Balatonalmádi ajánlat - Preventbox Tréning és Nyaraló Tábor

Hirdesd meg kiadó szállásod!


Preventbox Tréning és Nyaraló Tábor

8220 Balatonalmádi, Tábor u. 5.[térképen]
SZÉP Kártya: nem
Kemping
Max. 26
Visszaigazolás: 3 nap

A közelben

 • Köcsi Tó (tanősvény) 300 méter
 • Káptalanfüredi nagy és kis strand 600 méter
 • Csere hegyi kilátó 2 km
 • Somlyó hegyi kilátó Alsóőrs 3 km
 • Vörös kő orma Csere hegy sárga + jelzésen 1 km

A szálláshely

Hegyvidéki
Erdei
Vízközeli (max. 1 km)
Családias

olcsó. mini, tábori szálláshely és szoba

A káptalanfüredi terület Balatonalmádi üdülőövezeti része. A nyaralókon kívül egy tucat ifjúsági tábor (nyári ideiglenes szálláshely) jellemzi ezt a területet. Strand 660 m, 10 perc( 2 strand is van mindkettő fizetős, de eltérő, köztük egy kis részen szabad strand van,szolgáltatás nélküli, de egy fürdőzésre bőven alkalmas, a strandok büféi kifelé is kiszolgálnak). A hely elsősorban a kirándulást kedvelőknek kedvez, a szálláshely erdős-hűsebb területen helyezkedik el, így a legnagyobb melegben is elviselhető. A táborok zöme sok százfős, az általunk képviselt "Preventbox" tábor és szálláshely ennek pont az ellenkezője, azaz kicsi 8 szobás (2 faházas, azaz két egység van a területen), a szobák -sorban - egymás mellett helyezkednek el, közös teraszuk van, zárt- privát terület és "szféra", azoknak ajánlott akik vagy egyénileg, vagy baráti-családi-munkahelyi kisebb létszámú csoportban kívánnak itt pihenni, vagy éppen valamilyen speciális találkozót, tréninget, képzést, vagy csak kirándulásokat lebonyolítani és megfelel az egyszerű "táborias" elhelyezés is. A barátságos és privát elhelyezés kiváló akár osztálykirándulásokra, munkahelyi összejövetelekre, közös baráti nyaralásra-táborozásra, csapatépítésre, családi találkozókra és közös kikapcsolódásra, de mindenképpen olyan közösségeknek, akiknek az egyszerűbb "táborias" környezet nem jelent problémát. A területen parkolni lehet, illetve szabadtéri társalgó és grillező hely található. A kis létszám miatt a nagyobb "szomszédokhoz" képest a társaságnak (vagy tagjainak) nem kell "harcolni" a fedett társalgóért, vagy bográcshelyért.., vagy nagy étkező asztalért.... :) Bogrács és grillsütő, ehhez eszközök rendelkezésre állnak.

A szálláshelytől ABC 600 méterre a Csillag téren üzemel, Közelben egy tanösvény található (Köcsi tó kb. 200 m), illetve 2 km a Csere-hegyi kilátó. Balatonalmádi központja 2 km, Balatonfűzfő uszoda és kalandpark, bobpálya 7 km, Veszprém 13 km (megyeszékhely, vár, illetve állatkert stb.), Balatonfüred 14 km, Tihany 17 km. Alsóőrs 3 km, szép stranddal és kilátóval. Csopak 9 km, sok borozóval, nagyon szép stranddal.

A szobák egy részéhez kézmosó is tartozik, egyébként mosdó-wc közös (mint a többi ifjúsági szálláshelyen ffi-női). A relatíve kis táborhely miatt csak 1-1 FFI és NŐI zuhanyzó, WC van (de ez arányban van a sok száz fős táborokban található és előírt mosdó és WC darabszámmal, a különbség, hogy ezt kevesebben használják....). A mosdó és WC a tábor létszámához és a jogszabályi előírásoknak megfelel.

A táborban Tv -t es WiFi-t nen üzemeltetünk / tagság es táborozók egyetértésével / , azaz nevez legyen a program .....

IFA : 515 Ft / éj / 18 év felett .

Ágynemű díjat 3. éjszakától nem számolunk (700 Ft / alkalom / fő), vagy egyedi elbírálás alapján díjmentes .

A szobák átlagos tábori jellegűek, de relatíve kényelmesek, általában 4-ágyasak, 1 db. 5 -ágyas szoba is van ( 5+1emelet ez a 6-os szoba)).

A tábor sok verseny rajt-cél állomása is (tavasszal, ősszel), illetve saját "szaktábori programokkal" is rendelkezik pld. "ifjúsági lövésztábor, security, rendvédelmi, bűnmegelőzés, sport-önvédelmi tábor stb.". A szaktáborokba bárki jelentkezhet, a kiírásokat figyelni kell, vagy kérni kell. A szaktáborok igény és létszámfüggőek, így minden egyéb időpontban a tábor szabadon bérelhető (tábor, tréning, tanfolyam, családi rendezvény, baráti nyaralás stb.)akár egészében is (50.000. Ft/nap), 10 napos bérlettől a bérlés 45.000. Ft /nap ( ha ezt valaki átlag 25 fővel veszi igénybe, akkor a legolcsóbb diák szállásdíjnál is kedvezőbben jön ki).... Egész napi (napos) bérlésnél a távozó napon délután 4-ig kell a szállást elhagyni (nem 10-órakor). Étkezés: a táborban csak grillezni, bográcsolni lehet, a szervezett vagy csoportos étkezést együttműködés alapján a szomszédos táborok konyhái biztosítják általában 2000-2500 Ft/fő/3 x étkezés díjjal ( maximum 2500 Ft/3 étkezés, vagy félpanzió kb. 1650 Ft/fő) Megközelítés: autóval - 71-es út, 27-es km szelvény, ott gyalog-átkelőhelynél fel a hegy felé, Páfrány u, Szigeti József u, Petőfit tér (Panzió), majd nem a főútvonalat követve egyenesen a hegy felé Tábor utca (közben egy sarok a Somfa utca), elhaladni a Józsefvárosi Tábor mellett ( Bp. VIII. ker.), majd Tábor ABC a jobb oldalon..... (71-es úttól 600 m). Vonattal: Balatonalmádi-Káptalanfüred vasútállomás, ott fel a 71-es úthoz, majd gyalogátkelőhely, Páfrány u, Szigeti J, Petőfi tér, Tábor utca útvonal.

Egyéb:

A Crimebox Bűnmegelőzési Országos Egyesület és jogi tagjai, együttműködő polgárőrök kedvezményesen (önköltségen), vagy térítésmentesen vehetik igénybe a tábort. A tábor alapvetően az egyesület és együttműködő nonprofit szervezeteinek tagságát szolgálja, de szabad kapacitás esetén "idegenek" is foglalhatnak szállást. A szálláshely nem üzleti célú ideiglenes nyári táborhely.

A táborhely kiválóan alkalmas kisebb "szaktáborok" lebonyolítására (ebben az esetben az egész táborhelyet kell az adott szervezetnek, iskolának, egyesületnek, közösségnek bérelnie). Kérésre szaktáborokat is szervezünk saját programmal (egyedi megállapodás szükséges hozzá).

Foglalás: kizárólag előleggel (az előleg utalható, vagy bármely K&H bankban befizetehető, Név, , cím, és táborozás megjegyzéssel)

Személyes befizetés OPT-ben is lehetséges bármely fiókban vagy helyszínen Balatonalmádiban: Crimebox BOE 11719001-20248127

IFA : 18-év felett 2018-ban : 515 Ft/fő/éj, érkezéskor bejelentkezés szükséges és díjak egyenlítése, előleg igazolása.


Preventbox Táborhely

45 000 - 50 000 Ft/ház/éj
Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
  Max. 2
  1 hálótér
  Ház

  Fürdőszobák: 2 db  •  Hűtő

  A táborban 8 szoba van (faházas rendszer), ebből 7 db. használható a vendégeknek, táborozóknak. A tábor-szálláshely kis létszámra van tervezve ( kb 25 fő), a szobák (faházas rendszer) egymás mellett helyezkednek el !

  Mint minden hasonló táborhely a környéken közös zuhanyzó és Wc-vel rendelkezik (külön FFi és NŐi). A parkolás zárt téren lehetséges. Összejövetelre, oktatásra, beszélgetésre, étkezésre stb. fedett, oldalt nyitott foglalkoztató és étkező asztal áll rendelkezésre a tábor árnyékos felén (bogrács-hellyel).

  Hűtőszekrény csak a 8-as vezetői szobában található (csoportvezetői), illetve mindkét "A-és B" faház fedett, folyosóján (tornácán) található 1-1).

  A tábor hátsó részén bográcshely van, egy fedett étkező asztallal, illetve egy szabadtéri társalgóval, sörasztalokkal.

  kép a faházakról ( 8 szoba.)Foglaltsági naptár

  2 -es szoba

  4 500 Ft/szoba/éj
  Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
   Max. 2
   Szoba

   Fürdőszoba: közös  •  Hűtő

   A szoba 2 ágyas + ülőgarnitura ( szükség eseten fotel ággyal ellátható, “ pótágyazható”, kényelmes, a szobában van hűtőszekrény, éjjeli lámpa .

   Pároknak ideális , vagy két személy igényű elhelyezéshez.

   Preventbox Tréning és Nyaraló Tábor szállás BalatonalmádiFoglaltsági naptár

   8 -as szoba

   4 000 - 5 000 Ft/szoba/éj
   Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
    Max. 2
    Szoba

    Fürdőszoba: közös  •  Televízió  •  Hűtő

    A tábor egyik vezetői szobája. Két fős, de max 1 személy részére pótágyazható. A szoba előtt-mellett kis fedett terasz is van. Hűtő+ TV + mikro, evőeszközök, kávéfőző. "B" faház bejárat felőli első szobája, előtte kis terasszal. (azért javasoljuk tábor vezetőknek, mert innen az egész tábor "forgalma" és állapota ellenőrizhető)

    Preventbox Tréning és Nyaraló Tábor szállás BalatonalmádiFoglaltsági naptár

    7 es szoba

    3 000 - 5 000 Ft/szoba/éj
    Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
     Max. 3
     Szoba

     Fürdőszoba: közös  •  Hűtő

     A szoba 3 ágyas, szükség esetén pótágyazható, hűtőszekrény a szoba előtt 3 méterre a fedett terasz részen található (közös hűtő !) A hűtők italok tárolásra szolgálnak (nem élelmiszerre). A szobák egymás mellett, közös fa teraszról közelíthetők meg.
     Preventbox Tréning és Nyaraló Tábor szállás BalatonalmádiFoglaltsági naptár

     4-es szoba

     3 500 - 5 400 Ft/szoba/éj
     Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
      Max. 3
      Szoba

      Fürdőszoba: közös  •  Hűtő

      Egyszerű tábori szoba, mely közös tornácról közelíthető még, a "B" épület végében van, közel a tűzrakóhelyhez. A leghűvösebb szoba. Szobában hűtő található.
      Preventbox Tréning és Nyaraló Tábor szállás BalatonalmádiFoglaltsági naptár

      3-as szoba

      3 000 - 6 500 Ft/szoba/éj
      Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
       Max. 3
       Szoba

       Fürdőszoba: közös  •  Hűtő

       A szoba azt "A" faház árnyékosabb részén található, a szabadtéri társalgóhoz közelebb, kerti bejárattól távolabb. A szoba előtti hűtő saját használatú. A szobában IKEA ágyak és polcol találhatók. A szoba az átlagosnál hűvösebb.
       Preventbox Tréning és Nyaraló Tábor szállás BalatonalmádiFoglaltsági naptár

       5 -ös szoba

       4 000 - 7 600 Ft/szoba/éj
       Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
        Max. 4
        Szoba

        Fürdőszoba: közös  •  Hűtő

        Egyszerű tábori szoba (félig retro), 4 -ágyal, közös terasztról közelíthető meg, teraszon közös hűtő, szoba mellett a mosdók.

        Preventbox Tréning és Nyaraló Tábor szállás BalatonalmádiFoglaltsági naptár

        6-os szoba

        5 000 - 9 000 Ft/szoba/éj
        Pontos árakért add meg utazásod tervezett dátumát!
         Max. 5
         Szoba

         Fürdőszoba: közös  •  Hűtő

         A 6-os szoba a B -épület közepén helyezkedik el, nagycsaládosoknak ( 5db fszt ágy és egy emeletes ágy, szükség szerint akár fotelágy is betehető), vagy csoportoknál egynemű (fiók, vagy lányok) társaságoknak ajánlott, igazi tábori hangulatos . A szobában nagyméretű hűtőszekrény áll rendelkezésre / nem kell külső hűtőszekrényben közösködni/ :)
         Preventbox Tréning és Nyaraló Tábor szállás BalatonalmádiFoglaltsági naptár

         Jellemzők

         • Étterem a közelben
         • Tűzrakó, grillező hely
         • Zárt parkoló
         • Füves udvar, kert
         • Élelmiszerbolt a közelben

         Minimum foglalás

         • július 1 - szeptember 1. között minimum 2 éj foglalható
         • augusztus 5 - augusztus 24. között minimum 2 éj foglalható

         Előrefizetés

         Jellemzően a teljes szállásdíj 50%-ának megfizetése szükséges a foglalás biztosításához.


         Térkép         Vendégek véleménye

         "Nagyon kedves, segítőkész szállásadó."
         Szállásadó válasza: Köszönjük !
         2018. augusztus - 3 nap alapján

         "Olcsó, csendes, 500m-re találtunk grillteraszt, ahol korrektül megvacsorázhattunk. A szálláshelyen is lehet bográcsozni, sütögetni, fedett helyen kiülni, borozgatni...Kerékpáros csapattal másodjára voltunk itt. Tudtuk mire számítsunk, erre a célra teljesen megfelelt."
         Szállásadó válasza: Köszönjük!
         "A tisztaságon esetleg (főként a zuhanyzó) lehetne javítani."
         2016. szeptember - 2 nap alapján

         "A szállásadók nagyon kedvesek ès segítőkészek :) Nyugodt,csendes környék, tökéletes a pihenésre, a veranda az esti fröccsözésre :) Meseszép tura útvonalak indulnak a tábortól ,és a Balaton is egy köpésre van !:) A szobák jól felszereltek,tiszták és kint lehet bográcsozni és nyársalni is ,amihez minden eszköz rendelkezésre áll. Mi még biztos visszatérünk ! Aida és Viki :)"
         Szállásadó válasza: Köszönjük !
         2016. július - 4 nap alapján

         "Visszatérünk!!
         "
         Szállásadó válasza: Köszönjük, várjuk!!!
         2015. augusztus - 3 nap alapján

         "A szállásadó nagyon kedves, barátságos, a higiénia megfelelő, gondot fordítanak a tisztaságra, ami nagyon fontos. Bárkinek merném ajánlani."
         Szállásadó válasza: Köszönjük!
         2015. július - 5 nap alapján

         "Olcsó, nem zsúfolt ,mellette van egy kis bolt. Segítőkész a táborvezető."
         Szállásadó válasza: Köszönjük!
         "Csak egy férfi és egy női zuhanyzó és WC van."
         Szállásadó válasza: Igen, ez az előírásnak megfelel , szomszédos táborokban ugyan több van akár 4-is, de azok 160-200 fősek...., ezen ok miatt szerncsés ha egy társaság, baráti kör, család, osztály stb. veszi igénybe....
         2014. augusztus - 3 nap alapján


         Hasonló szállások

         akár 3 000 Ft/éj
         Válaszd ki, hogy melyik szobát, apartmant, házat szeretnéd foglalni!

         Preventbox Tréning és Nyaraló Tábor foglalása

         Személyes adatok

         Lehetséges fizetési módok (válassz akár többet is)

          Készpénz  Átutalás

         Jelöld meg hogyan tervezel fizetni!

         Foglalás adatai

          Házi kedvencet (kutya, macska) viszek magammal.

         Ez a szálláshely sajnos nem tud fogadni házi kedvenceket.

          Elfogadom a SzállásKérés.hu felhasználási feltételeit.

         Hopp, ezt el kell fogadnod!

         Előző szállások
         Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést.
         Rendben