Hirdesd meg kiadó szállásod!

Fecskefészek Vendégház

Kiváló 9.8Kiemelten ajánlott
9941 Őriszentpéter, Galambosszer 4.[térképen]
SZÉP Kártya: OTPK&HMKB
Vendégház
Max. 19
Visszaigazolás: 18 óra

A közelben

 • Őrség-fogadó 820 méter
 • Gyógy- és termálfürdők 20 km

A szálláshely

Romantikus
Erdei
Családias
Falusi
Állatbarát
Bababarát

Vendégházaink az Őrség központjában, Őriszentpéteren, ám annak erdőkkel, legelőkkel körülölelt, csendes, nyugodt részén találhatók.

Erre az őrségi, hangulatos kis birtokunkra várjuk egész évben mindazokat, akiknek kikapcsolódásra, feltöltődésre van szükségük.... Három tájjellegű házunk egy helyi védett értéket képviselő udvarban, kedves háziállatok társaságában nyújt lehetőséget a pihenésre. Az Erdőszéli lak pedig e három épület szomszédságában, egy különálló telken várja a teljes nyugalmat keresőket. Emellett a környék számtalan kirándulási lehetőséget, felfedezni valót kínál... Vendégeink a legnagyobb előnyünknek azt látják, hogy itt Őriszentpéteren megtalálják a szükséges infrastruktúrát (boltok, vendéglátó helyek, busz- és vasútállomás, gyógyszertár, orvosi rendelők, bank, posta, kultúrális intézmények...), s ezzel párosulva a Fecskefészekben megszállva pedig a nyugalom szigetén érezhetik magukat. Visszarepülve az időben, végre "hazaérkeznek" - egy hajdan volt, természetesebb, lassabb, egészségesebb, egyszerűbb, őszintébb, közvetlenebb világba. (Minden hozzánk érkező pár/család/társaság nálunk nem csak egy szobát vagy apartmant kap, hanem egy önálló, TELJES HÁZAT vehet birtokába. Előzetes megbeszélés után akár magával hozhatja házi kedvencét is.)

A Fecskefészek udvarban egy fatüzelésű hordószauna is segít az ellazulásban, panoráma ablakán keresztül a pislogó lángok mellett a tájban, lovainkban, vagy a csillagos égboltban gyönyörködhetnek. A szaunát térítés ellenében kérésre mi fűtjük fel, majd a vendégekre bízzuk.

Az Erdőszéli lakban ingyenes, privát infraszauna áll rendelkezésre.

Abban az esetben, ha főszezonon kívül csupán 2 fő érkezik valamelyik nagyobb, 2 hálószobás házunkba, akkor egy kedvezőbb áron kínáljuk a teljes épületet. Viszont így a két szoba közül csak az egyiket készítjük elő, fűtjük fel. (A másik szoba természetesen üresen marad, nem adjuk ki másnak,)

Az Erdőszéli lakot januárban csak addig üzemeltetjük, amíg folyamatosan érkeznek foglalások ill. nem köszönt még be a tartós fagy. Kb. január közepétől március elejéig ezt a házunkat lezárjuk! Az eredetiben meghagyott régi nyílászárók és a búbos kemence a téli nagy hidegekben már nem tudják a mai igényekhez mért komfortos és állandó hőmérsékletet tartani a kis lakban. (Itt nem lehet februárban 25 fokos panellakás meleget csinálni.) Így inkább lezárjuk a házat, megelőzve az esetleges kellemetlenséget. Helyette a hasonló hangulatú, tágasabb Pajta épületet ajánljuk, ahol már központi fűtés működik.

Házainkat az érkezés napján 15 órától lehet elfoglalni, s a távozás napján 10 óráig áll rendelkezésükre.

Visszamondás esetén a befizetett előleg 14 nappal az érkezés előttig visszajár. Azt követően is visszaadjuk az előleget, ha sikerül másnak értékesítenünk a megüresedett helyet. Kiemelt időszakokban (ünnepek, hosszú hétvégék, fesztiválok...) az érkezés előtti 14 nappal már a teljes összeget kérjük előre!

A Fecskefészek udvarban és az Erdőszéli lakban is az iskolai nyári szünetben turnusokban fogadjuk vendégeinket. Váltás napok ebben az időszakban kizárólag péntek és hétfő. Tehát a nyári főszezonra a "3 ill. 4 éjszakás turnusok" menüpont alatt tudnak foglalni! (1 hetes foglalás értelemszerűen egy 3 éjszakás, ill. egy 4 éjszakás turnus egymás utáni foglalásával tehető meg.)

"Messzimama" Vendégházában nincsen kötött turnus, sőt, 7 éjszakára kedvezmény is jár!


Erdőszéli lak

18 000 - 23 000 Ft/ház/éj
Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
  Max. 2
  1 hálótér
  Ház
  50 m2

  Fürdőszobák: 1 db  •  Felszerelt konyha  •  Hűtő

  A Fecskefészek Udvar házainak szomszédságában, de egy különálló telken, erdővel, mezővel határolva áll ez a kis őrségi boronaházikó (gerendaház, agyaggal tapasztva). A hármas tagolású épületben (egykori tiszta szoba, konyha, kamra) korhű berendezés, bútorok, szőttesek veszik körül a vendégeket, s repítik vissza nagymamáink, dédmamáink idejébe.... Ezt a régies miliőt természetesen kiegészítettük a szükséges minimális komforttal: fürdőszoba - fadézsás zuhanyzóval, önellátásra felszerelt konyha - falusias szinten, gáztűzhellyel, hűtőszerkénnyel, kotyogós kávéfőzővel, edényekkel... A ház múltjához, jellegéhez igazodva, ill. a teljes kikapcsolódás érdekében az itt felesleges:) elektronikát, úgy mint tv-t, wifi-t és egyéb kütyüket nem erőltettük be a kis lakba. A teljes épület "a ház lelkével", a kis búbos kemencével kellemesen befűthető. Az Erdőszéli lak egykori kamrájában egy privát infraszauna áll az itt megszálló vendégek rendelkezésére.

  Januártól február végéig, mikor már nem folyamatos a házikó foglaltsága, lezárjuk ezt a kis lakot. Ilyenkor helyette a hasonló stílusú, de tágasabb Pajta épületet ajánljuk, mely már központi fűtéssel rendelkezik. A teljes Pajta épület 2 fő részére is kivehető, ugyanazon az áron, mint az Erdőszéli lak. (Az alapár a fűtés költségét nem tartalmazza, mely időjárástól, fafogyasztástól függően kb. napi 1500-2000 Ft.)

  Erdőszéli lakFoglaltsági naptár

  Présház

  15 000 - 19 000 Ft/ház/éj
  Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
   Max. 2
   1 hálótér
   Ház
   25 m2

   Fürdőszobák: 1 db  •  Felszerelt konyha  •  Hűtő

   A Fecskefészek udvar romantikus kuckója ez a 200 éves, vastag, ódon gerendákból felállított kis Préskunyhó. Hálóterében felszerelt konyhasarok, étkezőasztal és egy kis cserépkályha is található, ill. innen nyílik a fürdőszoba. Berendezése csupa fa, egyedi, kézműves bútorok, régi tárgyak, fürdőszobában fadézsával. (A kis cserépkályhával nagy hidegben is jól befűthető a ház. A megadott alapár a fűtés költségét nem tartalmazza.)

   PrésházFoglaltsági naptár

   "Messzimama" Vendégháza

   14 000 - 23 000 Ft/ház/éj
   Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
    Max. 5
    2 hálótér
    Ház
    80 m2

    Fürdőszobák: 1 db  •  Televízió  •  Felszerelt konyha  •  Hűtő

    Őrszentpéter főutcáján, a Parkerdővel szemben, 1200 m2-es füves, virágos kerttel körülölelve áll ez a 100 éves, anno fagerendákból épült, 80 m2 alapterületű takaros kis házikó. Frissen fehérre meszelt falai között 2 szoba, felszerelt konyha, fürdőszoba káddal, wc-vel, ill. egy kis előtér található. Mindez a ház jellegéhez és hangulatához hűen retró stílusban, retró használati tárgyakkal és eszközökkel újonnan berendezve. A nagyobbik, franciaágyas hálószoba utcafrontra néz, míg a kisebb, két ágyas szobából az udvarra nyílik az ablak. A telek hátul erdőre, mezőre fut ki, a házzal átellenben pedig egy pihenőpark található, melyben egy erdei játszótér, szabadon használható kemence, tűzrakóhely, kerti kiülő.. is megbújik. Túristáknak, gyerekes családoknak, pihenni vágyó pároknak - vagy akinek csak úgy nosztalgiázni támadt kedve a 60-as, 70-es, 80-as évekbe, esetleg újra érezni szeretnék a vidéki nagyinál töltött vakáció "ízét", tökéletes választás ez a kedves kis "nagymama házikó". Ez a kis birtok egy szolidabb árkategóriájú szállás, mivel nemrég nyitottuk meg vendégek számára, s bevezető áron kínáljuk. Továbbá gondoltunk azokra is, akik szerényebb összeget kívánnak csak szállásra fordítani, de tiszta, komfortos, otthonos, önálló, teljes házat keresnek maguknak - egy kis retró feelinggel. (Ne legyen már minden autentikus:)

    A kerítéssel körülvett udvarban lehet parkolni. A teljes épület és udvara a vendégek rendelkezésére áll, kulcsosházként üzemeltetjük. Tiszta ágyneműt, törölközőt adunk.

    A ház tavasztól ősz végéig foglalható, mivel csak részben fűthető. (Az utcafronti szoba szépen bemelegíthető a nagy cserépkályhával, a konyha egy sparhelttel, a fürdőszoba pedig hősugárzóval. A megadott alapárak a tűzifa költségét nem tartalmazzák. Fogyasztástól függően számojuk fel, mely kb. napi 2000 Ft szokott lenni)

    "Messzimama" Vendégházának nagy előnye, hogy innen gyalogosan, 5 perc alatt elérhető Őriszentpéter központja, a vendéglátó helyek, boltok, ill. a hagyományos rendezvények helyszínei.

    Fecskefészek Vendégház szállás ŐriszentpéterFoglaltsági naptár

    Pajta épület

    16 000 - 32 000 Ft/ház/éj
    Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
     Max. 5
     2 hálótér
     Ház
     60 m2

     Fürdőszobák: 1 db  •  Felszerelt konyha  •  Hűtő

     A Fecskefészek Udvar középső épülete az egykori lábas pajtából kialakított 2 szobás vendégház. Felszerelt konyha, fadézsás fürdőszoba, egy franciaágyas, ill. egy franciaággyal és egy heverővel berendezett szoba várja itt az autentikus miliőt kedvelő vendégeket. Az épület fűtése gáz-központi. A házban látható kályhákat, kemencéket elővigyázatossági okokból már nem bocsátjuk vendégeink rendelkezésére. (A megadott alapár nem tartalmazza a fűtés költségét) Főszezonon és kiemelt időszakokon kívül 2 fő részére is kiadjuk a teljes épületet. Ilyenkor a kettőből csak az egyik hálószobát készítjük elő. A másik szoba természetesen üresen marad, nem teszünk oda senkit!)

     Pajta épületFoglaltsági naptár

     Nagy boronaház

     16 000 - 32 000 Ft/ház/éj
     Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
      Max. 5
      2 hálótér
      Ház
      60 m2

      Fürdőszobák: 1 db  •  Felszerelt konyha  •  Hűtő

      A Fecskefészek Udvarban álló három vendégház egyike a hagyományos, őrségi kontyolt tetős boronaház (gerendaház), melyben a felszerelt konyhán és fadézsás fürdőszobán kívül egy franciaágyas hálófülke és egy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal rendelkező szoba található. Rácsos kiságy, ill. egy pótágy még kényelmesen elhelyezhető. Télen a központi fűtés (gázkazánról) kitűnő meleget ad. A házban látható kályhákat elővigyázatossági okokból már nem bocsátjuk vendégeink rendelkezésére. (A megadott alapár nem tartalmazza a fűtés költségét.) Főszezonon és kiemelt időszakokon kívül egy kedvezőbb áron 2 fő részére is kiadjuk a teljes épületet, de ebben az esetben a kettőből csak az egyik hálószobát készítjük elő.

      Nagy boronaházFoglaltsági naptár

      Jellemzők

      • Bababarát szállás
      • Szauna
      • Babaágy kérhető
      • Etetőszék kérhető
      • Szállásadó nem lakik ott
      • Ellátás: önellátó
      • NTAK regisztrációs szám: MA19015830
      • Bejelentkezés 15:00 - 22:00 között
      • Kijelentkezés 10:00 -ig
      • OTP SZÉP Kártya elfogadóhely
      • K&H SZÉP Kártya elfogadóhely
      • MKB SZÉP Kártya elfogadóhely
      • Füves udvar, kert
      • Kutya, macska bevihető
      • Tűzrakó, grillező hely

      Minimum foglalás

      • január 3 - december 17. között minimum 2 éj foglalható
      • március 12 - március 15. között minimum 3 éj foglalható
      • április 30 - május 2. között minimum 3 éj foglalható
      • május 21 - május 23. között minimum 3 éj foglalható
      • június 25 - június 27. között minimum 3 éj foglalható
      • augusztus 7 - augusztus 20. között minimum 3 éj foglalható
      • szeptember 24 - szeptember 25. között minimum 3 éj foglalható
      • október 22 - október 31. között minimum 3 éj foglalható
      • december 18 - december 30. között minimum 2 éj foglalható
      • december 31 - január 2. között minimum 3 éj foglalható

      Lemondási feltételek

      • érkezés előtt legkésőbb 14 nappal történt lemondásnál nincs lemondási díj
      • érkezés előtt 14 napon belüli lemondás esetén a szállásköltség 50%-át ki kell fizetni
      • érkezés előtt 7 napon belüli lemondás esetén a szállásköltség 100%-át ki kell fizetni

      Előrefizetés

      Jellemzően a teljes szállásdíj 50%-ának megfizetése szükséges a foglalás biztosításához.


      Térkép


      Vendégek véleménye

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "A szállás minden igényünket kielégítette, amit kínáltak azt kaptuk teljes mértékben. A szállásadó kedves, segítőkész. Csak ajánlani tudom mindenkinek."
      2021. november - 3 nap alapján - 2 fő

      9.6[ tisztaság 8 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2021. november - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2021. november - 5 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Minden tökéletes volt- Kedves és segítőkész szállásadók. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A szállás egy kis mesebeli kuckó. Csodás környezet."
      2021. november - 4 nap alapján - 2 fő

      9.8[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 10 ]
      2021. november - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Minden rendben volt, egy igazi kis ékszerdoboz az erdő szélén!
      Pihentető napokat töltöttünk itt el."
      2021. november - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Gyönyörű környezet, varázslatos házikó. Fantasztikusan otthonos volt. A tulajdonosok nagyon kedvesek és közvetlenek."
      2021. november - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Csodálatos környezetben, teljesen tájjellegű, tökéletes nyugalom ️"
      2021. november - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2021. november - 3 nap alapján - 5 fő

      9.8[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Kunbéla a legnagyobb pozitívum Nagyon nyugodt, csendes. Igazi menedék."
      "Egy kicsit hideg, de novemberben nem csoda.."
      2021. november - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "A szállás igényes és tiszta volt, rendkívül hangulatos. A szállásadók pedig extrán kedvesek! :) Csak ajánlom!"
      2021. október - 5 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2021. október - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2021. szeptember - 5 nap alapján - 1 fő

      9.2[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
      2021. szeptember - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Imádnivaló szállásadók, imádnivaló állatok testközelben (kismalackák, rackák, lovak, kutyusok, kerti tóban halászó cicák, madárcsicsergés, hangulatos, patinás ház, egyszóval csodás kikapcsolódás vidéken! Főztünk szabadtűzön és a házban is, minden adtt hozzá. Ráadásul szeptember végén a kinti csípős idő ellenére a Boronaházban jó meleg volt a profi termosztát miatt, de közben mégis az volt az érzésünk a ház hangulata és berendezése miatt, hogy visszautaztunk az időben :) Harmadszor voltunk itt, de nem utoljára, meleg szívvel ajánljuk!"
      2021. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2021. szeptember - 3 nap alapján - 2 fő

      9.8[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
      "Csöndes környezet, nagy udvar, aranyos háziállatok, tiszta, kényelmes és hangulatos a boronaház. Gyalog sincs messze a központ, a boltok, de mégis távol a forgalomtól. Szívesen mennék máskor is."
      "A parkolóhelyeket kicsit jobban is ki lehetne alakítani illetve a tűzrakáshoz fát kell vinni vagy az erdőn gyűjteni."
      2021. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2021. szeptember - 7 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2021. szeptember - 3 nap alapján - 1 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2021. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Imádtuk az a nyugalmat ami fogadott minket.Nagyon tetszett a ház egyszerűsége,ebből adodó szépsége,és tisztasága.Szerettünk ott lenni,még visszatérünk!
      Kedvesek voltak a vendéglátók!"
      2021. augusztus - 5 nap alapján - 2 fő

      9.6[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2021. július - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2021. július - 5 nap alapján - 2 fő

      9.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 7 ]
      2021. július - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2021. július - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2021. július - 5 nap alapján - 2 fő

      9.4[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
      "Természetközeli környezet, vendégszerető emberek"
      2021. július - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Nyugalom, feltöltődésre alkalmas béke szigete a nyüzsgő városból. Nekem gyerekkorom vidéki nyaralásait idézte fel.
      Egyedi volt a szállás, régi tárgyakkal, sok apró ízléses részlettel, mintha egy falu múzeumban szálltunk volna meg.
      A vendéglátók nagyon rugalmasak, segítőkészek, barátságosak.
      Nem tudtunk olyat kérdezni amire ne kaptunk volna választ.
      Csak ajánlani tudom őket!"
      2021. július - 5 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Gyönyörű környezet, kedves házigazdák, tisztaság, pihenés, kiszakadás a napi rohanásból, egy igazi mesevilág, na meg Béla, a ház védőszentje, a kedves és folyton éhes macska. Vissza fogunk menni."
      "Valami időparadoxon van a házban, kettőt pislogtunk és eltelt 5 nap."
      2021. június - 5 nap alapján - 2 fő

      9.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 6 ]
      2021. június - 5 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2021. június - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Nagyon kedves vendéglátók!"
      2021. június - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Nagyon kedvesek es rugalmasak a hazigazdak. Pont azt kaptuk amire vagytunk <3"
      2021. június - 4 nap alapján - 3 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Csodás környezet, csodás helyszín."
      2021. június - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Kedves, rugalmas vendéglátók - ezért is látogattuk meg újra ezt a vendégházat - szép környék."
      "A szomszédban házat újítottak fel vasárnap (a többi napon is, de vasárnap különösen zavaró volt, arra számítottunk, hogy akkor legalább pihennek kicsit) - de ez természetesen nem a szállásadó hibája."
      2021. május - 3 nap alapján - 2 fő

      7.4[ tisztaság 7 - megfelel a hirdetésnek 8 - ár/érték arány 7 ]
      2021. május - 5 nap alapján - 1 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2021. május - 5 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Szuper hely, szuper szallasa, szuper szallasadok, Szuper Cicak


      minden oke"
      2021. május - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Teljesen felszerelt házak, minden tiszta. Álomszép volt!"
      2021. május - 4 nap alapján - 4 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Termeszet kozelsege, digitalis detox, rengeteg turazasi lehetoseg, csak ajanlani tudom azoknak akik szeretik a termeszetet, a friss levegot es nem riadnak meg egy kis turazastol"
      2021. május - 5 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Családias, kedves vendéglátók. Tökéletesen az mint a hirdetésben. ÉLMÉNY volt."
      2021. április - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2021. április - 2 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2021. február - 3 nap alapján - 2 fő

      6.0[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 6 - ár/érték arány 6 ]
      2021. február - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Nagyon kedves, figyelmes szállásadó! Érkezéskor mindent elmagyarázott, a hét közben is bejelentkezett, hogy minden rendben van-e. Békés hely, a búbos kemence lelassított minket kicsit. És van scrabble! Jókat játszottunk, köszönjük!"
      2020. november - 6 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2020. november - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Varázslatos hely, kedves “házigazdák”. Csak ajánlati tudjuk kikapcsolódásra vágyóknak!"
      2020. november - 4 nap alapján - 1 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "A második otthonunk lassan. Minden túlzás nélkül tökéletes."
      2020. október - 7 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2020. október - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Egy kis csodahely, a rossz idő ellenére is nagyon jól éreztük magunkat, nagyon tetszett a kis présház autentikus berendezése és természetközelisége. Imádtuk a környéken lévő háziállatokat is. A házigazda pedig nagyon kedves és segítőkész volt."
      2020. október - 3 nap alapján - 1 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2020. október - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Imádtuk, igazi gyöngyszem az Őrségben.Idén már 2-szer voltunk, ha tehetnénk minden nap ott lennénk:)
      Iza és Tamás nagyon kedvesek, segítőkészek!
      Raszta és Kun Béla is nagyon jó fej kutyus és cica!
      Már lefoglaltuk jövőre is!

      Üdv:Zsuzska, Zsolti
      "
      2020. szeptember - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2020. szeptember - 3 nap alapján - 3 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2020. szeptember - 5 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Kedves tulajdonosok, akik elérhetőek, de a nyugalmadat nem zavarják. Csendes, nyugalmas hely, kikapcsolódásra ideális."
      2020. szeptember - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2020. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Nagyon szerettünk ott lenni, a környezet csodás és nyugodt, a háziállatok cukik, a levegőt szinte harapni lehet és kifejezetten szép túraútvonalak indulnak a szállás közelében. A házikó (Boronaház) nagyon otthonos és komfortos volt, és nagyon élveztük, hogy a számtalan apró részlet és dekoráció miatt minden nap felfedeztünk benne valami újat. Szállásadóink kommunikatívak és rugalmasak voltak, utólag is köszönünk mindent. :) Tökéletes kikapcsolódás volt, elképzelhető, hogy nem utoljára szálltunk meg itt."
      2020. szeptember - 5 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2020. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Hangulatos faházban volt a szállásunk, a vendéglátóink nagyon segítőkészek voltak. A vidék is gyönyörű. Csak ajánlani tudom. :)"
      2020. augusztus - 5 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2020. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2020. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Csend, béke, nyugalom, természet közelsége. Igazi elvonulási lehetőség. Csodás házikó, kedves szállásadók! Csak ajánlani tudom!"
      2020. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Nyugalomsziget."
      2020. július - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2020. július - 4 nap alapján - 2 fő

      8.6[ tisztaság 7 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
      "Minden olyan szép, mint a képeken, kedves szállásadó, csend, igazi, vidéki nyugalom, bájos állatok a kertben."
      2020. július - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2020. július - 5 nap alapján - 2 fő

      9.4[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
      2020. július - 8 nap alapján - 2 fő

      9.4[ tisztaság 7 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2020. július - 5 nap alapján - 1 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Igazi pihenés volt. Se tv, se wifi csak a természet és mi. Kizökkentett a rohanó életünkből. Belekóstoltunk nagyanyáink nyugodt életébe. Irigyeltem őket..."
      2020. július - 4 nap alapján - 2 fő

      9.6[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "rendkívül figyelmes és rugalmas házigazda"
      2020. július - 4 nap alapján - 4 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Nagyon tiszta volt a házikó, és nagyon kellemes volt ott megszállni. A tulajdonosok nagyon kedvesek, és segítőkészek voltak már a szervezés ideje alatt is."
      2020. június - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2020. június - 4 nap alapján - 4 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "A ház szép volt, a fényképeknek megfelelt. Pihentető a csend, és az állatok közelsége."
      2020. június - 4 nap alapján - 5 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "A legjobb hely a világon"
      "Nincs ilyen"
      2020. június - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Kedvesek, jólelkűek, barátságosak a Szállásadók! ️
      Gyönyörű és békés a környezet. Aki pihenni szeretne családias, gyermek- és állatbarát környezetben, azoknak ez a legjobb választás!"
      2020. június - 3 nap alapján - 4 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Többször jártunk már itt, a szokásos csendet, és madácsicsergést kaptuk most is. A kisházban a hüvös idő ellenére otthonos meleg várt minket."
      2020. május - 3 nap alapján - 1 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Hangulatos szállás, kedves vendéglátás"
      2020. május - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2020. április - 6 nap alapján - 2 fő

      9.8[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 10 ]
      "Nagyon jól éreztük magunkat. Kedves, készséges és kommunikatív szállásadók, bőséges, változatos, meleg reggelik, csodás volt. :) A búbos kemence nagyon jó meleget adott, a házikó hangulatos, és rengeteg kirándulási lehetőség van a közelben."
      2020. április - 5 nap alapján - 2 fő

      9.8[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Segítőkész, kedves vendéglátók, nagyon finom reggeli."
      "Udvaron nem volt világítás, így sötétben "nehézkesen" jutottunk a házhoz. Viszont jobban láttuk a csillagos eget!"
      2020. március - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2020. március - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2020. február - 3 nap alapján - 2 fő

      9.6[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
      2020. február - 3 nap alapján - 1 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2020. február - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2020. január - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Csend és nyugalom. Gyönyörű környék.
      A házigazdák előtt le a kalappal."
      2020. január - 4 nap alapján - 1 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Pont azt kaptuk amire vágytunk: nyugalmat, meghittséget, békét. A ház és környezet tiszta volt és autentikus, a szállásadóink kedvesek és segítőkészek, a jószágok jó fejek voltak. Csak ajánlani tudom!"
      2019. december - 5 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. november - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. november - 3 nap alapján - 3 fő

      9.6[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Labrador-goldie keverék kutyusunkkal töltöttünk el 4 napot itt, nagyon jól éreztünk magunkat. Szívesen megyünk majd újra!"
      "A Présház lépcsőfokai keskenyek és meredekek, a ráhelyezett "lábtörlő-csík" az esőben elmozdulva kifelé jövet csúszott."
      2019. november - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. október - 5 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. október - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "A legkedvesebb, legfigyelmesebb vendéglátók, édes gyerekek, cuki állatok, fantasztikus őzlábgomba, a táj pedig önmagáért beszél. A szurkolást is köszönjük. Már most visszamennénk."
      2019. október - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. október - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. október - 3 nap alapján - 2 fő

      9.6[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Kedves, maximálisan segítőkész házigazdák. Nyugodt, magávalragadó kis tanya, a múlt ölelésében. Bár lesz észrevételem a negatívumoknál, újból ide jövünk vissza jövőre is. Köszönöm!"
      "A Boronaház nagyszobájában a franciaágy melletti fal nagyon hideg volt. (Októberben voltunk ott)"
      2019. október - 3 nap alapján - 4 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Csúcs-szuper, kedves vendéglátó, nagyon hangulatos környezet."
      2019. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "A világtól elzárt, csendes hely. A nyugalom szigete. A vendéglátók korrektek, közvetlenek, segítőkészek és nagyon aranyosak."
      Szállásadó válasza: Nagyon köszönjük, kedves vagy!
      2019. szeptember - 6 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Kellemes, békés környezet. A honlapon látható fotók hűen tükrözik a valóságot, számunkra tökéletes időutazás volt, szívesen maradtunk volna még."
      Szállásadó válasza: Köszönjük a kedves szavakat, örülünk, hogy tetszett nálunk.
      2019. szeptember - 3 nap alapján - 2 fő

      6.6[ tisztaság 6 - megfelel a hirdetésnek 4 - ár/érték arány 9 ]
      "Tiszta levegő, kedves emberek a településen, nyugalmas pihenés (elvileg)
      A tanyasi kutya nagyon barátságos, kedves.
      Tulajdonosok egyáltalán nem kellemetlenkednek. Ár-érték arányban jól megérte végül is."
      Szállásadó válasza: Köszönjük szépen.
      "A képek a jelen állapotnak nem felelnek meg, parlagfű nincs megfelelően irtva (kutyám és én is allergiásak vagyunk, és szenvedtünk is tőle, nehéz volt teljes nyugalomban pihenni)
      Nem teljesen kutyabarát, vagy nem jól definiált a fogalom: nincs a tanya körbekerítve, de a tanyasi kutya és macska is szabadon mászkál. Az ottani kutya nincs bolha és kullancs elleni védelemmel ellátva (tele volt kullanccsal szegény kutya)."
      Szállásadó válasza: Nagyon sajnáljuk, hogy nem volt teljes a nyugalmuk. Sajnos a feszített főszezonban, amikor állandó teltházzal működünk, nagyon nehéz kisakkozni, hogy ekkora birtokon mikor-hol berregethetjük a fűkaszát, hogy az senkit ne zavarjon. Főleg, hogy azért nagyrészt a lovaink a fűnyírók. Igyekszünk utolérni a parlagfüvet, erre jobban odafigyelünk a jövőben. Persze, azért nem minden a mi területünk, csak mivel itt valóban nincsenek kerítések, határvonalak, ezt egy vendég nem tudhatja. A "kutyabarát" szót mi nem használjuk, csupán engedélyezzük kutyusok érkezését, a gazdi felelősségére. Leírásainkban mindenhol olvasható, hogy a miénk egy helyi építészetileg védett, kerítetlen, őrségi udvar/tanya, és a háziállatok ide-oda szaladgálnak. Az is igaz, hogy egy ilyen helyen van kullancs bőven s nehezebb a védekezés, de igyekezni fogunk.
      2019. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

      9.4[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 9 ]
      "autentikus - mint egy skanzen. Az állatok aranyosak, és lehet őket etetni, a konyhaablakból látni őket, zajt viszont nem csapnak. A hely ideális pihenésre, feltöltődésre. Este még a tejút is látszik!"
      Szállásadó válasza: Köszönjük, örülünk, hogy tetszett!
      2019. augusztus - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Sok állat, kedves fogadtatás, segítőkészség.A szállás berendezése , tisztasága rendben volt! Kisgyerekes városi családoknak ajánlom!"
      Szállásadó válasza: Ó, igazán köszönjük!
      2019. augusztus - 3 nap alapján - 2 fő

      9.6[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 8 - ár/érték arány 10 ]
      2019. augusztus - 3 nap alapján - 1 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. augusztus - 4 nap alapján - 9 fő

      9.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 8 ]
      2019. augusztus - 5 nap alapján - 6 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Pont azt kaptuk, amit ígért a honlap, sőt többet. Nekünk nagyon tetszett az elvonulás lehetősége, a természet közelsége. A szállásadók rugalmasak, kedvesek. A kis lak különleges, érdemes kipróbálni!"
      Szállásadó válasza: Köszönjük a szép értékelést és a kedves szavakat.
      2019. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

      9.6[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 10 ]
      "A vendéglátók kedvessége, a hangulatos ház, kis "állatfarm", állatetetések, bálagurítás, falusi idill..."
      "A három vendégház túl közel van egymáshoz"
      2019. július - 5 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Minden nagyon szép volt."
      Szállásadó válasza: :)
      2019. július - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. július - 4 nap alapján - 5 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. július - 5 nap alapján - 1 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. június - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. június - 5 nap alapján - 4 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. június - 5 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Tiszta, rendezett házikó, saját kerttel. Be lehetett állni az udvarba az autóval. Készséges vendéglátónk volt, aki programokat ajánlott, útikönyvvel is ellátott.
      Még azt is megengedte, hogy este hagyjuk el a szállást.
      A berendezés retro hangulatú volt, és mivel a nagymamám házára emlékeztetett, nekem kifejezetten tetszett.
      Az extra egy kb. 30-40 éves "Gazdálkodj okosan" társas volt, amivel jókat játszottunk."
      Szállásadó válasza: Köszönjük szépen, örülünk, hogy tetszett "Messzimamánál"...
      2019. június - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. június - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. május - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. május - 5 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. május - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. május - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Az Erdőszéli-lak a képeken tényleg távolabbinak tűnik, de a másik 3 épület egymáshoz való közelségéhez képest ez még mindig sokkal jobban el van szeparálva.
      A ház kicsi, de pont elegendő 2 személy részére, a szállásadók nagyon kedvesek, szívélyesek, nyitottak, közveltlenek, segítőkészek. Az épület belső tere átgondoltan kialakított (világítás, konnektorok, kapcsolók leginkább), jelen elvárásoknak megefelel, mégis tájhű."
      Szállásadó válasza: Köszönjük szépen!
      2019. április - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Szuper volt minden. Csodas a haz, cukik az allatok, isteni a reggeli. :)"
      Szállásadó válasza: Köszönjük!
      2019. április - 3 nap alapján - 4 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Mindennel nagyon elégedettek voltunk. A vendéglátóink végtelenül szimpatikusak voltak, a házikó pedig elbűvölő, csodaszép."
      Szállásadó válasza: Köszönjük a szép értékelést és a kedves szavakat!
      2019. április - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "A Preshazban szalltunk meg, minden az elkepzelesunknek megfeleloen zajlott! Gyonyoru, nyugodt kornyezet, felszerelt, tiszta haziko, segitokesz hazigazda."
      Szállásadó válasza: Nagyon köszönjük a kedves értékelést!
      2019. április - 3 nap alapján - 2 fő

      9.4[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 9 ]
      2019. április - 3 nap alapján - 4 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "MINDEN"
      2019. március - 6 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. március - 3 nap alapján - 4 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. február - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2019. január - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Nagyon jól éreztük magunkat. Azt kaptuk amit vártunk. Tiszta, jól fűtött, rendezett, csendes szállás."
      2019. január - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "A ház egyensúly a régi és új között. Kényelmes, hangulatos. Nagyon jól éreztük magunkat."
      2018. november - 6 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Csend és nyugalom, a szállásadó segítőkész"
      2018. november - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Tökéletes hétvége egy tökéletes helyen. Köszönjük!"
      2018. november - 3 nap alapján - 4 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2018. október - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2018. október - 2 nap alapján - 2 fő

      9.8[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 10 ]
      2018. október - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Mesebeli hely! Állatokkal, gyönyörű környezetben. Ahol a lélek megpihen, feltöltődik. Ahová visszavágyunk."
      2018. október - 3 nap alapján - 4 fő

      9.8[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2018. szeptember - 5 nap alapján - 2 fő

      9.6[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
      2018. szeptember - 4 nap alapján - 4 fő

      9.8[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Azoknak ajánlanám a Fecskefészek Vendégházat, akik szeretnének kiszakadni a városi nyüzsgésből, szó szerint teljes csendre, éjszakánként csillagos égre vágynak és vidéki, autentikus jellegű környezetben szeretnének pihenni. Mindezt úgy, hogy a komfortot sem szeretnék mellőzni.
      Mi a Pajta nevű házban töltöttünk el 4 éjszakát, és nagyon jól éreztük magunkat. A házikó tágas, hangulatos, az ágyak kényelmesek, a konyha pedig pont annyira felszerelt, hogy a gáztűzhelyen kényelmesen tudtunk reggelit, vacsorát készíteni. Pluszpont jár a szúnyoghálóért az ablakokon.
      A vendéglátók, Tamás és Iza nagyon kedvesek, lelkesek, és érdemes tőlük tanácsot kérni a helyi dolgokról, például honnan béreljünk biciklit.
      Az állatok az udvarban nagyon jófejek, főleg Raszta kutya viszi a prímet. :)"
      2018. szeptember - 5 nap alapján - 2 fő

      7.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 3 - ár/érték arány 7 ]
      2018. szeptember - 4 nap alapján - 4 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2018. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

      9.6[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Stílusos,csendes szállás.Kedves házigazdák.Gyerek barát."
      "A kis házban elkelne egy szekrény."
      2018. augusztus - 5 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2018. augusztus - 6 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Barátságos környezetben,barátságos vendéglátók és állatok!!! :-) Nagyon köszönjük a lehetőséget!!!!"
      "...gyorsan múlik az idő!"
      2018. augusztus - 4 nap alapján - 5 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Minden fantasztikus, a képeknek megfelelő. Kedves szállásadók, szívesen ajánlanak programokat, éttermet, stb. Autentikus berendezés, internet és technikamentes pihenés. Mindenkinek ajánlom, aki elvonultságra vágyik!"
      2018. augusztus - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Kedves, segítőkész szállásadó!
      "
      2018. augusztus - 5 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Barátságos környezet és a házigazda is rendkívül kedves, előzékeny. Igazi pihenő hely, nagy udvarral, közel a központhoz, mégis eldugott helyen."
      2018. augusztus - 7 nap alapján - 1 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2018. augusztus - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Csend,nyugalom,vissza a természetbe.Csak ajánlani tudom azoknak akik a teljes lecsendesedésre vágynak."
      "Olyan nincs."
      2018. augusztus - 8 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2018. augusztus - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Bármikor visszamennénk! A fotók vissza sem adják, hogy mennyire különleges ez a hely. A tulajdonosok nagyon figyelmesek, kedvesek. Nyugodt szívvel ajánlom kisgyermekes családoknak és természet szerető embereknek!"
      2018. július - 6 nap alapján - 4 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2018. július - 4 nap alapján - 4 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Mindennel elégedettek voltunk. Nagyon kedves szállásadók, gyönyörű környezet."
      2018. július - 8 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2018. július - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2018. július - 5 nap alapján - 2 fő

      9.2[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 8 - ár/érték arány 10 ]
      "Csendes, hangulatos, hely, mint a képeken, kedves házigazdával. A közeli faluban valoban minden, de minden szükséges beszerezhetö kiválo választékban."
      "A házak közelebb vannak egymáshoz, mint az a képeken látszik, illetve nem látszik.
      Az alapján, hogy hirdetésben az volt, hogy a tüzifa fizetös, arra számitottam, hogy lesz hasáb tüzifa és igény szerint fizetés ellenében lehet belöle venni. Ezzel szemben lehetett fürészelni, hasogatni, de tény, hogy nem kellett érte fizetni.
      A hütönek nem volt fagyaszto része."
      Szállásadó válasza: Köszönjük a szép értékelést. A házakat nem toltuk messzebb egymástól a fotók kedvéért :) Rakok fel egy panoráma képet, amin talán egyértelműbb az épületek elhelyezkedése. A fizetős tűzifa (felhasogatva) a téli tüzelőre értendő és volt belőle a fás kamrában. DE bográcsozáshoz, tábortűzhöz nem azt "pazaruljuk", hanem ingyen adjuk a rőzsét, hulladék ágakat, amit mások faluhelyen csak úgy felgyújtanak az udvaruk végében. Ez nálunk környezetvédelmi kérdés.
      2018. július - 4 nap alapján - 4 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2018. június - 4 nap alapján - 4 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2018. június - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Nagyon kedves szállásadók, őrségi-erdei nyugodt környezet, igazi authentikus "skanzen idill"."
      2018. június - 3 nap alapján - 2 fő

      9.8[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2018. május - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2018. május - 5 nap alapján - 2 fő

      9.8[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 10 ]
      "Szép volt, kedvesek voltak."
      "Erdő szélen volt ugyan, de mellette az egyik oldalon volt egy rumlis porta. :("
      Szállásadó válasza: Köszönjük az értékelést. A szomszédos porta egy évek óta lakatlan terület. Mivel az Őrségben nem "divat" a kerítés, így a kis bekötőútról sajnos látható az ottani rendetlenség. Ha már az udvarunkban van a vendég, ebből már nem vesz észre semmit. A tulajdonos pedig nem érti, miért akarunk mi rendet tetetni az ő udvarában? :)
      2018. május - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Ház gyönyörű, házigazda kedves barátságos, szuper hely , foglaljátok bizalommal."
      Szállásadó válasza: Nagyon köszönjük!
      2018. május - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Nagyon szép és csendes helyen van."
      2018. május - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2018. május - 5 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Kedves fogadtatás, kellemes környezet! Köszönjük!"
      2018. május - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Nagyon jól éreztük magunkat! Szuper hely gyerekekkel is! Csak ajánlani tudom!"
      2018. április - 5 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Kedves, segítőkész vendéglátók. Természet, állatok, tv és zaj mentesség. Kényelmes, otthonos házikóval.Tökéletes nyugalom és feltöltődés :)"
      2018. április - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Tökéletes azoknak akik nyugalomra vágynak."
      2018. április - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2018. március - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2018. március - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2018. február - 3 nap alapján - 2 fő

      9.6[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 8 ]
      2018. február - 3 nap alapján - 2 fő

      9.6[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
      2017. december - 4 nap alapján - 6 fő

      9.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Csend, nyugalom, romantika.
      A környék csodaszép.
      Szerencsére nincs TV, se rádió, se térerő."
      2017. november - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Nagyon élveztük a ház hangulatát és a környezetet! A szállásadók nagyon figyelmesek, jó szívvel ajánlom!:)"
      2017. november - 4 nap alapján - 4 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Tökéletes volt! Gyönyörű, ízléses berendezés, tiszta, rovarmentes, csendes... csupa jót tudok csak írni, remélem járok majd még ott."
      2017. október - 4 nap alapján - 1 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "A dézsa mindent visz! Raszta kutya a labdájával meg a legjobb fej volt! Kedves szállásadó, szép környék, pihentető időtöltés! Mindenképpen felmerül majd a jövőben, ha újra kirándulni indulunk a környékre!
      Köszönöm!"
      2017. október - 4 nap alapján - 3 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Mint a mesében, olyan csodás a házikó! Varázslatosabb, mint a képeken, igazi romantikus idill. Csak ajánlani tudjuk olyanoknak, akik szeretnének elvonulni a világ zajától. <3"
      2017. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Gyönyörű, csendes, nyugodt szállás. Nagyon kedves, barátságos házigazdák."
      2017. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

      8.2[ tisztaság 8 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 8 ]
      2017. szeptember - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2017. szeptember - 5 nap alapján - 3 fő

      9.8[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
      "Rendkívül kedves, segítőkész szállásadó."
      2017. augusztus - 9 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Elhelyezkedés, vendéglátók figyelmessége, különleges épület kialakítás"
      "Kevés a saját területen kialakított parkoló."
      2017. augusztus - 5 nap alapján - 2 fő

      9.6[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Nagyon kedves, szívélyes vendéglátók, gyönyörű környezet, tiszta, rendes ház."
      2017. augusztus - 14 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2017. július - 4 nap alapján - 4 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2017. július - 5 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2017. július - 4 nap alapján - 2 fő

      9.6[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Kedves, segítőkész vendéglátók, családias hangulat."
      2017. július - 8 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Kedves, segítőkész házigazdák, gyönyörű környezet, csend és nyugalom. Feltöltődés."
      2017. július - 8 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Kedves, nem tolakodó házigazdák, remek hely a nyugalomra vágyóknak."
      2017. július - 4 nap alapján - 6 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2017. június - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2017. június - 5 nap alapján - 6 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Nagyon kedves vendéglátók, szuper hely elvonulni a világtól."
      2017. május - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Nagyon szép környezet, csodás házikókkal! Kedves házi gazdák! Életre szóló élményt kaptunk ezen ebben a környezetben! Jövőre is elutazunk erre a helyre és UGYAN ITT FOGUNK MEGSZÁLLNI! Köszönjük szépen"
      Szállásadó válasza: Nagyon köszönjük, várunk vissza benneteket:)
      2017. május - 3 nap alapján - 3 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Minden megfelelt az előzetes elvárásoknak!
      Szuper volt"
      Szállásadó válasza: Örülünk, hogy tetszett nálunk!
      2017. április - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Köszönünk mindent Izának, és Tamásnak!
      Erzsike és Tamás"
      Szállásadó válasza: Nagyon szívesen!
      2017. április - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2017. március - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2017. január - 3 nap alapján - 2 fő

      9.4[ tisztaság 8 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 10 ]
      "Csend, nyugalom, cicák:)"
      2017. január - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "A vendéglátás első osztályú, a házigazda mindent megtett azért, hogy jól érezzük magunkat!"
      2016. december - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2016. december - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Sajnos önhibánkon kívül az ittlétünk csupán fél napra korlátozódott, de ez mit sem von le a hely varázslatos bájából. Olyan érzésünk volt, mintha egy réges-régi aranyos mese elevenedett volna meg körülöttünk. A picinyke présházikó, a meleg szívvel és szakértelemmel elhelyezett apró egyedi megoldások mindenhol a házban és annak környékén. Nem győztünk betelni vele (jelzem nem is lehet). Bátran ajánljuk minden nyugalmat, egyediséget értékelő és szerető leendő szállásfoglalóknak. Külön mókás dolog az állatseregletet figyelgetni, ahogy önfeledten játszanak és próbálják elnyerni a vendégek bizalmát és a leendő legkisebb lehetőséget kihasználni a házikóba való besurranásra. Hihi. Amit még feltétlen ajánlunk mindenkinek, az a tulajdonosok által frissen melegen prezentált reggeli. Főbenjáró bűnnek tartjuk kihagyni, mert benne van minden égi és földi jó amit ember szeme-szája csak kívánhat. Köszönjük Izabella és Tamás"
      2016. november - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2016. október - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2016. október - 3 nap alapján - 2 fő

      9.8[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 9 - ár/érték arány 10 ]
      "Kedves, segítőkész vendéglátó,hangulatos házikók, teljes kikapcsolódás."
      2016. október - 3 nap alapján - 4 fő

      9.8[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Nyugod, baràtsàgos környezet."
      2016. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Csendes, nyugodt környezet. Barátságos környék."
      2016. szeptember - 3 nap alapján - 2 fő

      8.4[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 9 ]
      "Teljes kikapcsolódás a zaklatott, mobiltelefon-internetes világból, feltöltődés a csenddel!"
      2016. szeptember - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Minden nagyon tetszett , nagyon kedves vendéglátó."
      2016. szeptember - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "A szállás nyugodt, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas, a fogadtatás nagyon kedves volt.
      A környéken ez a szállás tetszett a legjobban, a korábbi években már többször voltunk az Őrségben, van összehasonlítási lehetőségünk."
      2016. augusztus - 5 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2016. július - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2016. április - 3 nap alapján - 2 fő

      9.8[ tisztaság 9 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      2015. október - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Kedves, közvetlen vendéglátók. Nyugalom és csend."
      2015. október - 5 nap alapján - 2 fő

      9.4[ tisztaság 8 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "szívélyes vendéglátás,egy egész más életformába való "bepillantás",nyugalom"
      2014. október - 3 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Nagyon jól éreztük magunkat. A szállás kényelmes, barátságos. Visszamegyünk oda! Ajánlom kisgyerekeseknek és túrázóknak egyaránt."
      2014. október - 4 nap alapján - 3 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "A kicsi, két személyes házban voltunk. Aki szereti a régies, de szépen felújított fát és vályogot, hatalmas, földig érő ablakon nézni a ház mellett legelésző lovakat és szeretne pár romantikus napot eltölteni a párjával, az nem fog csalódni."
      Szállásadó válasza: Köszönöm!
      2014. október - 4 nap alapján - 2 fő

      10.0[ tisztaság 10 - megfelel a hirdetésnek 10 - ár/érték arány 10 ]
      "Minden nagyszerű volt, igényes, kifogástalan az apartman, környezet szintén barátságos, hangulatos, szállásadó kedves, segítőkész."
      2013. augusztus - 5 nap alapján - 2 fő


      Hasonló szállások

      akár 14 000 Ft/éj
      Válaszd ki, hogy melyik szobát, apartmant, házat szeretnéd foglalni!

      Fecskefészek Vendégház foglalása

      Személyes adatok

      Lehetséges fizetési módok (válassz akár többet is)

       OTP SZÉP Kártya  K&H SZÉP Kártya  MKB SZÉP Kártya  Készpénz  Átutalás

      Jelöld meg hogyan tervezel fizetni!

      Foglalás adatai

       Házi kedvencet (kutya, macska) viszek magammal.

      Kutya Macska 

       Elfogadom a SzállásKérés.hu felhasználási feltételeit, illetve a Szálláshely lemondási feltételeit.

      Hopp, ezt el kell fogadnod!

      Előző szállások
      Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
      Rendben