SzállásKérés.hu logo

Székesfehérvári ajánlat - Oldhill Selfness Vendégház

Hirdesd meg kiadó szállásod!


Oldhill Selfness Vendégház


8000 Székesfehérvár[térképen]
Szép Kártya elfogadás: nincs
egész évben nyitva

Foglaltsági naptár

Wi-Fi  •  Felszerelt konyha

Szálláshely jellemzői

  • Zárt parkoló
  • Füves udvar, kert
  • Teljesen akadálymentesített
  • Kutya, macska bevihető
  • Tűzrakó, grillező hely

Szállás, környék bemutatása

Öreghegyi Selfness Vendégház Szákesfehérvár \"rózsadombjan&qot; családias, hangulatos szobáival várja vendégeit.

Az Öreghegyi Selfness Vendégház Székesfehérvár egyik legszebb kertvárosi részén a város "Rózsadombjaként" is említett Öreghegyen található, melyet egykor Szőlőhegynek hívtak. Ma is vannak még, akik emlékeznek a Szőlőhegy dűlőútjaira, melyek a hegyre vezettek fel, a hangulatos borospincékre, apró présházakra.
Szerencsére vannak – bár egyre kisebb számban - olyan területek, ahol szépen gondozott szőlősorokon pihenhet az arra járók szeme.
Az Öreghegyi borrendek minden kapcsolódó helyi és városi rendezvényen népszerűsíti a környék jófajta borait. Az 1920-as évekig az Öreghegy a városi tisztviselők és módosabb polgárok kedvelt nyaralóhelye volt. Az Oldhill Selfness Vendégház családias, hangulatos szobáival valamint egyedi selfness ajánlatokkal várja vendégeit.
Előzetes bejelentkezés alapján borkóstolót és egyedi "borfürdőt" tartunk kedves vendégeink részére.Továbbá kellemes környezetben a vendégház területén található kertben bográcsozás, grillezési lehetőség áll rendelkezésre. Szállásunk család- és bababarát.
A vendégház területén ingyenes parkolási lehetőség áll vendégeink rendelkezésére.
A vendégház területén ingyenes Wi-Fi használható.
A történelmi belváros barokk épületei, múzeumai 10 perces autóúttal még a városrész nevezetességei, értékei: a Bory-vár, a Bányató,
az Aranybulla, a Milleniumi emlékmű, a Szent Donát kápolna a Pákozdi-Ingókövek természetvédelmi terület kellemes sétával vagy biciklivel elérhető.

Ajánlatkérés

Előző szállások