Gyomaendrődi ajánlat - Gyuszi bácsi vízparti nyaralója

Hirdesd meg kiadó szállásod!


Gyuszi bácsi vízparti nyaralója

5600 Gyomaendrőd, Dobó István u. 32.[térképen]
SZÉP Kártya: nem
Magánszállás
Max. 4
Visszaigazolás: 49 perc

A közelben

 • Szarvas, Arborétum 20 km
 • Hantoskerti holtág 430 méter
 • Kner Nyomdaipari Múzeum 840 méter

A szálláshely

Gyógyfürdő közeli
Közvetlen vízparti
Családias
Horgász

Szeretettel várjuk Gyuszi bácsi által ültetett 40 éves lombos, árnyékot adó, fákkal teli, pázsitos kertünkbe!

(NTAK regisztrációs szám: EG19012278)

Kedves Érdeklődő!

Nálunk a hajnali madárcsicsergés és az esti szelíd szellő gondoskodik a nyugalomról, pihenésről. A horgászásra és fürdésre is alkalmas holtághoz lenyúlik a kert, saját stéggel és csónakhasználattal. Egy jól eltöltött nap megkoronázása egy finom vacsora, amit a grillező helyen, a szalonnasütőnél elkészíthet. Bográcsot mi biztosítunk, fát, faszenet kérjük, hozzanak! A nagy kerthez takaros kis ház tartozik. Edit néni által szépen berendezett, otthonos, tiszta légkör fogadja a Vendégeket. A kisebb szobában két különálló ágy, a nagyobban egy kihúzható kétszemélyes kanapé áll. A két szoba között nincs ajtó, de L alakban helyezkednek el a szobák, így belátni nem lehet egymáshoz. Ágyneműt biztosítunk! Televízió a nagyobb szobában van, internet,wifi van. A konyha teljesen felszerelt: gáztűzhely, hűtő, mikró, edények, tányérok, poharak, evőeszközök. Kérjük, hogy mindent, ami még kellhet egy konyhába ( kéztörlő, konyharuha, mosogatószer, szivacs, fűszerek), hozzanak magukkal! Fürdőszobában tusoló és WC. Kérjük, hogy törölközőt hozzanak!

Várjuk igényes vendégeinket, akiknek fontos a tisztaság, akik szeretik a természetet, szeretik a virágokat, örülnek az esti csillagos ég fényeinek és várjuk, ha egy kicsit ki akar szabadulni a hétköznapi megszokott környezetéből.

Minimum 5 éjszakára foglalható a szállás. Nyári hónapokban tartunk nyitva.

CSAK PÉNTEK, SZOMBAT ÉS VASÁRNAPI ÉRKEZÉSSEL TUDUNK FOGADNI VENDÉGEKET! Az elmenetel napja szabadon választható.

A JELENLEGI COVID-19 JÁRVÁNY MIATT KIALAKULT INTÉZKEDÉSEK VÁLTOZHATNAK. ÚJ SZABÁLYOK ÉLETBE LÉPÉSE ESETÉN MÓDOSÍTÁSOK LEHETSÉGESEK!

Az aktuálisan érvényben lévő rendelet 2021. május 23-án veszíti hatályát.

VENDÉGEINKTŐL KÖTELESEK VAGYUNK ELKÉRNI A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYT!

A szálláshelyen való tartózkodás szabályai:

A szálláshelyen a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat. A szálláshely üzemeltetője vagy vezetője, illetve az üzemeltető vagy a vezető alkalmazottja megtagadja a szálláshelyre történő bejelentkezését annak, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát a rendeletben meghatározott módon nem igazolja. Nem vonatkozik ez a szabály azokra a személyekre, akik üzleti, gazdasági továbbá oktatási tevékenység céljából érkeznek a szálláshelyre, továbbá a Magyar Honvédség, illetve a rendvédelmi szervek állományába tartozó, szolgálati feladatok ellátása érdekében elhelyezett személyek és a kirendelt egészségügyi dolgozók tartózkodására.


Nyaraló

20 000 Ft/ház/éj
Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
  Max. 4
  2 hálótér
  Ház
  45 m2

  Fürdőszobák: 1 db  •  Televízió  •  Wi-Fi  •  Felszerelt konyha  •  Hűtő

  Kedves leendő Vendégünk!

  Szeretettel várjuk Gyuszi bácsi által ültetett 40 éves lombos, árnyékot adó fákkal teli, pázsitos kertünkbe! Nálunk a hajnali madárcsicsergés és az esti szelíd szellő gondoskodik a nyugalomról, pihenésről.

  A horgászásra és fürdésre is alkalmas holtághoz lenyúlik a kert, saját stéggel és csónakhasználattal. A közeli horgászboltban kapható napijegy a Hantoskerti Holtág területére.

  Egy jól eltöltött nap megkoronázása egy finom vacsora, amit a grillező helyen, a szalonnasütőnél elkészíthet. Bográcsot mi biztosítunk, fát, faszenet kérjük, hozzanak!

  A nagy kerthez takaros kis ház tartozik. Edit néni által szépen berendezett, otthonos, tiszta légkör fogadja a Vendégeket. A kisebb szobában két különálló ágy, a nagyobban egy kihúzható kétszemélyes kanapé áll. A két szoba között nincs ajtó, de L alakban helyezkednek el a szobák, így belátni nem lehet egymáshoz. Négytagú családnak is, pároknak is alkalmas. Ágyneműt biztosítunk! Televízió a nagyobb szobában van, internet, Wifi van.


  A konyha teljesen felszerelt: gáztűzhely, hűtő, mikró, kotyogós kávéfőző, edények, tányérok, poharak, evőeszközök. Kérjük, minden mást, ami kell egy konyhába, hozzanak magukkal (mosogatószer, szivacs, papírtörlő, fűszerek,..stb...)
  Fürdőszobában tusoló és WC (Kérjük, hogy törölközőt, WC papírt, stb, hozzanak!)


  A nyaralótól autóval 5-10 perc alatt a Liget Fürdőhöz lehet érni. A közelben gyógyszertár és élelmiszerbolt működik

  Minimum 5 éjszakára foglalható a szállás. Csak PÉNTEK, SZOMBAT, VASÁRNAPI ÉRKEZÉSSEL tudunk fogadni vendégeket! Az elmenetel napja választható.


  Várjuk igényes vendégeinket, akiknek fontos a tisztaság, akik szeretik a természetet, szeretik a virágokat, örülnek az esti csillagos ég fényeinek és várjuk, ha egy kicsit ki akar szabadulni a hétköznapi megszokott környezetéből.

  Kérjük a kedves Vendégeket, - mivel érkezéskor legkésőbb 11 óráig tudjuk fogadni Önöket, - hogy csak abban az esetben foglaljanak nálunk, ha tudják ezt az időpontot tartani. Köszönjük megértésüket!

  NyaralóFoglaltsági naptár

  Jellemzők

  • Tűzrakó, grillező hely
  • Saját stég
  • Szállásadó nem lakik ott
  • Ellátás: önellátó
  • NTAK regisztrációs szám: EG19012278
  • Bejelentkezés 12:00 - 13:00 között
  • Kijelentkezés 09:00 -ig
  • Zárt parkoló
  • Füves udvar, kert
  • Élelmiszerbolt a közelben
  • Étterem a közelben

  Minimum foglalás

  • május 28 - október 31. között minimum 5 éj foglalható

  Előrefizetés

  Jellemzően nem szükséges foglaló/előleg fizetése a foglalás biztosításához.


  Térkép


  Vendégek véleménye

  "2020 szeptemberében egy hetet töltöttünk el a nyaralóban. A weboldalon látható képek hűen szemléltetik a kényelmet és természeti szépséget, amit élőben tapasztaltunk. Ezekhez járult még vendéglátónk baráti szívélyessége és gondoskodása, melyről csak a legjobbakat mondhatom. A "strandra nyíló" kerttől a gyomaendrődi emberek barátságos, segítőkész attitűdjéig mindenünk megvolt, ami a kellemes nyaraláshoz kell. A közeli Dreher söröző kiváló konyhájáról külön meg kell emlékeznem. Mindent egybevetve csodásan éreztük magunkat, és szívesen megismételjük a jövőben a látogatást. Köszönjük szépen, Heni! (Csilla és Zoli)"
  Szállásadó válasza: Mi is köszönjük a kedves szavakat! Sok szeretettel várunk Titeket jövőre!
  2020. szeptember - 9 nap alapján

  "A szállásadó kedves és segítőkész. Külön köszönet a kis vendégváró falatokért. A ház tiszta és kényelmes volt, mindennel felszerelve. A kert csodálatos. A pihenés mellett érdemes elmenni a közeli Liget Gyógyfürdőbe. Szarvasra: megnézni az Arborétumot és a mini Magyarország makettparkot, és a Holt -Kőrösön a Katalin II sétahajóval 1 órás hajóút is csodás volt. Egy élmény volt itt tölteni a nyaralásunkat."
  Szállásadó válasza: Nagyon örülök, hogy nálunk vakációztak. Köszönet a kirándulási tippekért! További szép nyarat kívánok az egész Családnak!
  2020. július - 6 nap alapján

  "Nagyon szép és csendes környezet! Nagyon jól éreztük magunkat és a kisfiúnk imádta! Köszönjük a lehetőséget! :)"
  Szállásadó válasza: Mi is köszönjük a virágok locsolását! Minden jót kívánunk, sok kacagást, örömöt a Családnak!
  2019. augusztus - 8 nap alapján

  "Tényleg tiszta volt a szállás,szép és nagy volt a kert."
  Szállásadó válasza: :-)
  "Kicsi stég?Bár ez lenne a legnagyobb probléma.A szállásadó hölgy Henrietta,nem nagyon érti a vendéglátás lényegét.Odaértünk,minden oké volt,bár késtünk 10 percet,akkor még nem derült ki hogy ez probléma,nyilván azért nem lett megemlítve,mert a pénz átadása akkor még nem történt meg.Az ágyak a legnagyobb jóindulattal sem voltak kényelmesnek mondhatók,de ezt még valahogy fel tudtuk volna dolgozni,5 éjszakát valahogy kibírunk így is.Másnap éppen boltba készültünk,észrevettük hogy üres szódás ballonok vannak a konyhában,gondoltuk kicseréljük telire.Hívtuk is Henriettát az információért hogy ezt hol is tehetjük meg.Ő közölte,hogy azt vendégek nem használhatják,mert saját részre van ott,csak nekik,és azt az okos tanácsot adta/ezúton is köszönjük/hogy vegyünk a boltban szénsavas ásványvizet. :) Ez aztán a vendégszeretet! Azt a fantasztikus és egyedi szokást még nem is említettem,hogy utolsó nap reggel 8 órakor kellett volna a szállást elhagyni.Természetesen ez a hirdetésben nem szerepel,csak a pénz átadása után mondja el ez a kedves hölgy.Ilyen sehol nincs,csak nála .Nevezhetjük kuriózumnak.. :) Mi inkább előtte lévő nap távoztunk,persze azt az utolsó éjszakát is kifizetve,amit inkább nem akartunk a derékölő kényelmetlen ágyban eltölteni azért hogy kora reggel ki legyünk rúgva onnan.Inkább hazamentünk a saját kényelmes ágyunkba.Amikor felhívtuk hogy mikor ér oda átvenni a kulcsokat,akkor közölte hogy nyugodtan várhatunk,hiszen mi is késtünk.Csodálatos üzleti érzék és vendégszeretet.Jövőre korábban kezdünk szállást keresni,mert most augusztus elején kezdtem,és kb.50 foglalt ház után csak ez a selejt volt szabad,aminek akkor még örültem,de azóta megértettem miért.Ja,és horgászok figyelmébe ajánlanám,hogy a vízben hemzsegnek a törpeharcsák,szinte lehetetlen mást fogni.A Gyomaendrődi strand nagyon jó,de szállást máshol foglal az aki jót akar magának."
  Szállásadó válasza: Kedves Orsolya! Köszönöm, hogy megosztotta véleményét! Elnézését kérem, ha ennyire megbántottam! Mi szívvel-lélekkel azon vagyunk, hogy nagyon jól érezzék magukat nálunk, hiszen egy egész élet munkáját Önökre bízzuk arra a pár napra, amíg nálunk nyaralnak. Nem helybéliek vagyunk, nem tudunk pár perc alatt odaérni, ha gondjuk van. Tudták, hogy legkésőbb 11-ig kell érkezni, előtte telefonon is külön kértem és a leírásban is szerepel nagy betűkkel ( és az elmenetel időpontja is meg van adva)! Mi nem egy selejt szállás vagyunk, azért sikerült foglalnia, mert valaki betegség miatt lemodta ezt az időpontot. Mindig teltházunk van! Sajnos az időjárást és a halak mozgását nem tudom befolyásolni. Nem vártak meg, tárva nyitva hagyták a szállást és úgy mentek el, nem említettek semmilyen problémát. Mi nem egy szálloda vagyunk, hanem magánszemélyek és ahhoz, hogy 10-11 óra körül el tudják foglalni a szállást, bizony kell legalább 2 óra hossza kitakarítani. Ha bármi további gondja lenne, kérem keressen meg, mert tudja az elérhetőségemet, így a panaszát is elmondhatta volna nekem. Üdvözlettel: Henriett
  2019. augusztus - 6 nap alapján

  "A szállás minden követelménynek megfelelt, a kert csodálatos. A víz úszásra is alkalmas és közel a város!
  "
  Szállásadó válasza: Nagyon kedves! Köszönjük az értékelést! :-)
  2019. július - 7 nap alapján

  "Egyszerűen csodálatos a kert!
  Tiszta szívvel ajálom mindenkinek."
  Szállásadó válasza: Köszönjük szépen! Visszavárjuk a Családot!
  2018. augusztus - 6 nap alapján

  "Minden az elvárásnak megfelelő volt. Jól éreztük magunkat..."
  Szállásadó válasza: Örülünk, hogy ilyen kedves, barátságos vendégeink voltak!
  2017. augusztus - 4 nap alapján


  Hasonló szállások

  akár 20 000 Ft/éj
  Válaszd ki, hogy melyik szobát, apartmant, házat szeretnéd foglalni!

  Gyuszi bácsi vízparti nyaralója foglalása

  Személyes adatok

  Lehetséges fizetési módok (válassz akár többet is)

   Készpénz

  Jelöld meg hogyan tervezel fizetni!

  Foglalás adatai

   Házi kedvencet (kutya, macska) viszek magammal.

  Ez a szálláshely sajnos nem tud fogadni házi kedvenceket.

   Elfogadom a SzállásKérés.hu felhasználási feltételeit.

  Hopp, ezt el kell fogadnod!

  Előző szállások
  Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
  Rendben