Hirdesd meg kiadó szállásod!

Fecskefészek Vendégház Őriszentpéter

Kiváló 9.9Kiemelten ajánlott
9941 Őriszentpéter, Galambosszer 4.[térképen]
SZÉP Kártya: OTPK&HMKB
Vendégház
Max. 15
Visszaigazolás: 16 óra

A közelben

 • Őrség-fogadó 820 méter
 • Gyógy- és termálfürdők 20 km

A szálláshely

Romantikus
Erdei
Családias
Falusi
Állatbarát
Bababarát

Vendégházaink az Őrség központjában, Őriszentpéteren, ám annak erdőkkel, legelőkkel körülölelt, csendes, nyugodt részén találhatók.

Egy kerítetlen, építészetileg védett értéket képviselő, tradicionális őrségi udvarban állnak műemlék jellegű házaink.

Három ház áll egy közös nagy birtokon, a különálló Erdőszéli lak pedig egy kis saját telken található, nem messze a másik háromtól. A két birtokot egy szomszéd háza választja el egymástól. Mi, házigazdák pár száz méterrel távolabb élünk. (A korrektség kedvéért itt megjegyezzük, hogy az Erdőszéli lak melletti nagy mező túloldalán 2023. áprilisában elkezdtek egy 30m2-es házikót építeni.)

A környék számtalan kirándulási lehetőséget, felfedezni valót kínál, melyekről igény esetén részletes leírást küldünk.

Vendégeink a legnagyobb előnyünknek azt látják, hogy itt Őriszentpéteren megtalálják a szükséges infrastruktúrát (boltok, vendéglátó helyek, busz- és vasútállomás, gyógyszertár, orvosi rendelők, bank, posta, kultúrális intézmények...), s ezzel párosulva a Fecskefészekben megszállva pedig a nyugalom szigetén érezhetik magukat. Visszarepülve az időben, végre "hazaérkeznek" - egy hajdan volt, természetesebb, lassabb, egészségesebb, egyszerűbb, őszintébb, közvetlenebb világba. (Minden hozzánk érkező pár/család/társaság nálunk nem csak egy szobát vagy apartmant kap, hanem egy önálló, TELJES HÁZAT vehet birtokába. Előzetes megbeszélés után akár magával hozhatja házi kedvencét is.) A csend és nyugalom mellett, kérem, vegyék figyelembe, hogy itt is emberek élnek, az Őrség nem egy rezervátum, a vidéki életvitelhez kapcsolódó zajok előfordulhatnak.

A Fecskefészek udvarban egy fatüzelésű hordószauna is segít az ellazulásban, panoráma ablakán keresztül a pislogó lángok mellett a tájban, lovainkban, vagy a csillagos égboltban gyönyörködhetnek. A szaunát térítés ellenében kérésre mi fűtjük fel, majd a vendégekre bízzuk.

Az Erdőszéli lakban ingyenes, privát infraszauna áll rendelkezésre.

Abban az esetben, ha főszezonon kívül csupán 2 fő érkezik valamelyik nagyobb, 2 hálószobás házunkba, akkor egy kedvezőbb áron kínáljuk a teljes épületet. Viszont így a két szoba közül csak az egyiket készítjük elő, fűtjük fel. (A másik szoba természetesen üresen marad, nem adjuk ki másnak,)

Az Erdőszéli lakot kb. január közepétől március elejéig lezárjuk! Az eredetiben meghagyott régi nyílászárók és a búbos kemence a téli nagy hidegekben - mikor már nincs minden napra foglalás, vendég és fűtés - már nem tudják a mai igényekhez mért komfortos és állandó hőmérsékletet biztosítani ebben a kis lakban. (Itt nem lehet februárban állandó 25 fokos panellakás meleget csinálni.) Helyette a hasonló hangulatú, tágasabb Pajta épületet ajánljuk, ahol már központi fűtés működik.

Házainkat az érkezés napján 15 órától lehet elfoglalni, s a távozás napján 10 óráig áll rendelkezésükre.

Visszamondás esetén a befizetett előleg 14 nappal az érkezés előttig visszajár. Azt követően is visszaadjuk az előleget, ha sikerül másnak értékesítenünk a megüresedett helyet. Kiemelt időszakokban (ünnepek, hosszú hétvégék, fesztiválok...) az érkezés előtti 14 nappal már a teljes összeget kérjük előre!

A Fecskefészek udvarban és az Erdőszéli lakban is az iskolai nyári szünetre elsősorban turnusokra vesszük fel a foglalásokat. Váltás napok ebben az időszakban péntek és hétfő. Ebben az esetben pénteki vagy hétfői érkezési napot és pénteki vagy hétfői távozási napot kell megadni! 5nap4éj(hétfőtől péntekig), ill. 4nap3éj(pétnetkől hétfőig) turnusokban foglalhatóak házaink. 1 hetes foglalás értelemszerűen egy 3 éjszakás, ill. egy 4 éjszakás turnus egymás utáni foglalásával tehető meg. A megmaradó éjszakákat csomagajánlaton kívül is értékesítjük!

Kisállat fogadását sajnos mérsékelnünk kellett! Az Erdőszéli házikóba hozható házi kedvenc, a gazdi felelősségére. Figyelem, az is kerítetlen porta, mint errefelé mindenhol, ezért fokozott odafigyelés szükséges. (Idegen kutyák, vadállatok, egyéb háziállatok betévedhetnek.) A Fecskefészek udvar többi házaiba (Présház, Pajta, Boronaház) csak abban az esetben fogadunk kisállatot, ha a teljes udvart egy csapat bérli, vagy már nálunk járt, törzsvendég kutyusokról van szó. Minden más esetben előzetes egyeztetés szükséges, a gazdi által vállalva a felelősséget a többi vendég nyugalmáért, a házak és udvar berendezéséért, tisztaságáért. Köszönjük a megértést.


Présház

20 000 - 25 000 Ft/ház/éj
Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
  Max. 2
  1 hálótér
  Ház
  25 m2

  Fürdőszobák: 1 db  •  Felszerelt konyha  •  Hűtő

  A Fecskefészek udvar romantikus kuckója ez a 200 éves, vastag, ódon gerendákból felállított kis Préskunyhó. Hálóterében a baldachinos franciaágy mellett felszerelt konyhasarok, étkezőasztal és egy kis cserépkályha található. Ebből a helyiségből nyílik a fürdőszoba, Wc-vel. Berendezése csupa fa, egyedi, kézműves bútorok, régi tárgyak, a fürdőszobában fadézsa zuhanyzó. (A kis cserépkályhával nagy hidegben is jól befűthető a ház. A megadott alapár a fűtés költségét nem tartalmazza, mely időjárástól, fafogyasztástól függően kb. 1000-1500 Ft/nap.)

  PrésházFoglaltsági naptár

  Erdőszéli lak

  25 000 - 29 000 Ft/ház/éj
  Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
   Max. 2
   1 hálótér
   Ház
   50 m2

   Fürdőszobák: 1 db  •  Felszerelt konyha  •  Hűtő

   A Fecskefészek Udvar házainak szomszédságában, de egy különálló telken, erdővel, mezővel határolva áll ez a kis őrségi boronaházikó (gerendaház, agyaggal tapasztva). A korrektség kedvéért: egy szomszéd lakos van a birtok jobb oldalán, ill. 2023. áprilisától megkezdődött egy 30m2-es házikó építése a bal oldali mező hátsó felében.

   A hármas tagolású épületben (egykori tiszta szoba, konyha, kamra) korhű berendezés, bútorok, szőttesek veszik körül a vendégeket, s repítik vissza nagymamáink, dédmamáink idejébe.... Ezt a régies miliőt természetesen kiegészítettük a szükséges minimális komforttal: fürdőszoba - fadézsás zuhanyzóval, önellátásra felszerelt konyha - falusias szinten, gáztűzhellyel, hűtőszerkénnyel, kotyogós kávéfőzővel, edényekkel... A ház múltjához, jellegéhez igazodva, ill. a teljes kikapcsolódás érdekében az itt felesleges elektronikát, úgy mint tv-t, wifi-t és egyéb kütyüket nem erőltettük be a kis lakba. Klímára sincs szükség, a ház nyáron hűvös. A teljes épület "a ház lelkével", a kis búbos kemencével kellemesen befűthető. (Az alapár a fűtés költségét nem tartalmazza, mely időjárástól, fafogyasztástól függően kb. napi 2000-2500 Ft.)

   Az Erdőszéli lak egykori kamrájában egy privát infraszauna áll az itt megszálló vendégek rendelkezésére.

   Fontos tudni, hogy e házikó belmagassága is az eredeti, vagyis alacsony. Helyenként épphogy eléri a 2 métert. Továbbá az itt található támlás ágy is rövidebb a szokásosnál, 190 cm hosszú, de 200 cm széles. Magas vendégeinknek ajánlott keresztben aludni rajta:)

   Januártól február végéig, mikor már nem folyamatos a házikó foglaltsága, lezárjuk ezt a kis lakot. Ilyenkor helyette a hasonló stílusú, de tágasabb Pajta épületet ajánljuk, mely már központi fűtéssel rendelkezik. A teljes Pajta épület 2 fő részére is kivehető, ugyanazon az áron, mint az Erdőszéli lak.

   Erdőszéli lakFoglaltsági naptár

   Nagy boronaház

   25 000 - 38 000 Ft/ház/éj
   Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
    Max. 5
    2 hálótér
    Ház
    60 m2

    Fürdőszobák: 1 db  •  Felszerelt konyha  •  Hűtő

    A Fecskefészek Udvarban álló három vendégház egyike a hagyományos, őrségi kontyolt tetős boronaház (gerendaház), melyben a felszerelt konyhán és fadézsás fürdőszobán kívül egy franciaágyas hálófülke és egy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal rendelkező nagyobb szoba található, melyben igény esetén még egy rácsos kiságyat is elő tudunk készíteni. Télen a központi fűtés (gázkazánról) kitűnő meleget ad. A házban látható kályhákat elővigyázatossági okokból már nem bocsátjuk vendégeink rendelkezésére. (A megadott alapár nem tartalmazza a fűtés költségét, mely időjárástól, fogyasztástól függően 1500-2500 Ft/nap.) Főszezonon és kiemelt időszakokon kívül egy kedvezőbb áron 2 fő részére is kiadjuk a teljes épületet, de ebben az esetben a kettőből csak az egyik hálószobát készítjük elő.

    Nagy boronaházFoglaltsági naptár

    Pajta épület

    25 000 - 38 000 Ft/ház/éj
    Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
     Max. 5
     2 hálótér
     Ház
     60 m2

     Fürdőszobák: 1 db  •  Felszerelt konyha  •  Hűtő

     A Fecskefészek Udvar középső épülete az egykori lábas pajtából kialakított 2 szobás vendégház. Felszerelt konyha, fadézsás fürdőszoba, egy franciaágyas, ill. egy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal berendezett szoba várja itt az autentikus miliőt kedvelő vendégeket. Az épület fűtése gáz-központi. A házban látható kályhákat, kemencéket elővigyázatossági okokból már nem bocsátjuk vendégeink rendelkezésére. (A megadott alapár nem tartalmazza a fűtés költségét, mely időjárás, fogyasztás függvényében 1500-2500 Ft/nap) Főszezonon és kiemelt időszakokon kívül kedvezőbb áron, 2 fő részére is kiadjuk a teljes épületet. Ilyenkor a kettőből csak az egyik hálószobát készítjük elő. A másik szoba természetesen üresen marad, nem teszünk oda senkit!)

     Pajta épületFoglaltsági naptár

     5 nap/4 éjszakás nyári turnus (hétfőtől péntekig)

     29 600 - 68 000 Ft/fő
     Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
      5 nap / 4 éj
      június 28 – szeptember 1.
      Min. 2 fő
      Részletek »
      Fecskefészek Vendégház szállás Őriszentpéter

      4 nap/3 éjszakás nyári turnus (péntektől hétfőig)

      22 800 - 52 500 Ft/fő
      Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
       4 nap / 3 éj
       június 28 – szeptember 1.
       Min. 2 fő
       Részletek »
       Fecskefészek Vendégház szállás Őriszentpéter

       Jellemzők

       • Bababarát szállás
       • Szauna
       • Babaágy kérhető
       • Etetőszék kérhető
       • Szállásadó nem lakik ott
       • Ellátás: önellátó
       • NTAK regisztrációs szám: MA19015830
       • Bejelentkezés 15:00 - 22:00 között
       • Kijelentkezés 10:00 -ig
       • OTP SZÉP Kártya elfogadóhely
       • K&H SZÉP Kártya elfogadóhely
       • MKB SZÉP Kártya elfogadóhely
       • Füves udvar, kert
       • Kutya, macska bevihető
       • Tűzrakó, grillező hely

       Minimum foglalás

       • január 1 - január 5. között minimum 3 éj foglalható
       • március 1 - december 31. között minimum 2 éj foglalható
       • március 14 - március 16. között minimum 3 éj foglalható
       • március 28 - március 31. között minimum 4 éj foglalható
       • május 1 - május 3. között minimum 3 éj foglalható
       • május 17 - május 20. között minimum 3 éj foglalható
       • június 21 - augusztus 31. között minimum 3 éj foglalható
       • október 23 - november 2. között minimum 4 éj foglalható
       • december 20 - december 31. között minimum 4 éj foglalható

       Lemondási feltételek

       • érkezés előtt legkésőbb 14 nappal történt lemondásnál nincs lemondási díj
       • érkezés előtt 14 napon belüli lemondás esetén a szállásköltség 50%-át ki kell fizetni
       • érkezés előtt 7 napon belüli lemondás esetén a szállásköltség 100%-át ki kell fizetni

       Előrefizetés

       Jellemzően a teljes szállásdíj 50%-ának megfizetése szükséges a foglalás biztosításához.


       Térkép


       Vendégek véleménye

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Ez a házikó és a miliő kellőképp feltöltött bennünket. Olyannyira, hogy utolsó nap, nem is akartuk elhagyni...Kirándulás helyett csak kiültünk a verandára és élveztük a helyet. Szeretettel, lélekkel teli szállás ez."
       2024. január - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2024. január - 3 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
       "Kedves, segítőkész szállásadó. Tiszta, rendezett szálláshely, kényelmes ágy, hangulatos berendezés."
       "A mikró hiányát kicsit megéreztük :D"
       2024. január - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2023. december - 3 nap alapján - 3 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Tökéletes úgy, ahogy van."
       "Ha napokig törném a fejem sem tudnék mondani."
       2023. december - 6 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Minden olyan volt, amilyen a hirdetésben, kellemes kis kuckó. A szállásadók kedvesek, segítőkészek."
       2023. december - 6 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon figyelmes, kedves szállásadók."
       2023. december - 5 nap alapján - 5 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2023. november - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csendes, barátságos múltidéző hely. A búboskemence szuper!"
       2023. november - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2023. október - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Autentikus, barátságos, kellemes"
       2023. október - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Kedves szállásadók, szépen berendezett, tiszta, kellemes környezet.
       Jól éreztük magunkat, köszönjük szépen!"
       2023. október - 3 nap alapján - 3 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2023. október - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2023. október - 4 nap alapján - 8 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2023. október - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Visszatérő vendégek vagyunk a családommal, nagy becsben tartjuk a nyugalmat, csendet, a fészekmeleg és kutyabarát "jóittlenni" érzést. Üdvözlet a Dunakanyarból :)"
       2023. október - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2023. október - 3 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csendes"
       2023. október - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon hangulatos régi kort idéző szállás!
       Kedves segítőkész házigazda!"
       2023. október - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Minden kis terítő , minden kis polcocska imádnivaló.
       Az ágyban is nagyon mélyen aludtunk."
       2023. szeptember - 3 nap alapján - 2 fő

       9.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Kedves, segítőkész házigazdák"
       "Hajnali kutyaugatás"
       2023. szeptember - 3 nap alapján - 5 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Fantasztikus helyen (kocsival megközelíthető), szuper szállások, tiszta, rendezett, csak ajánlani tudom. Nagyon feldobják a helyet az állatok (lovak és malackák) természetesen tisztes távolságban a házaktól, egyáltalán nem zavaró, sőt nagyon élveztük az etetésüket. Nagyon kedves, rugalmas szállásadók! Még szeretnénk visszamenni ha van lehetőség!"
       2023. szeptember - 3 nap alapján - 9 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2023. augusztus - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyszerű hangulatú ház. Mintha egy skanzenben laktunk volna. Köszönjük!"
       2023. augusztus - 5 nap alapján - 3 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csend, nyugalom, béke. Tökéletes kikapcsolódás.
       A ház és a környék meseszerű. Mintha egy skanzenben lévő házba költöztünk volna be, feltuningolva a XXI. század kényelmével."
       "Először a mikro és a vízforraló hiányzott, de volt helyette gáztűzhely és teaforraló."
       2023. augusztus - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "A szállásadók kedvesek, segítőkészek voltak, segítettek tájékozódni a programokban, lehetőségekben. A környezet nagyon csendes, rendben tartott és szép, tökéletes a kikapcsolódásra. A régi stílusban épített ház visszarepíti az embert az időben. Összességében nagyon jól éreztük magunkat."
       2023. augusztus - 4 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon kedves a szállásadó! Szép a szállás. Igazi nyugalom szigete."
       2023. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Hangulatos, csendes, minden van, ami kell a pihenéshez"
       2023. augusztus - 5 nap alapján - 1 fő

       9.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 8 ]
       "Rugalmas ki-be jelentkezés, nyugodt környezet."
       2023. július - 5 nap alapján - 2 fő

       9.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 10 ]
       2023. július - 7 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2023. július - 8 nap alapján - 2 fő

       9.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 8 ]
       "Fantasztikus nyugalom, csend, békesség, időutazás nagyanyáink idejébe. Köszönjük!!! :)"
       "Az nem volt... vagyis igen... kevés volt az ott töltött idő, de erről ugye nem a szállásadó tehet :)"
       2023. július - 6 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Környezettől növényzettel elhatárolt, nyugalmas, autentikus ház a mai igényekkel összhangban. Nagyon hangulatos, tökéletes hely a pihenésre. Igen jó emberek üzemeltetik."
       2023. július - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Az itt töltött néhany nap hosszú-hosszú időre ad feltöltődést. Egyszerűen tökéletes itt minden. 13. éve megunhatatlan."
       2023. június - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2023. május - 3 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Maximálisan elégedettek vagyunk a választásunkkal! Melegen ajánljuk mindenkinek, aki nyugalmat pihenést keres. Minden igényt kielégítő házak. A csönd és a békesség szigete rohanó és hangos világunkban!"
       2023. május - 3 nap alapján - 8 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Segítőkész tulajok, remekül berendezett, hangulatos szállás, tisztaság, rend, teljes felszereltség. Kényelmes ágyak, gyönyörű környék, kedves emberek. A lovak, a macskák és a csüngőhasú malac nem is annyira félénk! ;)"
       2023. május - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2023. május - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2023. április - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csend!
       Szauna, kényelem"
       2023. április - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Családias, ragyogó környezet, gyerekbarát, egy igazi "ékszerdoboz". Remek kiindulópont környékbeli túrákhoz."
       2023. április - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csodás volt minden. Köszönjük."
       2023. március - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "nagyon jó a vendéglátás, a közeli reggeli fanatsztikus, a szaunát is nagyon ajánlom"
       2023. március - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "kellemes, tiszta szállás, kedves, segítőkész tulajdonosokkal."
       2023. március - 3 nap alapján - 3 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 8 - ár/érték arány 10 ]
       "Kedves, rugalmas szallásadó"
       Szállásadó válasza: Nagyon köszönjük a szép értékelést.
       2023. március - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csodálatos a környék, csodálatos a szállás. Minden tökéletes volt. A házigazdák, Iza és Tamás nagyon kedves emberek. Szívből ajánlom mindenkinek."
       Szállásadó válasza: Köszönjük szépen a kedves szavakat, a szép értékelést.
       "Nem volt semmi negatívum."
       Szállásadó válasza: Köszönjük szépen!
       2023. február - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2023. január - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2023. január - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2023. január - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2023. január - 4 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csodálatos környezet, ízléses szállás, figyelmes házigazda - gyermekeseknek külön ajánlom!"
       2023. január - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csendes, békés, nyugalmas birtok, kedves, közvetlen házigazdákkal."
       2022. december - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Olyan volt mint egy időutazás. Vissza mentem nagyszüleim idejébe. Gyönyörű falusi házban laktunk. Tiszta, rendezett volt. Ngyon jó felszereltségű volt. A Karácsonyt töltöttük ott a két kislányunkkal. Fantasztikusan éreztük magunkat és a szállásadók is kedvesek, figyelmesek voltak :) Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a helyet akár egy kis elvonulásra, akár egy családi meghitt hétvégére. Autóval nagyon közel van a "város", ahol szintén minden megtalálható."
       "Nem volt."
       2022. december - 5 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. december - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. december - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 8 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Az, aki elvonulásra, nyugalomra vágyik, itt megtalálja a számítását. Kedves, rugalmas, figyelmes vendéglátókat ismertünk meg. Otthon éreztük magunkat."
       2022. november - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Igazi természetközeli,nyugodt hely,feltöltődésre ideális."
       2022. november - 3 nap alapján - 5 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Harmadjára jártunk Izabellánál és Tamásnál és megint sikerült új élményekkel hazajönnünk. Nagyon jól éreztük magunkat, egyszerűen csodás ez a szállás. Vilmos cica pedig fene jó társaságunk volt."
       2022. november - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. november - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon kedves Vendéglátók.
       Szuper a szauna."
       2022. november - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon hangulatos szállá; kedves, segítőkész szállásadók; gyönyörű környezet."
       2022. november - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Minden tökéletesen megfelelt az igényeiknek, a ház gyönyörű a környék úgyszintén, a háziak kifogástalan hozzáállása példaértékű..biztosan találkozunk még"
       2022. november - 3 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. november - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon kedves, segítőkész vendéglátók, csendes, nyugalmas környezet."
       2022. november - 5 nap alapján - 2 fő

       9.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
       "A szállásadó kedves, segítőkész. Elhozott és kivitt az állomásra. Megtanultam cserépkályhát befűteni. :) A kis Présház száraz és jól fűthető. Állatok vannak, rendben, tisztán tartva, nincsenek kellemetlen szagok. A környék szép és bolt, buszmegálló stb elérhető távolságra van. Aki szereti a falusi romantikát, annak jó szívvel ajánlom."
       2022. október - 5 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. október - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Igazi kikapcsolódás, nagyon jó hangulat, az állatok jelenléte sokat adott az élményhez. A szállásadók kedvesek voltak, a helyszín mindenben megfelelt a várakozásoknak."
       2022. október - 6 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Tágas, barátságos, teljesen felszerelt, csendes."
       2022. október - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nyugalom, csend, tökéletes pihenőhely. A házigazdák kedvesek, segítőkészek és rugalmasak. A környék gyönyörű."
       2022. október - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. október - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Gyönyörű helyen, békés környezetben tölthettük el szabadidőnket barátságos, szépen és otthonosan berendezett, jól felszerelt házakban."
       2022. szeptember - 3 nap alapján - 5 fő

       9.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 8 ]
       2022. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Minden, nagyon ajànlom mindenkinek, szuper szàllàs ès nagyon nagyon kedves szàllàsadòk. Màsodszorra jöttünk ès biztos, hogy jövünk mèg!"
       2022. szeptember - 3 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
       "Szép környezet, nagyon kedves és segítőkész házigazdák. Minden szuper volt."
       2022. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Minden, nagyon ajànlom mindenkinek, szuper szàllàs ès nagyon nagyon kedves szàllàsadòk. Màsodszorra jöttünk ès biztos, hogy jövünk mèg!"
       2022. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csodás volt minden. :)"
       2022. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. szeptember - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. szeptember - 3 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. szeptember - 2 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. szeptember - 7 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Eddigi legjobb nyaralásunk volt. Olyan érzésünk volt az első pillanattól mintha csak haza érkeztünk volna.
       Biztos visszatérő vendégek leszünk."
       "nem volt semmi negatívum"
       2022. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon kedves és tapintatos házi gazdáink voltak. Pihentető és hangulatos volt a környezet. Nagyon jó volt látni az állatokat. A ház berendezése pedig időutazás volt a múltba a XXI. század kényelmével. Hamarosan visszatérünk. Csak ajánlani tudjuk."
       2022. augusztus - 4 nap alapján - 3 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nyugodt, csendes környezet. Csodás napokat töltöttünk itt. Kutyabarát szálláshely."
       2022. augusztus - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon kedves és tapintatos házi gazdáink voltak. Pihentető és hangulatos volt a környezet. Nagyon jó volt látni az állatokat. A ház berendezése pedig időutazás volt a múltba a XXI. század kényelmével. Hamarosan visszatérünk. Csak ajánlani tudjuk."
       2022. augusztus - 5 nap alapján - 3 fő

       10.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. augusztus - 4 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. augusztus - 4 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Szép, csendes, nyugodt, hangulatos
       Van tornác és lugás
       "
       "Az.agy hossza tul rövid (186 centimmel alig a labam és a fejem hozza ért az agy két végehez)"
       2022. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. augusztus - 4 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. augusztus - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. augusztus - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "A házigazdák rendesek, segítőkészek.
       A ház egy igazi ékszerdoboz, nem hasonlítható semmihez! Igazi falusi, régies hangulat, csend, nyugalom!"
       "Nincs negatívum!"
       2022. augusztus - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 10 ]
       2022. augusztus - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csend és nyugalom szigete. Takaros kis házikó, idilli környezetben."
       2022. július - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Varázslatos, mesebeli hely! A gyerekek is imádták. Béke, csend, nyugalom. A vendéglátók segítőkészek, kedvesek. Szívből ajánljuk!"
       2022. július - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 8 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csend, nyugalom ,természetközelség egyszerűség"
       2022. július - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Teljes kikapcsolódásra tökéletes volt!!!"
       2022. július - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
       "Csodalatos, autentikus, szep, rendkivul hangulatos szallas, gyonyoru terasszal es aranyos cicakkal. Mindenkinek csak ajanlhatom."
       "Nekunk ez szerencsere nem okozott gondot, de erdemes figyelni ra, hogy tenyleg alacsony a belmagassag es rovid a keretes agy. Erre a szallasado nagyon korrektul fel is hivja a figyelmet a leirasban, de kb. 175 cm felett ez kenyelmetlen lehet..."
       2022. június - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csendes, nyugodt, családias környezet. Még vissza szeretnénk térni ide."
       2022. június - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Álomnyaralás, igazi kikapcsolódás"
       2022. június - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nyolc év telt el legutóbbi látogatásunk óta - immár gyerekeinkkel érkeztünk Tamás és Izabella mesebeli szálláshelyére- és most is fantasztikusan éreztük magunkat. Mindent megtalál itt az, aki természetközeli pihenésre vágyik. A kertben cicák, csüngőhasú malacok, juhok és lovak sétálgatnak, a gyerekek legnagyobb örömére. A ház (Pajta) mindennel fel volt szerelve, és ízlésesen díszítve."
       2022. június - 4 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. május - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "A Présház évszázados időutazás összkomforttal.
       Rusztikus lakókörnyezetet keresőknek ajánlanám (ezért 8/10).
       "
       2022. május - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. május - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. május - 4 nap alapján - 6 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. május - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. április - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. április - 3 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 8 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon hangulatos, igazi különlegesség"
       2022. április - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. április - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Kedves, segítökész házigazdák, szép és csendes környezet."
       2022. április - 5 nap alapján - 3 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Mi a présházban szálltunk meg, ami pároknak ideális, ha kicsit ki akarnak szakadni a mindennapok szorításából. A kisházban minden megtalálható, ami kell (törülköző, wc papír, konyhai felszerelések és tüzifa). Az egész ház nagyon ízlésesen van berendezve, a cserépkályha csodálatos meleget varázsol. A környék meseszép, nyugodt és csendes, a termelői piac is zseniális."
       "Sajnos Kun Béla (cicus) a vártnál ritkábban jelent meg a háznál"
       2022. április - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. március - 4 nap alapján - 2 fő

       9.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon kedves vendéglátók, nyugodt, barátságos környezet. Visszatérés ha nem is a természethez, de az egyszerűbb, lassabb, de mégis kényelmes, az általunk megszokottól eltérő életmódhoz."
       "Nem jött annyi szarvas és egyéb vad, mint amennyit szerettünk volna."
       2022. március - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. március - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Otthonos, barátságos, nagyszívű vendéglátóval."
       2022. március - 3 nap alapján - 5 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. február - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. február - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csodas kornyezet, meghitt hangulatu autentikus paraszthaz. Imadtunk minden ott toltott percet. Csak ajanlani tudjuk!"
       2022. február - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. január - 3 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon csendes napokat tudtunk eltölteni, szinte szanatórium volt a zajos hétköznapok között!
       Vendéglátóink kedves segítőkészek volt!
       Másoknak is csak ajánlani tudjuk!
       "
       2022. január - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2022. január - 3 nap alapján - 7 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "A legnagyobb pozitívuma, hogy VAN!
       Leírhatatlan harmóniát sugároz minden négyzetcentimétere a háznak, az udvarnak.
       A háziak vendégszeretete és bizalma a mai világban már szinte megható. Mi mondjuk nem először vagyunk nálunk - csak ebben a házban voltunk először (de nem utoljára) - , de első alkalommal is ugyanígy volt, segítőkészek, gondoskodóak."
       Szállásadó válasza: Ó, hát ez nagyon kedves, köszönjük szépen, nagy szeretettel várunk vissza benneteket!
       2022. január - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2021. december - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2021. december - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2021. december - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "A szállás minden igényünket kielégítette, amit kínáltak azt kaptuk teljes mértékben. A szállásadó kedves, segítőkész. Csak ajánlani tudom mindenkinek."
       Szállásadó válasza: Örülünk, hogy tetszett nálunk. Köszönjük az értékelést.
       2021. november - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 8 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2021. november - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2021. november - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Minden tökéletes volt- Kedves és segítőkész szállásadók. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A szállás egy kis mesebeli kuckó. Csodás környezet."
       Szállásadó válasza: Köszönjük szépen a kedves szavakat.
       2021. november - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 10 ]
       2021. november - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Minden rendben volt, egy igazi kis ékszerdoboz az erdő szélén!
       Pihentető napokat töltöttünk itt el."
       Szállásadó válasza: Köszönjük az értékelést:)
       2021. november - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Gyönyörű környezet, varázslatos házikó. Fantasztikusan otthonos volt. A tulajdonosok nagyon kedvesek és közvetlenek."
       Szállásadó válasza: Örülünk, hogy tetszett! Köszönjük szépen!
       2021. november - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csodálatos környezetben, teljesen tájjellegű, tökéletes nyugalom ️"
       Szállásadó válasza: Köszönjük!
       2021. november - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2021. november - 3 nap alapján - 5 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Kunbéla a legnagyobb pozitívum Nagyon nyugodt, csendes. Igazi menedék."
       Szállásadó válasza: Köszönjük a gondoskodást, Béluska nevében is:)
       "Egy kicsit hideg, de novemberben nem csoda.."
       Szállásadó válasza: Igen, az Erdőszéli házikóban mindent eredetiben hagytunk, a nyílászárók a régiek, s nincsen modern hőszigetelés, így a hideg évszakokban a búbos kemencét jól fel kell fűteni. A ház pár fokot bizony lehűl reggelre. Köszönjük az észrevételt, be is raktuk vastag dunyhát:)
       2021. november - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "A szállás igényes és tiszta volt, rendkívül hangulatos. A szállásadók pedig extrán kedvesek! :) Csak ajánlom!"
       2021. október - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2021. október - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2021. szeptember - 5 nap alapján - 1 fő

       9.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
       2021. szeptember - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Imádnivaló szállásadók, imádnivaló állatok testközelben (kismalackák, rackák, lovak, kutyusok, kerti tóban halászó cicák, madárcsicsergés, hangulatos, patinás ház, egyszóval csodás kikapcsolódás vidéken! Főztünk szabadtűzön és a házban is, minden adtt hozzá. Ráadásul szeptember végén a kinti csípős idő ellenére a Boronaházban jó meleg volt a profi termosztát miatt, de közben mégis az volt az érzésünk a ház hangulata és berendezése miatt, hogy visszautaztunk az időben :) Harmadszor voltunk itt, de nem utoljára, meleg szívvel ajánljuk!"
       2021. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2021. szeptember - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
       "Csöndes környezet, nagy udvar, aranyos háziállatok, tiszta, kényelmes és hangulatos a boronaház. Gyalog sincs messze a központ, a boltok, de mégis távol a forgalomtól. Szívesen mennék máskor is."
       "A parkolóhelyeket kicsit jobban is ki lehetne alakítani illetve a tűzrakáshoz fát kell vinni vagy az erdőn gyűjteni."
       2021. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2021. szeptember - 7 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2021. szeptember - 3 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2021. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Imádtuk az a nyugalmat ami fogadott minket.Nagyon tetszett a ház egyszerűsége,ebből adodó szépsége,és tisztasága.Szerettünk ott lenni,még visszatérünk!
       Kedvesek voltak a vendéglátók!"
       2021. augusztus - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2021. július - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2021. július - 5 nap alapján - 2 fő

       9.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 7 ]
       2021. július - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2021. július - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2021. július - 5 nap alapján - 2 fő

       9.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
       "Természetközeli környezet, vendégszerető emberek"
       2021. július - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nyugalom, feltöltődésre alkalmas béke szigete a nyüzsgő városból. Nekem gyerekkorom vidéki nyaralásait idézte fel.
       Egyedi volt a szállás, régi tárgyakkal, sok apró ízléses részlettel, mintha egy falu múzeumban szálltunk volna meg.
       A vendéglátók nagyon rugalmasak, segítőkészek, barátságosak.
       Nem tudtunk olyat kérdezni amire ne kaptunk volna választ.
       Csak ajánlani tudom őket!"
       2021. július - 5 nap alapján - 2 fő

       9.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 6 ]
       2021. június - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Gyönyörű környezet, kedves házigazdák, tisztaság, pihenés, kiszakadás a napi rohanásból, egy igazi mesevilág, na meg Béla, a ház védőszentje, a kedves és folyton éhes macska. Vissza fogunk menni."
       "Valami időparadoxon van a házban, kettőt pislogtunk és eltelt 5 nap."
       2021. június - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2021. június - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon kedves vendéglátók!"
       2021. június - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon kedvesek es rugalmasak a hazigazdak. Pont azt kaptuk amire vagytunk <3"
       2021. június - 4 nap alapján - 3 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csodás környezet, csodás helyszín."
       2021. június - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Kedves, rugalmas vendéglátók - ezért is látogattuk meg újra ezt a vendégházat - szép környék."
       "A szomszédban házat újítottak fel vasárnap (a többi napon is, de vasárnap különösen zavaró volt, arra számítottunk, hogy akkor legalább pihennek kicsit) - de ez természetesen nem a szállásadó hibája."
       2021. május - 3 nap alapján - 2 fő

       7.0[ tisztaság 7 - megfelel a hirdetésnek 8 - ár/érték arány 7 ]
       2021. május - 5 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2021. május - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Szuper hely, szuper szallasa, szuper szallasadok, Szuper Cicak


       minden oke"
       2021. május - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Termeszet kozelsege, digitalis detox, rengeteg turazasi lehetoseg, csak ajanlani tudom azoknak akik szeretik a termeszetet, a friss levegot es nem riadnak meg egy kis turazastol"
       2021. május - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Teljesen felszerelt házak, minden tiszta. Álomszép volt!"
       2021. május - 4 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Családias, kedves vendéglátók. Tökéletesen az mint a hirdetésben. ÉLMÉNY volt."
       2021. április - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2021. április - 2 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2021. február - 3 nap alapján - 2 fő

       6.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 6 - ár/érték arány 6 ]
       2021. február - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon kedves, figyelmes szállásadó! Érkezéskor mindent elmagyarázott, a hét közben is bejelentkezett, hogy minden rendben van-e. Békés hely, a búbos kemence lelassított minket kicsit. És van scrabble! Jókat játszottunk, köszönjük!"
       2020. november - 6 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2020. november - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Varázslatos hely, kedves “házigazdák”. Csak ajánlati tudjuk kikapcsolódásra vágyóknak!"
       2020. november - 4 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "A második otthonunk lassan. Minden túlzás nélkül tökéletes."
       2020. október - 7 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2020. október - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Egy kis csodahely, a rossz idő ellenére is nagyon jól éreztük magunkat, nagyon tetszett a kis présház autentikus berendezése és természetközelisége. Imádtuk a környéken lévő háziállatokat is. A házigazda pedig nagyon kedves és segítőkész volt."
       2020. október - 3 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2020. október - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Imádtuk, igazi gyöngyszem az Őrségben.Idén már 2-szer voltunk, ha tehetnénk minden nap ott lennénk:)
       Iza és Tamás nagyon kedvesek, segítőkészek!
       Raszta és Kun Béla is nagyon jó fej kutyus és cica!
       Már lefoglaltuk jövőre is!

       Üdv:Zsuzska, Zsolti
       "
       2020. szeptember - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2020. szeptember - 3 nap alapján - 3 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2020. szeptember - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Kedves tulajdonosok, akik elérhetőek, de a nyugalmadat nem zavarják. Csendes, nyugalmas hely, kikapcsolódásra ideális."
       2020. szeptember - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2020. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon szerettünk ott lenni, a környezet csodás és nyugodt, a háziállatok cukik, a levegőt szinte harapni lehet és kifejezetten szép túraútvonalak indulnak a szállás közelében. A házikó (Boronaház) nagyon otthonos és komfortos volt, és nagyon élveztük, hogy a számtalan apró részlet és dekoráció miatt minden nap felfedeztünk benne valami újat. Szállásadóink kommunikatívak és rugalmasak voltak, utólag is köszönünk mindent. :) Tökéletes kikapcsolódás volt, elképzelhető, hogy nem utoljára szálltunk meg itt."
       2020. szeptember - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2020. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Hangulatos faházban volt a szállásunk, a vendéglátóink nagyon segítőkészek voltak. A vidék is gyönyörű. Csak ajánlani tudom. :)"
       2020. augusztus - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2020. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2020. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csend, béke, nyugalom, természet közelsége. Igazi elvonulási lehetőség. Csodás házikó, kedves szállásadók! Csak ajánlani tudom!"
       2020. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nyugalomsziget."
       2020. július - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2020. július - 4 nap alapján - 2 fő

       9.0[ tisztaság 7 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
       "Minden olyan szép, mint a képeken, kedves szállásadó, csend, igazi, vidéki nyugalom, bájos állatok a kertben."
       2020. július - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2020. július - 5 nap alapján - 2 fő

       9.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
       2020. július - 8 nap alapján - 2 fő

       9.0[ tisztaság 7 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2020. július - 5 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Igazi pihenés volt. Se tv, se wifi csak a természet és mi. Kizökkentett a rohanó életünkből. Belekóstoltunk nagyanyáink nyugodt életébe. Irigyeltem őket..."
       2020. július - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "rendkívül figyelmes és rugalmas házigazda"
       2020. július - 4 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2020. június - 4 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon tiszta volt a házikó, és nagyon kellemes volt ott megszállni. A tulajdonosok nagyon kedvesek, és segítőkészek voltak már a szervezés ideje alatt is."
       2020. június - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "A ház szép volt, a fényképeknek megfelelt. Pihentető a csend, és az állatok közelsége."
       2020. június - 4 nap alapján - 5 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "A legjobb hely a világon"
       "Nincs ilyen"
       2020. június - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Kedvesek, jólelkűek, barátságosak a Szállásadók! ️
       Gyönyörű és békés a környezet. Aki pihenni szeretne családias, gyermek- és állatbarát környezetben, azoknak ez a legjobb választás!"
       2020. június - 3 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Többször jártunk már itt, a szokásos csendet, és madácsicsergést kaptuk most is. A kisházban a hüvös idő ellenére otthonos meleg várt minket."
       2020. május - 3 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Hangulatos szállás, kedves vendéglátás"
       2020. május - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2020. április - 6 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon jól éreztük magunkat. Kedves, készséges és kommunikatív szállásadók, bőséges, változatos, meleg reggelik, csodás volt. :) A búbos kemence nagyon jó meleget adott, a házikó hangulatos, és rengeteg kirándulási lehetőség van a közelben."
       2020. április - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Segítőkész, kedves vendéglátók, nagyon finom reggeli."
       "Udvaron nem volt világítás, így sötétben "nehézkesen" jutottunk a házhoz. Viszont jobban láttuk a csillagos eget!"
       2020. március - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2020. március - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2020. február - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2020. február - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
       2020. február - 3 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2020. január - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csend és nyugalom. Gyönyörű környék.
       A házigazdák előtt le a kalappal."
       2020. január - 4 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Pont azt kaptuk amire vágytunk: nyugalmat, meghittséget, békét. A ház és környezet tiszta volt és autentikus, a szállásadóink kedvesek és segítőkészek, a jószágok jó fejek voltak. Csak ajánlani tudom!"
       2019. december - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. november - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. november - 3 nap alapján - 3 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Labrador-goldie keverék kutyusunkkal töltöttünk el 4 napot itt, nagyon jól éreztünk magunkat. Szívesen megyünk majd újra!"
       "A Présház lépcsőfokai keskenyek és meredekek, a ráhelyezett "lábtörlő-csík" az esőben elmozdulva kifelé jövet csúszott."
       2019. november - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. október - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. október - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "A legkedvesebb, legfigyelmesebb vendéglátók, édes gyerekek, cuki állatok, fantasztikus őzlábgomba, a táj pedig önmagáért beszél. A szurkolást is köszönjük. Már most visszamennénk."
       2019. október - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. október - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. október - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Kedves, maximálisan segítőkész házigazdák. Nyugodt, magávalragadó kis tanya, a múlt ölelésében. Bár lesz észrevételem a negatívumoknál, újból ide jövünk vissza jövőre is. Köszönöm!"
       "A Boronaház nagyszobájában a franciaágy melletti fal nagyon hideg volt. (Októberben voltunk ott)"
       2019. október - 3 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csúcs-szuper, kedves vendéglátó, nagyon hangulatos környezet."
       2019. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "A világtól elzárt, csendes hely. A nyugalom szigete. A vendéglátók korrektek, közvetlenek, segítőkészek és nagyon aranyosak."
       Szállásadó válasza: Nagyon köszönjük, kedves vagy!
       2019. szeptember - 6 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Kellemes, békés környezet. A honlapon látható fotók hűen tükrözik a valóságot, számunkra tökéletes időutazás volt, szívesen maradtunk volna még."
       Szállásadó válasza: Köszönjük a kedves szavakat, örülünk, hogy tetszett nálunk.
       2019. szeptember - 3 nap alapján - 2 fő

       7.0[ tisztaság 6 - megfelel a hirdetésnek 4 - ár/érték arány 9 ]
       "Tiszta levegő, kedves emberek a településen, nyugalmas pihenés (elvileg)
       A tanyasi kutya nagyon barátságos, kedves.
       Tulajdonosok egyáltalán nem kellemetlenkednek. Ár-érték arányban jól megérte végül is."
       Szállásadó válasza: Köszönjük szépen.
       "A képek a jelen állapotnak nem felelnek meg, parlagfű nincs megfelelően irtva (kutyám és én is allergiásak vagyunk, és szenvedtünk is tőle, nehéz volt teljes nyugalomban pihenni)
       Nem teljesen kutyabarát, vagy nem jól definiált a fogalom: nincs a tanya körbekerítve, de a tanyasi kutya és macska is szabadon mászkál. Az ottani kutya nincs bolha és kullancs elleni védelemmel ellátva (tele volt kullanccsal szegény kutya)."
       Szállásadó válasza: Nagyon sajnáljuk, hogy nem volt teljes a nyugalmuk. Sajnos a feszített főszezonban, amikor állandó teltházzal működünk, nagyon nehéz kisakkozni, hogy ekkora birtokon mikor-hol berregethetjük a fűkaszát, hogy az senkit ne zavarjon. Főleg, hogy azért nagyrészt a lovaink a fűnyírók. Igyekszünk utolérni a parlagfüvet, erre jobban odafigyelünk a jövőben. Persze, azért nem minden a mi területünk, csak mivel itt valóban nincsenek kerítések, határvonalak, ezt egy vendég nem tudhatja. A "kutyabarát" szót mi nem használjuk, csupán engedélyezzük kutyusok érkezését, a gazdi felelősségére. Leírásainkban mindenhol olvasható, hogy a miénk egy helyi építészetileg védett, kerítetlen, őrségi udvar/tanya, és a háziállatok ide-oda szaladgálnak. Az is igaz, hogy egy ilyen helyen van kullancs bőven s nehezebb a védekezés, de igyekezni fogunk.
       2019. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

       9.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 9 ]
       "autentikus - mint egy skanzen. Az állatok aranyosak, és lehet őket etetni, a konyhaablakból látni őket, zajt viszont nem csapnak. A hely ideális pihenésre, feltöltődésre. Este még a tejút is látszik!"
       Szállásadó válasza: Köszönjük, örülünk, hogy tetszett!
       2019. augusztus - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Sok állat, kedves fogadtatás, segítőkészség.A szállás berendezése , tisztasága rendben volt! Kisgyerekes városi családoknak ajánlom!"
       Szállásadó válasza: Ó, igazán köszönjük!
       2019. augusztus - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 8 - ár/érték arány 10 ]
       2019. augusztus - 3 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. augusztus - 4 nap alapján - 9 fő

       9.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 8 ]
       2019. augusztus - 5 nap alapján - 6 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Pont azt kaptuk, amit ígért a honlap, sőt többet. Nekünk nagyon tetszett az elvonulás lehetősége, a természet közelsége. A szállásadók rugalmasak, kedvesek. A kis lak különleges, érdemes kipróbálni!"
       Szállásadó válasza: Köszönjük a szép értékelést és a kedves szavakat.
       2019. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 10 ]
       "A vendéglátók kedvessége, a hangulatos ház, kis "állatfarm", állatetetések, bálagurítás, falusi idill..."
       "A három vendégház túl közel van egymáshoz"
       2019. július - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Minden nagyon szép volt."
       Szállásadó válasza: :)
       2019. július - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. július - 4 nap alapján - 5 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. július - 5 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. június - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. június - 5 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. június - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Tiszta, rendezett házikó, saját kerttel. Be lehetett állni az udvarba az autóval. Készséges vendéglátónk volt, aki programokat ajánlott, útikönyvvel is ellátott.
       Még azt is megengedte, hogy este hagyjuk el a szállást.
       A berendezés retro hangulatú volt, és mivel a nagymamám házára emlékeztetett, nekem kifejezetten tetszett.
       Az extra egy kb. 30-40 éves "Gazdálkodj okosan" társas volt, amivel jókat játszottunk."
       Szállásadó válasza: Köszönjük szépen, örülünk, hogy tetszett "Messzimamánál"...
       2019. június - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. június - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. május - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. május - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. május - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. május - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Az Erdőszéli-lak a képeken tényleg távolabbinak tűnik, de a másik 3 épület egymáshoz való közelségéhez képest ez még mindig sokkal jobban el van szeparálva.
       A ház kicsi, de pont elegendő 2 személy részére, a szállásadók nagyon kedvesek, szívélyesek, nyitottak, közveltlenek, segítőkészek. Az épület belső tere átgondoltan kialakított (világítás, konnektorok, kapcsolók leginkább), jelen elvárásoknak megefelel, mégis tájhű."
       Szállásadó válasza: Köszönjük szépen!
       2019. április - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Szuper volt minden. Csodas a haz, cukik az allatok, isteni a reggeli. :)"
       Szállásadó válasza: Köszönjük!
       2019. április - 3 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Mindennel nagyon elégedettek voltunk. A vendéglátóink végtelenül szimpatikusak voltak, a házikó pedig elbűvölő, csodaszép."
       Szállásadó válasza: Köszönjük a szép értékelést és a kedves szavakat!
       2019. április - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "A Preshazban szalltunk meg, minden az elkepzelesunknek megfeleloen zajlott! Gyonyoru, nyugodt kornyezet, felszerelt, tiszta haziko, segitokesz hazigazda."
       Szállásadó válasza: Nagyon köszönjük a kedves értékelést!
       2019. április - 3 nap alapján - 2 fő

       9.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 9 ]
       2019. április - 3 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. március - 3 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "MINDEN"
       2019. március - 6 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. február - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2019. január - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon jól éreztük magunkat. Azt kaptuk amit vártunk. Tiszta, jól fűtött, rendezett, csendes szállás."
       2019. január - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "A ház egyensúly a régi és új között. Kényelmes, hangulatos. Nagyon jól éreztük magunkat."
       2018. november - 6 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csend és nyugalom, a szállásadó segítőkész"
       2018. november - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Tökéletes hétvége egy tökéletes helyen. Köszönjük!"
       2018. november - 3 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2018. október - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2018. október - 2 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 10 ]
       2018. október - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Mesebeli hely! Állatokkal, gyönyörű környezetben. Ahol a lélek megpihen, feltöltődik. Ahová visszavágyunk."
       2018. október - 3 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2018. szeptember - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
       2018. szeptember - 4 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Azoknak ajánlanám a Fecskefészek Vendégházat, akik szeretnének kiszakadni a városi nyüzsgésből, szó szerint teljes csendre, éjszakánként csillagos égre vágynak és vidéki, autentikus jellegű környezetben szeretnének pihenni. Mindezt úgy, hogy a komfortot sem szeretnék mellőzni.
       Mi a Pajta nevű házban töltöttünk el 4 éjszakát, és nagyon jól éreztük magunkat. A házikó tágas, hangulatos, az ágyak kényelmesek, a konyha pedig pont annyira felszerelt, hogy a gáztűzhelyen kényelmesen tudtunk reggelit, vacsorát készíteni. Pluszpont jár a szúnyoghálóért az ablakokon.
       A vendéglátók, Tamás és Iza nagyon kedvesek, lelkesek, és érdemes tőlük tanácsot kérni a helyi dolgokról, például honnan béreljünk biciklit.
       Az állatok az udvarban nagyon jófejek, főleg Raszta kutya viszi a prímet. :)"
       2018. szeptember - 5 nap alapján - 2 fő

       7.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 3 - ár/érték arány 7 ]
       2018. szeptember - 4 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2018. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Stílusos,csendes szállás.Kedves házigazdák.Gyerek barát."
       "A kis házban elkelne egy szekrény."
       2018. augusztus - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2018. augusztus - 6 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Barátságos környezetben,barátságos vendéglátók és állatok!!! :-) Nagyon köszönjük a lehetőséget!!!!"
       "...gyorsan múlik az idő!"
       2018. augusztus - 4 nap alapján - 5 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Minden fantasztikus, a képeknek megfelelő. Kedves szállásadók, szívesen ajánlanak programokat, éttermet, stb. Autentikus berendezés, internet és technikamentes pihenés. Mindenkinek ajánlom, aki elvonultságra vágyik!"
       2018. augusztus - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Kedves, segítőkész szállásadó!
       "
       2018. augusztus - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Barátságos környezet és a házigazda is rendkívül kedves, előzékeny. Igazi pihenő hely, nagy udvarral, közel a központhoz, mégis eldugott helyen."
       2018. augusztus - 7 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2018. augusztus - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csend,nyugalom,vissza a természetbe.Csak ajánlani tudom azoknak akik a teljes lecsendesedésre vágynak."
       "Olyan nincs."
       2018. augusztus - 8 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2018. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Bármikor visszamennénk! A fotók vissza sem adják, hogy mennyire különleges ez a hely. A tulajdonosok nagyon figyelmesek, kedvesek. Nyugodt szívvel ajánlom kisgyermekes családoknak és természet szerető embereknek!"
       2018. július - 6 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2018. július - 4 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Mindennel elégedettek voltunk. Nagyon kedves szállásadók, gyönyörű környezet."
       2018. július - 8 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2018. július - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2018. július - 5 nap alapján - 2 fő

       9.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 8 - ár/érték arány 10 ]
       "Csendes, hangulatos, hely, mint a képeken, kedves házigazdával. A közeli faluban valoban minden, de minden szükséges beszerezhetö kiválo választékban."
       "A házak közelebb vannak egymáshoz, mint az a képeken látszik, illetve nem látszik.
       Az alapján, hogy hirdetésben az volt, hogy a tüzifa fizetös, arra számitottam, hogy lesz hasáb tüzifa és igény szerint fizetés ellenében lehet belöle venni. Ezzel szemben lehetett fürészelni, hasogatni, de tény, hogy nem kellett érte fizetni.
       A hütönek nem volt fagyaszto része."
       Szállásadó válasza: Köszönjük a szép értékelést. A házakat nem toltuk messzebb egymástól a fotók kedvéért :) Rakok fel egy panoráma képet, amin talán egyértelműbb az épületek elhelyezkedése. A fizetős tűzifa (felhasogatva) a téli tüzelőre értendő és volt belőle a fás kamrában. DE bográcsozáshoz, tábortűzhöz nem azt "pazaruljuk", hanem ingyen adjuk a rőzsét, hulladék ágakat, amit mások faluhelyen csak úgy felgyújtanak az udvaruk végében. Ez nálunk környezetvédelmi kérdés.
       2018. július - 4 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2018. június - 4 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2018. június - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon kedves szállásadók, őrségi-erdei nyugodt környezet, igazi authentikus "skanzen idill"."
       2018. június - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2018. május - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2018. május - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Ház gyönyörű, házigazda kedves barátságos, szuper hely , foglaljátok bizalommal."
       Szállásadó válasza: Nagyon köszönjük!
       2018. május - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon szép és csendes helyen van."
       2018. május - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2018. május - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Kedves fogadtatás, kellemes környezet! Köszönjük!"
       2018. május - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon jól éreztük magunkat! Szuper hely gyerekekkel is! Csak ajánlani tudom!"
       2018. április - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Kedves, segítőkész vendéglátók. Természet, állatok, tv és zaj mentesség. Kényelmes, otthonos házikóval.Tökéletes nyugalom és feltöltődés :)"
       2018. április - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Tökéletes azoknak akik nyugalomra vágynak."
       2018. április - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2018. március - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2018. március - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2018. február - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 8 ]
       2018. február - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
       2017. december - 4 nap alapján - 6 fő

       9.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csend, nyugalom, romantika.
       A környék csodaszép.
       Szerencsére nincs TV, se rádió, se térerő."
       2017. november - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon élveztük a ház hangulatát és a környezetet! A szállásadók nagyon figyelmesek, jó szívvel ajánlom!:)"
       2017. november - 4 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Tökéletes volt! Gyönyörű, ízléses berendezés, tiszta, rovarmentes, csendes... csupa jót tudok csak írni, remélem járok majd még ott."
       2017. október - 4 nap alapján - 1 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "A dézsa mindent visz! Raszta kutya a labdájával meg a legjobb fej volt! Kedves szállásadó, szép környék, pihentető időtöltés! Mindenképpen felmerül majd a jövőben, ha újra kirándulni indulunk a környékre!
       Köszönöm!"
       2017. október - 4 nap alapján - 3 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Mint a mesében, olyan csodás a házikó! Varázslatosabb, mint a képeken, igazi romantikus idill. Csak ajánlani tudjuk olyanoknak, akik szeretnének elvonulni a világ zajától. <3"
       2017. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Gyönyörű, csendes, nyugodt szállás. Nagyon kedves, barátságos házigazdák."
       2017. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

       8.0[ tisztaság 8 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 8 ]
       2017. szeptember - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2017. szeptember - 5 nap alapján - 3 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
       "Rendkívül kedves, segítőkész szállásadó."
       2017. augusztus - 9 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Elhelyezkedés, vendéglátók figyelmessége, különleges épület kialakítás"
       "Kevés a saját területen kialakított parkoló."
       2017. augusztus - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon kedves, szívélyes vendéglátók, gyönyörű környezet, tiszta, rendes ház."
       2017. augusztus - 14 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2017. július - 4 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2017. július - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2017. július - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Kedves, segítőkész vendéglátók, családias hangulat."
       2017. július - 8 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Kedves, segítőkész házigazdák, gyönyörű környezet, csend és nyugalom. Feltöltődés."
       2017. július - 8 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Kedves, nem tolakodó házigazdák, remek hely a nyugalomra vágyóknak."
       2017. július - 4 nap alapján - 6 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2017. június - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2017. június - 5 nap alapján - 6 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon kedves vendéglátók, szuper hely elvonulni a világtól."
       2017. május - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon szép környezet, csodás házikókkal! Kedves házi gazdák! Életre szóló élményt kaptunk ezen ebben a környezetben! Jövőre is elutazunk erre a helyre és UGYAN ITT FOGUNK MEGSZÁLLNI! Köszönjük szépen"
       Szállásadó válasza: Nagyon köszönjük, várunk vissza benneteket:)
       2017. május - 3 nap alapján - 3 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Minden megfelelt az előzetes elvárásoknak!
       Szuper volt"
       Szállásadó válasza: Örülünk, hogy tetszett nálunk!
       2017. április - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Köszönünk mindent Izának, és Tamásnak!
       Erzsike és Tamás"
       Szállásadó válasza: Nagyon szívesen!
       2017. április - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2017. március - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2017. január - 3 nap alapján - 2 fő

       9.0[ tisztaság 8 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 10 ]
       "Csend, nyugalom, cicák:)"
       2017. január - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "A vendéglátás első osztályú, a házigazda mindent megtett azért, hogy jól érezzük magunkat!"
       2016. december - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2016. december - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Sajnos önhibánkon kívül az ittlétünk csupán fél napra korlátozódott, de ez mit sem von le a hely varázslatos bájából. Olyan érzésünk volt, mintha egy réges-régi aranyos mese elevenedett volna meg körülöttünk. A picinyke présházikó, a meleg szívvel és szakértelemmel elhelyezett apró egyedi megoldások mindenhol a házban és annak környékén. Nem győztünk betelni vele (jelzem nem is lehet). Bátran ajánljuk minden nyugalmat, egyediséget értékelő és szerető leendő szállásfoglalóknak. Külön mókás dolog az állatseregletet figyelgetni, ahogy önfeledten játszanak és próbálják elnyerni a vendégek bizalmát és a leendő legkisebb lehetőséget kihasználni a házikóba való besurranásra. Hihi. Amit még feltétlen ajánlunk mindenkinek, az a tulajdonosok által frissen melegen prezentált reggeli. Főbenjáró bűnnek tartjuk kihagyni, mert benne van minden égi és földi jó amit ember szeme-szája csak kívánhat. Köszönjük Izabella és Tamás"
       2016. november - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2016. október - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2016. október - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 10 ]
       "Kedves, segítőkész vendéglátó,hangulatos házikók, teljes kikapcsolódás."
       2016. október - 3 nap alapján - 4 fő

       10.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nyugod, baràtsàgos környezet."
       2016. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Csendes, nyugodt környezet. Barátságos környék."
       2016. szeptember - 3 nap alapján - 2 fő

       8.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
       "Teljes kikapcsolódás a zaklatott, mobiltelefon-internetes világból, feltöltődés a csenddel!"
       2016. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Minden nagyon tetszett , nagyon kedves vendéglátó."
       2016. szeptember - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "A szállás nyugodt, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas, a fogadtatás nagyon kedves volt.
       A környéken ez a szállás tetszett a legjobban, a korábbi években már többször voltunk az Őrségben, van összehasonlítási lehetőségünk."
       2016. augusztus - 5 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2016. július - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2016. április - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       2015. október - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Kedves, közvetlen vendéglátók. Nyugalom és csend."
       2015. október - 5 nap alapján - 2 fő

       9.0[ tisztaság 8 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "szívélyes vendéglátás,egy egész más életformába való "bepillantás",nyugalom"
       2014. október - 3 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Nagyon jól éreztük magunkat. A szállás kényelmes, barátságos. Visszamegyünk oda! Ajánlom kisgyerekeseknek és túrázóknak egyaránt."
       2014. október - 4 nap alapján - 3 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "A kicsi, két személyes házban voltunk. Aki szereti a régies, de szépen felújított fát és vályogot, hatalmas, földig érő ablakon nézni a ház mellett legelésző lovakat és szeretne pár romantikus napot eltölteni a párjával, az nem fog csalódni."
       Szállásadó válasza: Köszönöm!
       2014. október - 4 nap alapján - 2 fő

       10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
       "Minden nagyszerű volt, igényes, kifogástalan az apartman, környezet szintén barátságos, hangulatos, szállásadó kedves, segítőkész."
       2013. augusztus - 5 nap alapján - 2 fő


       Hasonló szállások

       akár 20 000 Ft/éj
       Add meg,
       hogy mikorra szeretnél árat látni, szállást foglalni!
       Válassz, hogy melyik szobát, apartmant, házat szeretnéd foglalni és milyen létszámmal!

       Fecskefészek Vendégház foglalása

       Személyes adatok

       Lehetséges fizetési módok (válassz akár többet is)

        OTP SZÉP Kártya  K&H SZÉP Kártya  MKB SZÉP Kártya  Készpénz  Átutalás

       Jelöld meg hogyan tervezel fizetni!

       Foglalás adatai

        Házi kedvencet (kutya, macska) viszek magammal.

       Kutya Macska 

        Elfogadom a SzállásKérés.hu felhasználási feltételeit, illetve a Szálláshely lemondási feltételeit.

       Hopp, ezt el kell fogadnod!

       Előző szállások
       Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
       Rendben