SzállásKérés.hu logo

Velemi ajánlat - Ciklámen Vendégház

Hirdesd meg kiadó szállásod!


Ciklámen Vendégház


9726 Velem[térképen]
Szép Kártya elfogadás: nincs
egész évben nyitva

Foglaltsági naptár

Felszerelt konyha  •  Hűtő

Szálláshely jellemzői

  • Füves udvar, kert
  • Tűzrakó, grillező hely

Szállás, környék bemutatása

Ciklámen Vendégház, ahonnan a vendégek kipihenten és mosolygósan térnek haza!

A Kőszeg melletti Velem községben épült  a 70 nm-es ,  6 személyes, önálló vendégház, konyhával, zuhanyzóval, kis kerttel, parkolóval. A háztól kb. 15 perc sétaútra van a falubeli bolt,és a Gomba étterem. A ház körüli erdő, a jó falubeli ellátás, a hegyek mind a pihenni vágyókat szolgálják.

Velem település subalpin klímáját a múlt század elejétől légúti betegségek gyógyítására veszik igénybe az emberek. Az erdőben kijelölt túraútvonalak mentén a Velemi Szent Vid kápolnához, az Írottkő-kilátóhoz vezetik a kirándulót. A közeli Kőszeg városát, az erdőn keresztül vezető erdei úton, ( amely a régi pincéiről  és borairól ismert  Cákon át vezet) és műúton is elérheti a vendég .Kőszeg belvárosa a török időkből híres várral szintén remek célpontja a kirándulóknak.  Az ódon utcák ma is hitelesen tükrözik a középkori város hangulatát. A kőszegi vár és a Patikamúzeum szintén egy-egy értékesen eltölthető órával kecsegtet, ha azonban némi borozgatásra vágyunk, bármely várköri borozó szívesen fogadja a látogatót.

Velemből kb. 5 km-es út vezet  az osztrák határon levő Bozsokra, ahol a Sibrik kastély várja a vendégeket szép angolkertjével. Bozsokról a határon át megközelíthető Rohonc- Rechnitz, ahol a nyaralók bevásárolhatnak. 

Bükfürdő, amely welness szolgáltatásairól ismert Velemből autóval fél óra alatt elérhető.


Elérhetőségek:,

E-mail:

Ajánlatkérés

Előző szállások
Blogajánló