SzállásKérés.hu logo

Ajkai ajánlat - Hubertus Erdészeti Erdei Iskola

Hirdesd meg kiadó szállásod!


Hubertus Erdészeti Erdei Iskola


8400 Ajka[térképen]
Szép Kártya elfogadás: OTPK&HMKB
egész évben nyitva

Árak - Foglalás

A pontos árakhoz add meg tervezett
érkezési-távozási dátumodat!
Lefoglalom:

Erdei Iskola kisszoba

szoba 13
30 000 - 39 000 Ft/szoba/éj
13 ágyas hálószoba mosdóval, zuhanyzóval és WC-vel. A kísérők részére a szobákban egy-egy külön leválasztott ágy áll rendelkezésre, illetve a földszinten külön tisztálkodási lehetőség van számukra. Gyerekcsoportok esetén a két kísérő részére a szállás ingyenes. A szállás díja tartalmazza az ágyneműt, az ágyneműhuzatot, valamint a mosatás díját. Az épületen belül a csoportok rendelkezésére áll egy közös helyiség és egy kis teakonyha.Foglaltsági naptár

Típus: szoba  •  Ágyak: 13 fő  •  Fürdőszoba: közös

Erdei Iskola nagyszoba

szoba 17
30 000 - 42 500 Ft/szoba/éj

Szállás

17 ágyas hálószoba mosdóval, zuhanyzóval és WC-vel. A kísérők részére a szobákban egy-egy külön leválasztott ágy áll rendelkezésre, illetve a földszinten külön tisztálkodási lehetőség van számukra. Gyerekcsoportok esetén a két kísérő részére a szállás ingyenes. A szállás díja tartalmazza az ágyneműt, az ágyneműhuzatot, valamint a mosatás díját. Az épületen belül a csoportok rendelkezésére áll egy közös helyiség és egy kis teakonyha.Foglaltsági naptár

Típus: szoba  •  Ágyak: 17 fő  •  Fürdőszoba: közös

Szálláshely jellemzői

  • Szép Kártya elfogadóhely
    [ OTP,  K&H,  MKB ]
  • Bár, étterem a szálláson
  • Szállásadó is ott lakik
  • Zárt parkoló
  • Füves udvar, kert
  • Tűzrakó, grillező hely
  • Előleg: 30%

Szállás, környék bemutatása

Erdei iskola

Erdészeti erdei iskola

Az erdészeti erdei iskola az erdei környezet adottságaira építő, erdőpedagógiát alkalmazó oktatási, ismeretterjesztési intézmény, melyet erdőgazdálkodó működtet. Az erdészeti erdei iskola infrastrukturális és szervezeti hátteret biztosít az erdőpedagógiai alapokon nyugvó oktató-nevelő tevékenységnek. Célja, hogy elősegítse az ifjúság és a felnőttek erdőbarát, környezettudatos magatartásának kialakulását, fejlődését. Feladata, hogy ráirányítsa a figyelmet a globális környezeti gondokra, és javaslatokat nyújtson lokális megoldásokra.

Az erdészeti erdei iskolákban jellemzően erdőpedagógiai foglalkozások zajlanak, de a programokban helyt kaphatnak egyéb kulturális, sport és szabadidős foglalkozások is. A tantervhez és tanrendhez kapcsolódó erdei iskolai programok zömében az iskolai szorgalmi időszakban zajlanak. Az erdészeti erdei iskolákat általában óvodások és diákok látogatják, de felnőtt résztvevők fogadására is van lehetőség.

Étkezés

Az erdei iskolában melegítőkonyhás étterem működik, ahol igény szerint térítés ellenében, napi ötszöri étkezést tudunk biztosítani a csoportok részére. A reggeli és a tízórai csomag hideg, az ebéd és a vacsora meleg étel. Önellátás lehetséges, de javasolt a napi legalább egyszeri meleg étel fogyasztása.

Az iskola felszereltsége

Tv, videó, DVD lejátszó, játékok, hifi, projektor, számítógép

Teakonyha: evőeszközök, tányérok, bögrék, kávéfőző, hűtőszekrény, mikro, melegszendvics sütő, gofrisütő, gáztűzhely

Kültéri játékok: pingpong asztal, labdák

Udvar: tűzrakóhely, nyárs, bogrács, fajátszótér, apróvad-bemutató, focipálya, kerti bútorok

Rendezvények, összejövetelek megtartására a közös helyiség bérelhető.

Az iskola területén a mobiltelefonok térerő hiányában jellemzően nem használhatóak.

Ajánlatkérés

Előző szállások
Blogajánló