SzállásKérés.hu logo

Cáki ajánlat - Kerékpárpihenő

Hirdesd meg kiadó szállásod!


Kerékpárpihenő


9725 Cák[térképen]
Szép Kártya elfogadás: nincs
április 1 - október 31.

Sátorhelyek (25 db)

25

Foglaltsági naptár

Ágyak: 25 fő  •  Fürdőszoba: közös  •  Wi-Fi  •  Hűtő

Szálláshely jellemzői

  • Füves udvar, kert
  • Teljesen akadálymentesített
  • Étterem a közelben
  • Kutya, macska bevihető
  • Tűzrakó, grillező hely

Szállás, környék bemutatása

30 fő befogadására alkalmas, sátorverőhely - tisztálkodási lehetőség - szabadtűzrakó hely, hűtőszekrény van.

A kerékpárpihenőnk nagyon szép környezetben, az Irottkő lábánál /Dunántúl legmagasabb csúcsa/, az osztrák-magyar határ közelében CÁK-on található. A falun áthalad az "Alpannon bakancsos turista útvonal is, mely egészen az ausztriai Semmeringig vezet. A szubalpin levegőjű, csendes kis faluban vendégházak is találhatók. A falu egyik bejáratánál a Csikó Csárda várja vendégeit, a másiknál pedig a családosok részére van egy szép játszótér homokozóval, hintákkal és szalonnasütő hellyel. A falu tagja az Irottkő Naturparknak, melynek központja Kőszegen található, segítségükkel gazdag program várja az ide látogató turistákat. Kőszeghegyalja a hazánkban található "Kiváló Desztinációs Területek" közé tartozik. Az ide tartozó falvakban - Bozsok, Velem, Kőszegszerdahely, Kőszegdoroszló, Cák - még fellelhető a nyugalom, a jó levegő, hegyi kirándulások lehetősége.

A pihenő kiválóan alkalmas osztálykirándulásokra, táborozások lebonyolítására, csoportos foglalkozások megszervezésére.

2013 január elsejétől a cáki Pincesor gondozását is átvettük, ami azért is fontos, mert muzeumpedagógiai foglalkozásokat, táborokat, valamint környezetvédelemmel foglalkozó táborozásokat is tudunk ajánlani az iskolák számára. Gyermekek számára népi fajátékok használata is színesíti a kirándulók szabadidejét.

Rossz idő esetén a szomszédos Kultúrházban tudunk termet biztosítani, ahol könyvtár és internet hozzáférési lehetőség is van.

Nyitvatartási idő: április 01-től október 31-ig.

Várjuk mindannyian kedves Vendégeinket.

Ajánlatkérés

Előző szállások
Blogajánló