegő,tollas ébresztő óra,rigó fütty,tücsök ciripelés,vadleskelődés,kirándulások,gombászás,horgászás,kerékpározás,stb.

Ha ilyen nyugodt, zavartalan kikapcsolódásra vágyik, s ugyanakkor élményekkel teli napok után szeretne hazatérni, akkor vendég házikónkal, segítőkészségünkkel állunk rendelkezésükre, s várjuk Önt, Kedves családját, barátait.

(A wellness részleg használatáról fizetéséről kérjük hogy külön kérjenek tájékoztatást a félre értések el kerülése érdekében. Nincs bent az árban,de nem is horror összegért adjuk,egy jelképes összeget kérünk!

Házi állatot előzetes egyeztetéssel lehet hozni.)

Szolgáltatásaink

INTERNET-VIFI A HÁZBAN

A ház beosztása, és berendezése:

2 szoba (3, és 3 ágyas) van teljes felszereltséggel.

Az ágyak tetszés szerint variálhatóak, és pótágyak is elhelyezhetők.

A konyha teljesen felszerelt: mikró, kenyérpirító, kávéfőző .stb.

A ház összkomfortos, és minden szobához tartozik tv is.

Ha a szabadban szeretnének sütni- főzni, akkor ezt kemencében, bográcsban, vagy kedvük szerint tárcsás sütőben tehetik meg, melyek az udvarban megtalálhatóak.

Meleg nyári napokon hűsíthetik magukat, fürödhetnek a 3 percre (autóval) található csesztregi tóban, mely csodálatos kiépítésű, és felszereltségű stranddal rendelkezik, melyet a Kerka vize táplál.

Kettő percre (autóval) a házikótól van egy másfél hektáros halas tavunk ahol kedves vendégeink ingyen horgászhatnak bármikor itt tartózkodásuk alatt.

A vendégházhoz nagy terület tartozik ami alkalmas sátorozásra,focizásra,labdázásra,tollasozásra.lengőtekézésre(amit mi biztosítunk),kutyus tréningezésre és egyéb sportolásra,játszásra,gyermekeknek 3 fajta hintát,mászókát biztosítunk.

A faluban lehet kapni kapirgálós házi tojást.

Mi magunk pedig őstermelőként árulunk,Hidegen és Hagyományos Eljárással Sajtolt magolajakat.

Így:Őrségi Tökmag olajat,Máriatövis mag olajat,Lenmag olajat,Szőlőmag olajat,Dió olajat,Mák olajat,Tökmag pestót,Szőlőmag olajos balzsamot.

Szárított gombákat:Szárított vargányát,Szárított trombita gombát,Vargánya gomba port,dió belet.

Kézzel szedett válogatott gyümölcsökből,hagyományos kisüsti lepárlással készült cukormentes ellenőrzött házi pálinkákat.

Budapesten is megvásárolhatók termékeink a kövekező piacokon!

Zuglói Kenyérközösség (Bp.1149 Bosnyák u.7/B)

Csütörtökön 17-19 óráig

Városmajori Termelői Piac (Bp.1122 Csaba u.3.)

Pénteken 9-15 óráig

Római Parti Piac (Bp.1031 Nánási út 47-49)

Szombaton 8-13 óráig

Ha a fenti piacokon szeretne tőlünk vásárolni,kérjük elötte érdeklődjön telefonon bármikor.

EGÉSZSÉG ÉS BIZTONSÁG!

Kedves vendégeink!

2020 Márciusától ha nem fontos nem találkozunk a vendégekkel.Ha mégis akkor érintkezés nélkül,és a szájmax viselése kötelező mindenkinek.Távozáskor 10 órától 14 óráig szellőztetünk,takarítunk és fertőtlenítünk.

Szomszédok nincsenek,se jobrol se balrol se szemből.

.Az udvarba és a házba idegen személy nem léphet.2020 Márciusától minden autóval érkező kedves vendégünknek kell hozni saját ágynemű huzatot,törölközőt pedig minden esetben.

Megértésüket Köszönjük!

Jó pihenést és kellemes időtöltést kívánunk!

Az 2023 év kiemelt programjai


:https://csesztreg.kornyeke.hu/kakukkvirag-tanosveny

Csesztregi Tájház


Pityerszeri húsvétváró Április. 19.

Virágzás Napjai Június. 06-09.

Őrségi Vásár Június. 27-29.

Fazekasnapok Magyarszombatfán Július. 12-13.

Völgyhidi Vásár Július. 18-20.

Fatemplom Fesztivál Magyarföld Július 18-20.

Hétrét Fesztivál Őriszentpéter Augusztus. 09-20.

Természetesen Őrség Őriszentpéter Oktober.22-23

Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál Szeptember. 16-17

Állandó programlehetőségek

A következőben felsorolnánk néhány az idő kellemes eltöltését szolgáló lehetőséget, a teljesség igénye nélkül.

Őrségi Népi Műemlékegyüttes (Szalafői Falumúzeum), Szalafő - Pityerszer

Szentháromság románkori katolikus templom, Velemér

Árpád-kori templom, Őriszentpéter

Fazekas ház, Magyarszombatfa

Czúgh János emlékház, Magyarszombatfa

Vadászati kiállítás, Őriszentpéter

Gödörházi harangláb

Őrségi Nemzeti park

A hozzánk látogatókat rengeteg prospektussal látjuk el, hogy el tudjanak igazodni a rengeteg látnivaló, és program között.

Fűtési szezonban a gázfogyasztás díját számoljuk fel.

(gázfűtés, fogyasztott gázmennyiséget vesszük figyelembe)

Foglalást foglaló(nem előleg) ellenében áll módunkban elfogadni.

Az foglaló mértéke 40 %, kivétel a szilveszter, akkor 80%

KÉRJÜK A FENN MARADÓ SZÁLLÁS DIJJAT MEGÉRKEZÉSKOR SZÍVESKEDJENEK RENDEZNI!

WELLNESS RÉSZLEGGEL ÉS HÁZIÁLLATTAL KAPCSOLATOS DOLGOKAT KÉRJÜK MEGBESZÉLNI A HÁZI GAZDÁVAL!!!!!!!!

Házi kedvenc: 3000 ft / éj

Megértésüket Köszönjük.

Jó pihenést és kellemes időtöltést kívánunk!

ui:

Jöjjön és töltsön el pár felejthetetlen napot nálunk és élvezze vendégszeretetünket. Nyugodt, csendes utcában lévő apartmanunkban felüdülés lesz minden eltöltött perc. Garantáljuk, hogy szobáink tisztaságával elégedett lesz! Rendezett kerttel és sok-sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját,barátait.


Autentikus Parasztház

25 000 - 42 000 Ft/ház/éj
Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
  Max. 6
  2 hálótér
  Ház

  Fürdőszoba: közös  •  Televízió  •  Wi-Fi  •  Felszerelt konyha  •  Hűtő

  Csend,nyugalom,frisslevegő,tücsökciripelés,rigófütty,kakaskukorékolás,közeli horgásztó,strand,vadleskelődés,rengeteglátnivaló,őrségiprogramok,fazekasok,Árpádkori templomok,göcseji és hetési programok,közeli szlovénia,ausztria,stb. Ingyenes horgászat egy 1,5 hektáros horgásztóban.

  Wellness részleg,szauna,jakuzzi

  a parasztház kivürölFoglaltsági naptár

  Jellemzők

  • Tűzrakó, grillező hely
  • Bababarát szállás
  • Jacuzzi
  • Szauna
  • Babaágy kérhető
  • Etetőszék kérhető
  • Játszótér az udvaron
  • Szállásadó nem lakik ott
  • Ellátás: önellátó
  • NTAK regisztrációs szám: EG20009108
  • Bejelentkezés 15:00 - 00:00 között
  • Kijelentkezés 10:00 -ig
  • OTP SZÉP Kártya elfogadóhely
  • K&H SZÉP Kártya elfogadóhely
  • MKB SZÉP Kártya elfogadóhely
  • Zárt parkoló
  • Füves udvar, kert
  • Teljesen akadálymentesített
  • Wellness szolgáltatások
  • Kutya, macska bevihető

  Minimum foglalás

  • január 1 - december 31. között minimum 2 éj foglalható

  Előrefizetés

  Jellemzően a teljes szállásdíj 40%-ának megfizetése szükséges a foglalás biztosításához.


  Térkép


  Vendégek véleménye

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  2024. május - 3 nap alapján - 2 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  2024. április - 4 nap alapján - 2 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  "A vendéglátó maximálisan segítôkész, támogató. A ház kényelmes, jól felszerelt. Aki nyugalomra és kellemes pihenéste vágyik , annak jó szívvel ajánlom. A környéken kellemes túrákat lehet tenni, csodálatos állatvilág felfedezésével. A tura után jól esik az egyedülállo fatüzelèses szaunában és a jakuzziban lelazulni. Összességében ajánlom a csendre vagyó pároknak és nagy családi osszejövetelre is. A házigazda minden felmerülô igényt teljesít."
  Szállásadó válasza: Nagyon szépen,köszönjük szépen.Még nem volt nálunk olyan vendég aki autó nélkül indult el egy 20-30 kilométeres környékbeli muzeum,harangláb,skanzen,s.t.b.meglátogatására,ráadásul terepen. Ez még engem is meglepett,remélem még találkozunk,ebben az időszakban és elmegyünk együtt,egy agancsozásra. És köszönjük a szép rendet a kristálytisztán hagyott jakuzzit. KÖSZÖNÜNK MINDENT!
  2024. március - 4 nap alapján - 2 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  2023. december - 3 nap alapján - 2 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  "Tiszta, kedves szállásadó"
  Szállásadó válasza: Nagyon szépen köszönjük,és a szép rendet,a tiszta Jakuzzit,reméljük még találkozunk
  2023. december - 4 nap alapján - 1 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  "Csoda helyre érkeztünk!
  Üzleti útra indultam,aztán mégiscsak velem tartott a család,amit soha életünkben nem bánunk meg.Egy éjszakát akartunk maradni,de amikor rájöttünk mivel szembesülünk,megkértük Józsefet hogy hadd maradjunk 3 éjszakát,mivel csak annyi volt szabad.Egy csendes kis faluba érkeztünk,a falu legszebb leg csodálatosabb parasztházába.Nagyon Nagy rend és tisztaság fogadott bennünket,a házikó belseje kényelmesen hangulatosan van berendezve,mindennel fel van szerelve mintha otthon lettünk volna,csak sokkal jobb volt.Az udvar is szépen el volt rendezve,virágok,diófák,szauna,kiülő,szépen nyírt pázsit,és folyamatos madárcsicsergés,a diófákon mókusok futkoztak.A kiülő a házon kívül maga a luxus,nem is kellett bemenni a házba mert ott is van minden.Jókat Jakkuzziztunk,és kértünk estére 1 szaunát is,József elmondta hogy napnyugta után érdemes szaunázni,sötétben pedig van térvilágitás is.Így is tettünk,ránk sötétedett, szaunázás közben,mindenre számítottunk, de arra nem hogy szaunázás közben bele sétál a térvilágitásba a rétről 1 őzike,,nagy élmény volt ez nekünk.Mi már sok helyen voltunk az országban,de ez volt eddi a legcsodálatosabb rövid  nyaralásunk.Jövünk máskor is már le is, foglaltuk,sok élményt tudnék még írni,pl.József egy kiváló házigazda,leste minden kívánságunkat és semmiből nem volt hiányunk.Egyszer ide mindenkinek el kell menni,csak akkor tudhatja meg,sokkal jobb minden mint a képeken.Szívből ajánlom mindenkinek!!!Na és ami még nagyon fontos,láttunk itt ott nagyon mocskos negatív véleményeket,na azokból semmi nem igaz!!!!További sok sikert kívánunk Józsefnek,a házikónak,a barátságos falucskának.  "
  Szállásadó válasza: Nagyon Szépen köszönjük szépen!
  "József ebbe a házikóba szívét lelkét beletette,úgyhogy itt nincs semmiféle negatívum!!!!"
  Szállásadó válasza: Köszönjük hogy itt voltatok,nemsokára találkozunk ujra
  2022. május - 2 nap alapján - 1 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  "Csend, nyugalom, minden volt működött"
  Szállásadó válasza: Nagyon szépen köszönjük,reméljük legközelebb jön az egész család.
  2021. augusztus - 6 nap alapján - 3 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  "Nagyon figyelmes, barátságos a szállásadó.
  A szállástól pár házra nagyon finom házi tojást lehet kapni.
  "
  Szállásadó válasza: Nagyon szépen köszönjük szépen,gyertek máskor is,addigra talán a kis hercegnő is tud már járni és a halak is nagyobbak lesznek az ingyenes tóban.
  2020. augusztus - 9 nap alapján - 2 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  2020. augusztus - 7 nap alapján - 5 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  "Nagyon kellemes, szép hely, igazán barátságos tulajokkal akik lesik minden kívánságát az embernek!!!Bátran ajánlom kisebb és nagyobb társaságnak családnak, barátoknak egyaránt.Sok jó ember elfér ebben a kis ékszerdobozban!!"
  Szállásadó válasza: Sziasztok! Nagyon szépen köszönjük,Örülünk hogy megismerhettünk benneteket.Reméljük még találkozunk.
  2020. július - 6 nap alapján - 2 fő

  10.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  "A vendéglátás, a vendégekkel való törődés, és a szauna."
  Szállásadó válasza: Nagyon szépen köszönjük,reméljük még szaunáznak nálunk
  2020. június - 4 nap alapján - 4 fő

  9.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 8 ]
  2020. május - 3 nap alapján - 5 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  2020. február - 3 nap alapján - 5 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  "Hangulatos régi ház igényesen felújítva és folyamatosan fejlesztve."
  Szállásadó válasza: Nagyon szépen köszönjük szépen,és a fuvart is.Ha izlik az arany érmes tökmag olajunk bátran keressék a lányunkat.
  "Nem volt törülköző, szerencsére vittünk."
  Szállásadó válasza: Hát igen ahogy meg is beszéltük mi törölközőt nem adunk,körülbelül úgy tekintünk a törölközőre mint az alsóneműre .De ha valaki nem hoz szívesen adunk.
  2019. november - 5 nap alapján - 2 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  "Csendes, nyugodt környék, a ház jól felszerelt és tiszta; a hatalmas kert szintén teret ad a tökéletes kikapcsolódáshoz."
  Szállásadó válasza: Nagyon szépen köszönjük szépen.
  "Nem volt ilyen."
  Szállásadó válasza: Reméljük még találkozunk.
  2019. október - 4 nap alapján - 2 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  "Tökéletes helyen tökéletes vendéglátás.
  A ház jól felszerelt, a tulajdonos minden kérésünket teljesítette.
  Aki nyugodt, szép helyen akar pihenni ide menjen. A közelben sok kiránduló hely van.
  Mi biztosan visszamegyünk még !"
  Szállásadó válasza: Nagyon szépen köszönjük szépen gyerekek,várunk vissza benneteket.
  2019. augusztus - 6 nap alapján - 4 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  "Vendégszerető, barátságos házigazda. A pihenés egyik legfontosabb feltételét emelném ki, az ágyak matracai kifejezetten kényelmesek, a kinti terasz nagyon hangulatos. A wifi jól működött. Szívesen ajánljuk mindenkinek."
  Szállásadó válasza: Nagyon szépen köszönjük,és a szép rendet is amit hagytatok,reméljük még találkozunk.
  2019. július - 8 nap alapján - 2 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  2019. május - 5 nap alapján - 2 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  2019. március - 3 nap alapján - 2 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  2018. szeptember - 11 nap alapján - 2 fő

  10.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  "Minden elvárásnak megfelelt. Csend és nyugalom szigete, leírhatatlan!"
  Szállásadó válasza: Nagyon szépen köszönjük,remélem még találkozunk,hozzatok barátokat,családot,és a szép aranyos kutyust is.És köszönjünk a szép rendet amit hagytatok.
  2018. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  "Ritka figyelmes házigazda!"
  Szállásadó válasza: Nagyon szépen köszönjük,találkozunk 1 év mulva.
  2018. augusztus - 9 nap alapján - 2 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  "a szállásadó közvetlen ,kedves, odaadó családjával eggyütt"
  Szállásadó válasza: Nagyon szépen köszönjük,találkozunk ha jöttök a gyerkőcökkel,addigra lehet hogy lesz friss pálinka is.
  2018. május - 7 nap alapján - 2 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  2015. szeptember - 3 nap alapján - 2 fő

  10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
  "Nagyon jól éreztük magunkat,nyugalom,csend,békesség.A házigazda nagyon kedves,de nem zavart minket senki. A szállás minden igényt kielégítő volt. Szívesen visszamegyünk."
  Szállásadó válasza: Nagyon szépen köszönjük!Várjuk magukat máskor is.
  2015. május - 6 nap alapján - 3 fő


  Hasonló szállások

  akár 25 000 Ft/éj
  Add meg,
  hogy mikorra szeretnél árat látni, szállást foglalni!
  Válassz, hogy melyik szobát, apartmant, házat szeretnéd foglalni és milyen létszámmal!

  Kerka Vendégház-Autentikus Parasztház foglalása

  Személyes adatok

  Lehetséges fizetési módok (válassz akár többet is)

   OTP SZÉP Kártya  K&H SZÉP Kártya  MKB SZÉP Kártya  Készpénz  Átutalás

  Jelöld meg hogyan tervezel fizetni!

  Foglalás adatai

   Házi kedvencet (kutya, macska) viszek magammal.

  Kutya Macska 

   Elfogadom a SzállásKérés.hu felhasználási feltételeit.

  Hopp, ezt el kell fogadnod!

  Előző szállások
  Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
  Rendben