Hirdesd meg kiadó szállásod!

Általános Szerződési Feltételek

Teljes verzió: Általános Szerződési Feltételek

A szolgáltatás díjai (kivonat)

A Szállásadó az alábbi konstrukcióban rendelheti meg a SzállásKérés.hu online hirdetési szolgáltatását, melyek a Szállásadó által szolgáltatott adatok megjelenítési módját és formáját nem befolyásolják.
 1. Éves egyszeri díjas
  • A díj meghatározása egyedileg, a Szállásadó által megadott ár információk felhasználásával történik, melytől a felek közös megegyezéssel eltérhetnek.
  • A SzállásKérés.hu további díjfizetési kötelezettség nélkül (kivéve TOP3-as kiegészítő szolgáltatás) biztosít hozzáférést a Szállásadó számára a részére beérkező egyéni illetve csoportos szállás ajánlatkérések olvasására, illetve megválaszolására. Ezen időszak alatt nem rögzítünk foglalási jutalékot.
  • A megjelenés 365 napra vonatkozik, a Szállásadó kérésére hosszabbítható, ennek hiányában a visszaáll az alapértelmezett megjelenési forma.
 2. Jutalékos (alapértelmezett)
  • A SzállásKérés.hu díjmentesen biztosít hozzáférést a Szállásadó számára a részére beérkező egyéni illetve csoportos szállás ajánlatkérések, foglalások olvasására, illetve megválaszolására.
  • Díjfizetési kötelezettség a SzállásKérés.hu közreműködésével megvalósult foglalások után keletkezik, melynek mértéke a vendég által fizetendő teljes szolgáltatási díj 10%-a. Az így megállapított összeg nettó érték, melyet még általános forgalmi adó terhel.
  • A Szállásadó és a Vendég kommunikációja végig a SzállásKérés.hu által biztosított felületen történik, melynek megkerülési kísérlete (további kapcsolatfelvételi adatok közlése a Vendéggel a kommunikáció során, vagy a Szállásadó adatlapján) büntető-jutalék kiszabását vonja maga után, mely alkalmanként +2% a normál jutalékon felül!
  • A megjelenés határozatlan idejű, a díjfizetés a vendég megérkezése után, 3 hónapos ciklusokban történik
  • Ha a foglalást később lemondja a vendég, vagy nem érkezik meg, akkor a jutalékot nem a teljes szállásdíjból, hanem a Szállásadónál maradó összegből számítjuk. A változást legkésőbb a lemondást követő 2 napon belül, vagy a foglalás második napján kell közölni!
 3. Bevezető tesztidőszak
  • A SzállásKérés.hu díjmentes tesztidőszakot biztosíthat a Szállásadó számára. Ennek mértéke mindig egyedi megegyezésen vagy bevezető akciókon múlik. A tesztidőszak lejártát követően az alapértelmezett megjelenési forma aktiválódik.
Kiemelt megjelenés (TOP3) opcionálisan választható mind jutalékos, mind pedig éves díjas megjelenési forma mellett. Ekkor a Szállásadó tesz egy extra jutalék fizetési ajánlatot a SzállásKérés.hu számára, mely a kiemelésból származó foglalások után számolódik el. A SzállásKérés.hu egy keresés során mindig a 3 legmagasabb ajánlatot tudja elfogadni, és csak ezen esetekben valósul meg a kiemelés, és jöhet létre fizetési kötelezettség. Ajánlat bármikor tehető, és bármikor vissza is vonható.
Rólunk
 

Szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, magyarul

Kérj ajánlatot egyszerre akár 10 szálláshelytől. Legtöbb partnerünk pontos árakat, foglaltsági adatokat is megadott, így azonnal foglalási igény is küldhető, melyet partnereink néhány órán belül visszaigazolnak.

Találd meg ideális szállásod mindössze 2-3 perc alatt!

Direkt kapcsolat

Foglalási igényedre, kérdéseidre közvetlenül a szállásadó válaszol.

SZÁLLÁSKERESŐ

Keress szállástípus, méret, ár, felszereltség alapján! A megfelelő magyarországi szálláshelyek azonnal megjelennek a találati listában.

Csoportos AJÁNLATKÉRÉS

Küldj ajánlatkérést akár egyetlen kattintással az előzőleg már kiválasztott szállásoknak. A kérést automatikusan továbbítjuk, illetve értesítünk, ha válaszod érkezik a szállásadótól.

AZONNALI visszaigazolás

Külföldi szállásaink ajánlatai azonnal foglalhatóak, nem kell órákat várni a visszaigazolásra. Ha a naptárban még szabad volt a dátum, akkor foglalás azonnal visszaigazolása kerül.

4.833 szálláshely

Szálláskereső portálunkon már 12 országból 4.833 apartman, vendégház, hotel, panzió, motel, kemping, magán illetve falusi szálláshely ajánlata kereshető, foglalható.
Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
Rendben